skoroalen je napisao/la:Smarate s tim jadikovkama. Jest, nemamo šta slavit drugo pa slavimo vaše neuspjehe. Jest, nemamo svoj stadion pa se smijemo vašem. Jest, draži nam je Robi samo zato što mu je protukandidat bio Amar. Jest, gledamo kako iz dana u dan napredujete a mi strahujemo šta će bit kad nam istekne ugovor s Turkishom i Malaysiom, biramo koga ćemo poslat Tanu da mu ovjeri donju pipu za koju hiljadarku. Jest, naši dragulji idu u drugu portugalsku jer nam je akademija kanta, divimo se vašim momcima koji su Ligu prvaka igrali. Čirevi nam pucaju, grčimo se od muke, spavat ne možemo zbog tog. Zadovoljni?
Grob te yebo zar vam naša podrška toliko znači da ne možete bez nas? Mi smo bolan vama kompleks nabili, niko od vas nije spomenuo nijednog od vaših momaka, nego ste samo paralelu s Akademijom povlačili. Nikog od vas nije briga u kakvom stanju vam je stadion, samo se tješite "mi imamo, oni nemaju". Nikom nije stalo da Amar bude selektor, znam da bi svaki manijak guz.ice dao da vam se Amar vrati na klupu a u vrijeme kad se birao selektor ste proklinjali Adžema, nije vam valjao. Jok, nije vama bilo do Amara nego da syebete Kodru kojeg ste u svojim napaćenim očima provukli kao pitarskog kandidata. Tuzlaci, Zeničani, Mostarci, Dobojlije, Banjalučani... svi su bili na strani fudbala i na strani Kodre, samo ste vi predvođeni Neom po onoj temi sr.ali kako pitari ruše savez postavljanjem Kodre. Zadnjih 15 dana nam pratite pdf i citirate svaku moguću priču o transferima, nadama za titulu, finansijama, problemima sa upravom... Nakon isprdaka sukrije i onog Majka, samoCitam, koji su i Boga i admina i forum oprali pričom o Karadžiću, javi se lik maloprije i napiše "napadate ljude po tramvajima, to samo četnici rade.." Jesmo l' vam toliki trn u oku da ćete na svoj mitomanski način djeci pričat da su vam pitari Đildu ubili i Grbavicu zapalili? Da ćete zastavu na Koševu posmatrat k'o trobojku, da će vam Husref bit k'o Batko, a rahmetli Hase k'o Draža Mihajlović? Kompleksaši ste upravo vi, komšinice.
Nek prava raja halali na ovom eseju.