FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li kakav link za utakmicu ??
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde opet na stoperskim pozicijama imas 3 igrača, jest da je jedan akademac ali obećava, dok na bekovskim pozicijama nemaš nijednu alternativu a i ova dva su kritična, al iskreno se nadam da će uspjet završit jednog beka. A opet, što se tiče stopera, Novaković neće raskinuti ugovor? Bolje da trenira sa juniorima i u slučaju da baš budemo pehovi i da dva stopera ne mogu igrati, onda njega ubaciti al yebat ga, mislim da je za to kasno, nije trenirao nikako sa ekipom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vodimo, Ahmet glavom na asistenciju Hebiba.
FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hebib beka ne moze glumiti ni u filmu. Uvjerili smo se u to prije 2-3 sezone. Nazad bi bolje Braco iz vrbanjuse igrao.
Sabrine mi moje!
3 stopera jedan nije igro godinu i po, drugom primarna pozicija zadnji vezni i jedan golovradi momcic koje ce u dlucaju prvog kiksa objektivna kosevska publika unistit karijeruBordoSarajevo je napisao/la:Hajde opet na stoperskim pozicijama imas 3 igrača, jest da je jedan akademac ali obećava, dok na bekovskim pozicijama nemaš nijednu alternativu a i ova dva su kritična, al iskreno se nadam da će uspjet završit jednog beka. A opet, što se tiče stopera, Novaković neće raskinuti ugovor? Bolje da trenira sa juniorima i u slučaju da baš budemo pehovi i da dva stopera ne mogu igrati, onda njega ubaciti al yebat ga, mislim da je za to kasno, nije trenirao nikako sa ekipom.
Valja sef Husref zna bolje od nas al ja sa odbranom nikako nisam zadovoljan, mislim da je bila problem i u prvoj polusezoni a sad da je dodatno osakacena
Dok napad i sredinu po meni nikad bolje nismo imali popunjenu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
AlfredNobel je napisao/la:Klub u narednom periodu dobija neku određenu opremu za live stream iz TC, prenosiće Akademiju i ostale selekcije. Također, ovo oko streamova je otišlo ka Upravi krajem prošle godine u tom planu aktivnosti za 2018. godinu. Radi se još na redizajnu web stranice i aplikaciji, biće to za nekih mjesec dana.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemoze ovo nemoze ono ,svaku utakmicu asist Hebibovic,gol Hebibovic,al djaba nista ne moze 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma frajer samo da nepuca nego da je šalje lijevo od sebe, odlično krilo, kreacija prilika mu je vanserijska, efikasnost mu pada u minus čim on pokušava iskoristiti prilike....miky_hz je napisao/la:Nemoze ovo nemoze ono ,svaku utakmicu asist Hebibovic,gol Hebibovic,al djaba nista ne moze
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Niko od ovih sadasnjih ne moze izbaciti Hebibovica iz pocetnih 11. Mi smo ga uzeli na zub ali on je, ako ne najbolji, onda sigurno jedan od najboljih krila PL.
P.S. U ovom prelaznom roku doveli smo Bosanca, Hrvata, Makedonca i Crnogorca. Fali nam Srba
P.S. U ovom prelaznom roku doveli smo Bosanca, Hrvata, Makedonca i Crnogorca. Fali nam Srba
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni Hebib uopste nije problem vecina ovdje njeg potencira kao najlosiju kariku tima . po meni bekovi i zadnja linije puno veci problem od Hebibovi promasaja .
Dobar je dok se ne nadje u prilici za gol.alenpitar je napisao/la:Niko od ovih sadasnjih ne moze izbaciti Hebibovica iz pocetnih 11. Mi smo ga uzeli na zub ali on je, ako ne najbolji, onda sigurno jedan od najboljih krila PL.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Klub u narednom periodu dobija neku određenu opremu za live stream iz TC, prenosiće Akademiju i ostale selekcije. Također, ovo oko streamova je otišlo ka Upravi krajem prošle godine u tom planu aktivnosti za 2018. godinu. Radi se još na redizajnu web stranice i aplikaciji, biće to za nekih mjesec dana.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To sto kriju ime desnog beka s kojim pregovaraju ili ce voditi ka tome da bude neki kapitalac u rangu Crepulje ili ce biti neko za koga znaju da bi ga popljuvali navijaci da se spomene u istoj recenici sa Klubom. Eh sad molimo Boga da je ovo prvo.
JURIŠ
ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
- kupus army
- Kontakt:
Ako mislis na Melunovica,on ti je u Kini.DenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
superkupus army je napisao/la:Ako mislis na Melunovica,on ti je u Kini.DenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
a ima li sastava crnogoraca nako, mislim koji su u prvenstvu 3-4?? ima li iko interesantan?
Crepulja ušao za Stanojevića...nadam se da lik nije striktno defanzivac tj. da ga nećemo samo tako koristiti...
- kupus army
- Kontakt:
Imali su dobro lijevo krilo Milisavljevic ili tako nešto i strašnog golmana ne znam mu ime.Drugi su na tebeli.DenchiNL je napisao/la:superkupus army je napisao/la:Ako mislis na Melunovica,on ti je u Kini.DenchiNL je napisao/la:ima li sastava podgorice? igra li Klocinho kod njih?
to je za njega
![]()
a ima li sastava crnogoraca nako, mislim koji su u prvenstvu 3-4?? ima li iko interesantan?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno bila replika na moj komentar.miky_hz je napisao/la:Nemoze ovo nemoze ono ,svaku utakmicu asist Hebibovic,gol Hebibovic,al djaba nista ne moze
Ocito ne pratis redovno temu, kada sam ja prije nekoliko dana jedini govorio da Hebibovic opravdava priliku trenera koji ga stave u prvih 11. Igrac sa najvise asistencija u ligi + 3 gola dovoljno govori. Istina da je 10 sigurnih golova fulio u zadnjih pola godine. Ali da nije tako on ne bi igrao u Sarajevu, nego u mnogo jacem klubu.
Boljeg krila u ligi nema, ali on beka ne moze igrati jer ce pored njega prolaziti ko tramvaji pored stanice.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počelo je drugo poluvrijeme. Debitovaće i Ljuban Crepulja koji je u igri umjesto Stanojevića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
uđe Mujakić za Adukora
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HordasFks, iliyaa8, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, plisek, skoJaa, svabonja i 98 gostiju.