Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
braco
-
Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Vukoticu, jedan penal za raju sa Grbavice i dosta 0:1

Vukota je svoje i prošle godine odradio kad je dobio onaj žuti koji ga je spriječio da igra protiv nas onu ključnu tekmu u Krupi, ali džaba kad su naši bili nesposobni. Što je najjače taj što ga zamjenio u toj tekmi tačnije Kartal, čini mi se da je on pogriješio kod Bekrićevog gola.
Prijateljska s Veležom je u subotu u 14h. Nadam se da ćemo u toj generalci ostvariti pobjedu kako bi u pozitivnoj atmosferi dočekali nastavak prvenstva. Također, nadam se i da se povrijeđenim Bogijem i Mehremićem nije ništa ozbiljnije prirode pogotovo kod Adija jer Raif reče da ima problema s koljenom, a Adi je dok je i Austriji igrao dugo vukao neku povredu koljena. Valjda se nije obnovila.
Kad smo kod ove generalke, kad nam je Simo Krunić bio trener generalka nam je bila sljedeća: Simo podjelio ekipu u 2 tima i igrali jedni protiv drugih na glavnom. Kakva vremena.

-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 08 feb 2018, 01:14
Vremena se mijenjaju uspomene ostaju, nekad se gurao Bus kod Hotica a sad dolazi Atletico i Belgija (repka) u dolinu cupova.
Samo da je popraviti taj teren jer je katastrofa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Monci
-
Kontakt:
1. Teren 2. Kamp 3. Zavrsiti istok kompletno sa krovom 4. Jug 5. Zapad
Po meni bi ovako isli prioriteti. Kao manje bitne, ali isto tako vazne bi ubacio fasadu cjebepa i trg ispred istoka.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Tekma sa Velezom je u nedjelju u 14h jer je u subotu nekakav seminar za trenere pa su stavili tekmu dan poslije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 08 feb 2018, 09:40
Ja sam ponosan na djecu nasu. Golemo je da igramo Ligu prvaka i docekujemo Atletico. Isto tako sam i tuzan sto se juce vidjelo koliko smo inferiorni u odnosu na vrh evropskog fudbala. Koliko smo ispred svih u BiH u omladinskim kategorijama toliko smo iza ovih pravih ekipa. Rad i samo rad djeco i na kraju ce se isplatiti. Veliki minus za Upravu radi nedovrsenog istoka. Hajde da ga dovrsimo i da onda krenemo u nove projekte.
-
Raonffa
-
Kontakt:
Čestitke juniorima na borbi i zalaganju, veliki je ovo uspjeh za čitav fudbal u BiH, sretno im u nastavku karijera.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Zenzo
-
Kontakt:
Monci je napisao/la:1. Teren 2. Kamp 3. Zavrsiti istok kompletno sa krovom 4. Jug 5. Zapad
Po meni bi ovako isli prioriteti. Kao manje bitne, ali isto tako vazne bi ubacio fasadu cjebepa i trg ispred istoka.
1. Teren - od maja - na ljeto gotov
2. Istok (krov, fasada i ispod + uređenje trga, parkinga iza) kada konacno dobijemo dozvole, ne znam kakvi smo sa parama za ovo
3. Jug - ako se steknu uslovi i pare naravno
4. Kamp - kosta puno, nema zemljista
5. Zapad - kosta najvise
Ne zaboravite ni uređenje fasade i vanjskog izgleda sjevera sto je najavljeno za ovu godinu.
- Zeljeznicar -
-
Saurman
-
Kontakt:
Momcima treba odati priznanje na velikom trudu i borbi jer među ovim klincima ima dosta kvaliteta i uz pravo vođenje od stručnog štaba imaće par igrača za prvi tim.Željo već godinama ima najbolju omladinsku školu samo neka tako nastave i djeci da obezbjede što bolje uslove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Steelman
-
Kontakt:
Čestitke na uspjehu vaših juniora. Imate finih igrača u toj mladoj ekipi i koji su sigurno budućnost Željezničara, a koje već sad lagano možete priključivati prvom timu. Mislim da ta tranzicija iz juniora u prvi tim kod vas još i najbolje prolazi mada s ovim momcima imate itekako još prostora za napredak i u tom segmentu. Samo treba imati hrabrosti i momcima dati pravu šansu prije nekih istrošenih igrača, a koji još i mnogo koštaju, pa na kraju i vaš klub ih može kvalitetno iskoristiti, zatim kad dođe vrijeme i oni da ostvare dobre transfere, ali i reprezentacija može imati koristi u budućnosti. Sve zavisi od tog koliko će im se sad posvetiti pažnja, a svakom klubu u državi koji fino radi s omladincima dajem respekt, pa nek im je sa srećom!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
domorocki1921
-
Kontakt:
Postao/la domorocki1921 » 08 feb 2018, 16:17
............Kjosevski..............
