PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
I jedni i drugi nastali ste od nas, e sad uzmi malo proucavati istoriju sa dolaskom Turaka 

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Ohoho, evo i brat Turčin nam se registrovao. Selam abi !
SARAJEVO nikad neće biti Capajebo !
SARAJEVO nikad neće biti Capajebo !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Bice sutra crtaj grafite, pisi pjesme, prisjecaj se druga koji se zalijetao 20 na 1 jer je naletio na vecu nahladu.alenpitar je napisao/la:ma normalno da je u pravu. vasi preci su dosli u ovaj grad kao segrti i nije lijepo sto vas sad ova djeca maltretiraju. #pravdazalutvinepotomkeCapajebo je napisao/la:Daleko od toga da ovaj bojamara nije u pravu, uletili su i u tramvaj kod SCC-a, drzavljanka Turske lakse povrijedjena
Životni saputnik! 1921
- robertkosar
- Kontakt:
I SADAKA ARENA I SADAKA ARENA SINEthemaniaks je napisao/la:Samo mi nije jasno kakav je to obraz da NAS stadion zovete sugavica,golubarnik peksinavica a vi kontejner svoj nemate.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pozdrav za sve the maniaks.themaniaks je napisao/la:Tuzno je sto je najveci uspjeh FKS Zeljin poraz protiv Atletiko Madrida dok njihovi "dragulji" sele u drugu Portugalsku ligu, zalosno je da pitari slave Prosineckog za selektora ali tu ih shvatam jer im je Amar nabio komplekse za 3 zivota.Tesko je gledati kako Zeljeznicar napreduje iz dana u dan,tuzno je popusiti dva derbija i kad nemas se cemu radovati sa svojim klubom daj ono nek komsiji crkne krava...tuzno je biti pitar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
UN dos tresjoker90 je napisao/la:Atletiko Madrid!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
ATLETICO MADRID
-
- Kontakt:
Uh vidi jesu nam se nasekirali fini The Maniaksi, malo dobili po pichoki i odmah MUP uključuju, a kad oni napadaju 20 na 2 sve je u redu, kae 'tražili ste'.
Nek se djeca šibaju, za 2-3 godine će na pivu s tim likovima kojim su sad pichku razvalili. Sreća pa se kod nas to brzo preraste, i ja sam se prije 4 godine tuk'o po Skenderiji i željezničkoj, padali šalovi, mi bili mangupi... danas s Manijacima provodim 90% vremena, i to ne s nekim simpatizerima nego ozbiljnom rajom koja na sva gostovanja ide. A nisam ni ja neki čiča da nekom solim pamet, al sam dovoljno ostario da mi se gadi taj beogradski način rivalstva.
Nek se djeca šibaju, za 2-3 godine će na pivu s tim likovima kojim su sad pichku razvalili. Sreća pa se kod nas to brzo preraste, i ja sam se prije 4 godine tuk'o po Skenderiji i željezničkoj, padali šalovi, mi bili mangupi... danas s Manijacima provodim 90% vremena, i to ne s nekim simpatizerima nego ozbiljnom rajom koja na sva gostovanja ide. A nisam ni ja neki čiča da nekom solim pamet, al sam dovoljno ostario da mi se gadi taj beogradski način rivalstva.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Momci smirite dozivljaje vise sa tim napadima. Jel treba da necija majka zaplace radi kojekakvih furki. Mi nismo Beograd mi smo Sarajevo i kod nas nikad nece vladati ta furka o prevlasti u pojedinim dijelovima grada. Sta treba da napadnete neko dijete koje ide sa ocem na utakmicu, pa je li vi zaista mislite da taj isti otac nece stati u zastitu svog djeteta ne birajuci sredstva i nacine da to dijete odbrani a to moze biti i pogubno bilo za koju stranu.
Hiljadu puta sam otisao na Kosevo pjeske i vratio se nazad sa obiljezjem svoga klub, prolazio kroz gupe i grupice navijaca Sarajeva ali nikad me nije bilo strah da bi moglo doci do belaja, jer to je moja sarajevska raja, iz skole, fakulteta, posla.
Vidim ganjate se po gradu upadate u tramvaje, jel treba da nam se desi "novi" Vedran ili Admir, kada do toga dodje bit ce kasno. Manite se tih ultra furki i budite RAJA koja ce jednu drugu podjebavati, zajedno pive ispijati i zajedno provoditi vrijeme.
