Ako napiše SVI SVI SVI, znamo ko je.ThrillerHz je napisao/la:Videoscout?Kipembe je napisao/la:Veliki pozdrav za sve bordo prijatelje i one koji vole ovaj klub. Prvi put se javljam ovde, ali Vas pratim vec duzi period. Samo zelim da Vam prenesem utiske iz Antalije. Gledao sam utakmicu protiv Qarabaga i Kubana uzivo i moram Vam zaista reci da su me nasi omladinci i pojacanja pozitivno iznenadili svojom zreloscu. Mislim da svi mi mozemo ocekivati da cemo vec od prve utakmice sa Sirokim napraviti dobar rezultat. Husref je strasan trener. Sretno svima u ovoj polusezoni i da se radujemo zajedno..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nemojte vrijeđat čovjeka 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta mislite o ovome. Ako bude ovakav i kod nas, ekstra onda...?Zagor je napisao/la:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma moze i neko sa foruma, samo Hebiba da ne gledam vise.Zagor je napisao/la:Sta mislite o ovome. Ako bude ovakav i kod nas, ekstra onda...?Zagor je napisao/la:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
I juče sam govorio, da izbaci hebiba iz tima meni dosta. Super bi bilo da se povremeno odmorimo od njegovih promasaja.Zagor je napisao/la:Sta mislite o ovome. Ako bude ovakav i kod nas, ekstra onda...?Zagor je napisao/la:
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Klub u narednom periodu dobija neku određenu opremu za live stream iz TC, prenosiće Akademiju i ostale selekcije. Također, ovo oko streamova je otišlo ka Upravi krajem prošle godine u tom planu aktivnosti za 2018. godinu. Radi se još na redizajnu web stranice i aplikaciji, biće to za nekih mjesec dana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Odlična stvar, zaslužuju pohvale ako nije šupljaAlfredNobel je napisao/la:Klub u narednom periodu dobija neku određenu opremu za live stream iz TC, prenosiće Akademiju i ostale selekcije. Također, ovo oko streamova je otišlo ka Upravi krajem prošle godine u tom planu aktivnosti za 2018. godinu. Radi se još na redizajnu web stranice i aplikaciji, biće to za nekih mjesec dana.
Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice započinje u sastavu: Pavlović, Hebibović, Šabanović, Šofranac, Adukor, Sarić, Stanojević, Rahmanović, Kuzmanović, Velkoski i Ahmetović.
Zbog lakših povreda danas neće igrati Herić, Bekić i Hodžić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kakva šuplja, odgovorili mi na onaj mail što sam rekao poslati neki dan.haris004 je napisao/la:Odlična stvar, zaslužuju pohvale ako nije šupljaAlfredNobel je napisao/la:Klub u narednom periodu dobija neku određenu opremu za live stream iz TC, prenosiće Akademiju i ostale selekcije. Također, ovo oko streamova je otišlo ka Upravi krajem prošle godine u tom planu aktivnosti za 2018. godinu. Radi se još na redizajnu web stranice i aplikaciji, biće to za nekih mjesec dana.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni nit smrdi nit miriše, kao alternativa Ahmetoviću OK, mada, po klipovima kada sam gledao, uvijek je bio na krilnim pozicijama, probat ga desno umjesto Hebiba pa ako se pokaže, odlično.
FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dobro su se sjetili...AlfredNobel je napisao/la:Klub u narednom periodu dobija neku određenu opremu za live stream iz TC, prenosiće Akademiju i ostale selekcije. Također, ovo oko streamova je otišlo ka Upravi krajem prošle godine u tom planu aktivnosti za 2018. godinu. Radi se još na redizajnu web stranice i aplikaciji, biće to za nekih mjesec dana.
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A vidi nesreće, jedina dva beka u ekipe lakše povrijeđena, ne do Bog da tako bude u ligi, šta onda?! Pod hitno pokušati naći još jednog beka do 10og..miky_hz je napisao/la:Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice započinje u sastavu: Pavlović, Hebibović, Šabanović, Šofranac, Adukor, Sarić, Stanojević, Rahmanović, Kuzmanović, Velkoski i Ahmetović.
FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Makedonac je u Sa, tako da ga danas nema u rosteru. Prica od @alenpitar je potvrdjena, nasi svim snagama pokusavaju zavrsiti desnog beka ali ime kriju kao zmija noge.BordoSarajevo je napisao/la:Meni nit smrdi nit miriše, kao alternativa Ahmetoviću OK, mada, po klipovima kada sam gledao, uvijek je bio na krilnim pozicijama, probat ga desno umjesto Hebiba pa ako se pokaže, odlično.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala Bogu koji nas unaprijed upozorava da nam treba jos jedan bek.
Sabrine mi moje!
- escobarpablo
- Kontakt:
Sretno Sarajevo!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Sarajevo današnju prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice započinje u sastavu: Pavlović, Hebibović, Šabanović, Šofranac, Adukor, Sarić, Stanojević, Rahmanović, Kuzmanović, Velkoski i Ahmetović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma po meni osim beka treba nam i stoper, jedino ako Ahmeta nece gurat na stoperaBosnianKingdom je napisao/la:Hvala Bogu koji nas unaprijed upozorava da nam treba jos jedan bek.
Evo zamisli situaciju a vrlo je moguca jedan stoper se povrijedi, drugi ima kartone , ko da nam igra ? Ovo je po meni nepzbiljno, ionako nam je odbrana bila najslabiji dio a mi smo je ovim prijelaznim rokom osakatili
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako stvari stoje na proljece cemo igrati ofanzivan fudbal i to bukvalno . Svi u napad jedan je Hase
bordobijeli je napisao/la:Kako stvari stoje na proljece cemo igrati ofanzivan fudbal i to bukvalno . Svi u napad jedan je Hase
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Da smo ostavili Ivetića sve bi imali pokriveno, lijevog beka, po potrebi i desnog, stopera, zadnjeg veznog 
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, muhamedhulk, PapakIzSa, Tatamata1946 i 20 gostiju.