Hadžić.....Graovac.....Mehremić.....Stevanović
Zakarić.....Hajdarević..........Vranješ.....Modić.....Zec
...........................Ubiparip....................
Idealna kombinacija. Zna li neko zbog čega Kenan Hadžić nije igrao do sad, jel neka teža povreda?
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
Raonffa
-
Kontakt:
domorocki1921 je napisao/la:............Kjosevski..............
Hadžić.....Graovac.....Mehremić.....Stevanović
Zakarić.....Hajdarević..........Vranješ.....Modić.....Zec
...........................Ubiparip....................
Idealna kombinacija. Zna li neko zbog čega Kenan Hadžić nije igrao do sad, jel neka teža povreda?
Al' si izmiješao odbranu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 08 feb 2018, 19:17
Zenzo je napisao/la:Monci je napisao/la:1. Teren 2. Kamp 3. Zavrsiti istok kompletno sa krovom 4. Jug 5. Zapad
1. Teren - od maja - na ljeto gotov
2. Istok (krov, fasada i ispod + uređenje trga, parkinga iza) kada konacno dobijemo dozvole, ne znam kakvi smo sa parama za ovo
3. Jug - ako se steknu uslovi i pare naravno
4. Kamp - kosta puno, nema zemljista
5. Zapad - kosta najvise
Ne zaboravite ni uređenje fasade i vanjskog izgleda sjevera sto je najavljeno za ovu godinu.
Prioritet bi trebalo biti zavrsiti zapoceto. Znaci zavrsiti istok i onda razmisljati o narednim koracima. Lijepo izgleda istok, ali moramo priznati da je nedovrsena tribina. Nisam bio ispod, ali kaze raja da prokisnjava jer smo zurili i nismo gledali na te stvari. Jug uprkos velikim najavama ne vidim u bliskoj buducnosti i bojim se da teren ne bude pravljen polovicno kao i istok. Zato mislim da treba istok fino zavrsiti i onda ostalo.
-
Monci
-
Kontakt:
Ovaj teren ne može više. Mora se raditi, jer bi Europu opet mogli u lavoru igrati. I slažem se da se istok mora završiti, i krov i prostor prije JUGA.
-
LjoZee
- Interni moderator
-
Kontakt:
Teren se mora raditi i to kvalitetno. Sto kaze @Monci on vise ne moze. Nikakve popravke mu vise ne pomazu.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 08 feb 2018, 21:08
Teren treba raditi, ali ako ce se raditi polovicno kao istok onda je to glupost. Ako imamo sredstva i uloziti milion ili dva koliko kosta da se sredi kako treba onda raditi, ako nemamo srediti istok.
-
Monci
-
Kontakt:
Mislim da se pare za teren moraju naći, i to kvalitetan teren. Ništa nije prioritetnje, pa ni istok. A mislim da je Misimović u onom razgovoru sa Hadžićem i naglasio da će se odmah nakon završetka sezone raditi. Nego danas na ručku, i čuh priču oko GS. Zna li ko šta?
-
Zeljo92
-
Kontakt:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 08 feb 2018, 21:55
Monci je napisao/la:Mislim da se pare za teren moraju naći, i to kvalitetan teren. Ništa nije prioritetnje, pa ni istok. A mislim da je Misimović u onom razgovoru sa Hadžićem i naglasio da će se odmah nakon završetka sezone raditi. Nego danas na ručku, i čuh priču oko GS. Zna li ko šta?
Ne vjerujem brate ni Misimovicu svaku. Sazvao je pres bio radi Juga i onda odjednom nista. I njemu je pocesto jezik brzi od pameti. Teren novi nam treba, ali treba nam i zavrsen istok radi ljudi koji su ucestvovali u izgradnji i radi priliva novca od prostora.
-
Monci
-
Kontakt:
Bilo je zaletanja, nije da nije. I ne samo JUG, bilo je i drugi stvari. Slažem se. Međutim, teren ne trpi neozbiljna obećanja i pristup. Mora se raditi što prije. Od tog projekta mnogo ovisi. I reprezentacija, i uopšte Grbavica kao stadion. Teren je osnova svega.
Trenutno korisnika/ca: adnan_k, AhmedNurudin, Amco46, b00t, BarbareZeljin, Blueforce21, Bordo10, bvsic, Cwirek, doncarlo, Emindoks20, feniksptica, GavranBeli, GIBRA, JohannWolfgang, Kajkutenjoyer, kosuljaplava, Levin, Lokomotifa, perodeformero, Rauber33, tiagofaria25, WeekendOffender i 264 gosta.