Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vojvodina odbojka
Vaxjo
Marsej
Portugal

Vaxjo
Marsej
Portugal
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
						i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Randle 15.5 više
J.Jackson 15.5 više
Hardaway 15.5 manje
Ja.Brown 15.5 manje
Sretno

J.Jackson 15.5 više
Hardaway 15.5 manje
Ja.Brown 15.5 manje
Sretno
- kladionicar03
Fournier 18.5 manje
Capela 13.5 vise
Ibaka 11.5 vise
Bledsoe 16.5 vise
Payton 13.5 vise

Capela 13.5 vise
Ibaka 11.5 vise
Bledsoe 16.5 vise
Payton 13.5 vise
Napokon !jopaa7 je napisao/la:Randle 15.5 više
J.Jackson 15.5 više
Hardaway 15.5 manje
Ja.Brown 15.5 manje
Sretno

1.Sevilla - Leganes tip1,kv.1,58
2.Lens - Estac Troyes tip1,kv.2,12
Uk.kv.3,34

2.Lens - Estac Troyes tip1,kv.2,12
Uk.kv.3,34
- kladionicar03
Bravo jopajopaa7 je napisao/la:Napokon !jopaa7 je napisao/la:Randle 15.5 više
J.Jackson 15.5 više
Hardaway 15.5 manje
Ja.Brown 15.5 manje
Sretno
 ocekujemo za nocas bar jedan triple igraca od tebe
 ocekujemo za nocas bar jedan triple igraca od tebe  
Hvala, valjda nastavimokladionicar03 je napisao/la:Bravo jopaocekujemo za nocas bar jedan triple igraca od tebe

Wiggins 17.5 više
Detroit hendi 8.5 1
Davis 28.5 više
- kladionicar03
Wiggins 17.5 vise
Davis 28.5 vise
Griffin 22.5 vise
I.Thomas 16.5 vise
wiggins i davis od jope sam uzeo sretno nam

Davis 28.5 vise
Griffin 22.5 vise
I.Thomas 16.5 vise
wiggins i davis od jope sam uzeo sretno nam

jopaa7 je napisao/la: Wiggins 17.5 više
Detroit hendi 8.5 1
Davis 28.5 više
Eto ako ko danas ganja tu Euroligu.
Jedan par od mene koji bi trebao da dođe. U pitanju je T.Pleiss 11.5 over
Jednostavno CSKA danas bez oba standardna centra. Pleiss je visok preko 2.10 i imat će veliku prednost u odnosu na igrače CSKA. Morat će danas na poziciju petice neko sa pozicije 4,a tu imaju Kurbanov, Antonov i Voroncević, većinom lažne četvorke. I tako vjerovatno će Valensija danas napadat kroz reket puno. Pa valjda ovaj levat ne zezne situaciju.

Jednostavno CSKA danas bez oba standardna centra. Pleiss je visok preko 2.10 i imat će veliku prednost u odnosu na igrače CSKA. Morat će danas na poziciju petice neko sa pozicije 4,a tu imaju Kurbanov, Antonov i Voroncević, većinom lažne četvorke. I tako vjerovatno će Valensija danas napadat kroz reket puno. Pa valjda ovaj levat ne zezne situaciju.

Tako blizu, a tako daleko.

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Sta mislite za ovo veceras:
Beal +25,5
Irving +25,5

Beal +25,5
Irving +25,5
Civa je napisao/la:Eto ako ko danas ganja tu Euroligu.
+ Valencia +6,5 @1.90 je interesantno za odigrat.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Možda i over poena

LeBron James 
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
						3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
a mccollum 15.5 over ?