Hiljadu puta sam otisao na Kosevo pjeske i vratio se nazad sa obiljezjem svoga klub, prolazio kroz gupe i grupice navijaca Sarajeva ali nikad me nije bilo strah da bi moglo doci do belaja, jer to je moja sarajevska raja, iz skole, fakulteta, posla.
Vidim ganjate se po gradu upadate u tramvaje, jel treba da nam se desi "novi" Vedran ili Admir, kada do toga dodje bit ce kasno. Manite se tih ultra furki i budite RAJA koja ce jednu drugu podjebavati, zajedno pive ispijati i zajedno provoditi vrijeme.
Kakav pokušaj novinara..ultrasegamega je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zasto-resp ... ost/267500
Čulić, najveća debilčina bh "novinarstva".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Brat prekucao ... ja ne znam kako ovaj portal dobpusta ovakvim polunovinarima da pisu clanke?!ultrasegamega je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zasto-resp ... ost/267500
Pazi, niko ne spori ogroman uspjeh ovih momaka, ali kad cita covjek ttekst rekao bi da od svog sporta u drzavi jedino zeljeznicar ima omladince dobre i da samo oni igraju fudbal...
Onda, ako si pismen, ukucas na youtube sarajevo-lester, sarajevo-inter i da ne nabrajam dalje sto su momci igrali po evropi tekme , i dobijali.
Onda zeljeznicar newcastle, malaga, sarajevo mngldbh, sarajevo cluj, sarajevo dinamo kijev...
i ovo nije osmina finala debilu nepismeni.
a momcima svaka cast, kao i za atmosferu na stadioonu, i da bar 3 momka iz ove generacije vide prvi tim, kako vase, tako i nase koja je na tabeli ispred vas ove godine
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Buraz desit će se kad tad kako je krenulo, a onda će nas kuknjava i jadikovke uvezat, dizat ćemo parole podrške i zajedno na mezar ić, zbog retardirane djece. Kod nas tek kad se nešta desi mi dođemo tobe.Plavi1987 je napisao/la:Momci smirite dozivljaje vise sa tim napadima. Jel treba da necija majka zaplace radi kojekakvih furki. Mi nismo Beograd mi smo Sarajevo i kod nas nikad nece vladati ta furka o prevlasti u pojedinim dijelovima grada. Sta treba da napadnete neko dijete koje ide sa ocem na utakmicu, pa je li vi zaista mislite da taj isti otac nece stati u zastitu svog djeteta ne birajuci sredstva i nacine da to dijete odbrani a to moze biti i pogubno bilo za koju stranu.
Da su ih vođe navijača na vrijeme iz kopa izbacivali i stavljali im do znanja da nisu ultrasi, a ni huligani, sa svojih 16 godina, ne bi se ovakve stvari ni dešavale.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Covjek hladno plasman nase repke u Brazil nazva uspjehom nekih drugih drzava aludirajuci na to da je dosta reprezentativaca rodjeno u dijaspori, a isti novinar ce pljuvati savez kada se neki tamo Tankovic odluci za Svedjane.
Kako ocekivati od djece rodjene u dijaspori da igraju za nas kada ih svi pljujemo.
Ostavi se pisanja debilu, nemas talenta za to, glup si i neobrazovan i nadasve pristrasan.
Kako ocekivati od djece rodjene u dijaspori da igraju za nas kada ih svi pljujemo.
Ostavi se pisanja debilu, nemas talenta za to, glup si i neobrazovan i nadasve pristrasan.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
A vidi ovom potpisa 

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
@High kazni ga!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa pitar8765nesto bi napisao pismeniji clanakod ovogultrasegamega je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zasto-resp ... ost/267500

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Gledaj lektora s juga, kad nemaju sta konkretno reci onda se uhvate za rijec.Eisenbahner1921 je napisao/la:Bogotac Menso !Linija je napisao/la: mensure pusti se palamuđenja, knjige se uhvati
škoro pod adrenalinom uletio sunce ti![]()
![]()
Ko o cemu seljo o postenju i pravopisu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 10 gostiju.