Ne bih ja dirao Plaisa pogtovo na 11,5 . On defanzivno ne može ovu dvojicu nikako ispratiti, obojica su sposobna puniti ga sa poludistance a Voroncević odlično šutira i za tri poena, tako da bi bilo pogubno držati ga duže vrijeme na parketu. A vrlo lako bi njega mogli udvajati u odbrani. Prekrampast je da kažeš da ide glatko over. Ja sam odatle uzeo De Koloa over, jer biće dosta rotacija, Clyburn će na 4 tako da će Nando na 30+ minuta sigurno, a igra protiv bivšeg kluba i vraća se u dvoranu gdje je maltene sve počelo za njega. Svakako je evropski Harden, izvodi ogroman broj bacanja (a prosjek ubačaja 95%+) i jedan od najboljih igrača lige. Još nemaju gdje Grina kriti u odbrani (isti ti djavo stavio ga na De Koloa ili Rodrigeza ili Higinsa, najebaces kako god) a prvu im dao 23 poena za 20 minuta.
Još sam uzeo Simona na 8,5 over, odlična margina, igra isto protiv bivšeg kluba a odmorio je za vikend u turskom prvenstvu. Ima konstantno svojih 25-30 minuta i kod Atamana sada, zadnje 2-3 utakmice je bacao cigle i red je da nešta i pogodi večeras. U prvom im dao 12 poena.
Singlton 9,5 over, onako na osjećaj, isto ciglar u zadnje vrijeme ali Laboral bi trebao biti odličan match up. Pametan je igrač, može zabiti i za 3, siguran sa bacanja, biće puno poena i posjeda i red je i njemu da pređe više
Još dodao Bobua over, Sanders over, Roll under, Mccalum (iz Unikahe) over i Higgins over.
Sistem 6/8 na cenera da se prati

Još sam uzeo Simona na 8,5 over, odlična margina, igra isto protiv bivšeg kluba a odmorio je za vikend u turskom prvenstvu. Ima konstantno svojih 25-30 minuta i kod Atamana sada, zadnje 2-3 utakmice je bacao cigle i red je da nešta i pogodi večeras. U prvom im dao 12 poena.
Singlton 9,5 over, onako na osjećaj, isto ciglar u zadnje vrijeme ali Laboral bi trebao biti odličan match up. Pametan je igrač, može zabiti i za 3, siguran sa bacanja, biće puno poena i posjeda i red je i njemu da pređe više
Još dodao Bobua over, Sanders over, Roll under, Mccalum (iz Unikahe) over i Higgins over.
Sistem 6/8 na cenera da se prati
ZELJEZNICAR 1921!
1.Valencia - Barcelona tip2 kv.1,71
2.Grenoble - Strasbourg tipU2,5 kv.1,79
Uk.kv.3,06

2.Grenoble - Strasbourg tipU2,5 kv.1,79
Uk.kv.3,06
Obzirom na desavanja u Lakersima, trejdanje Clarksona i Nancea, odigrao sam Randlea i Kuzmu over pa kako bude.
Kuzma 13.5 više
Randle 15.5 više
Obojica ce profitirati odlaskom ove dvojice, Kuzma s klupe sigurno vise slobode kako nema Clarksona koji trosi previse lopti i Randle koji je u dobroj formi a imat ce vjerojatno i koju minutu vise zbog odlaska Nancea.
Clarkson je inace bio najveci potrosac lopti s klupe i igrao prosjecno 24 minute, dok je Nance imao minutazu od 20ak minuta. Ta minutaza ce se podjeliti veceras i svi ce dobiti koju minutu vise a vjerujem da bi ovaj dvojac mogao dobro profitirati.

Kuzma 13.5 više
Randle 15.5 više
Obojica ce profitirati odlaskom ove dvojice, Kuzma s klupe sigurno vise slobode kako nema Clarksona koji trosi previse lopti i Randle koji je u dobroj formi a imat ce vjerojatno i koju minutu vise zbog odlaska Nancea.
Clarkson je inace bio najveci potrosac lopti s klupe i igrao prosjecno 24 minute, dok je Nance imao minutazu od 20ak minuta. Ta minutaza ce se podjeliti veceras i svi ce dobiti koju minutu vise a vjerujem da bi ovaj dvojac mogao dobro profitirati.
Toronto - New York gost manje od 99.5 1.60
Golden State - Dallas hendikep 10.5 1 1.60
New York bez Porzingisa i Kantera tesko da moze do 100 poena protiv Toronta u gostima koji je jedna od najboljih ekipa lige, pogotovo kad se radi o domacem terenu, tu su najbolji u cijeloj ligi.
Za Dallas nema Barnesa a Warriorsi ce se sigurno htjeti iskupiti za poraz od Oklahome, a prije toga i onaj od Denvera i vjerujem u jednu pobjedu preko 10 razlike.

Golden State - Dallas hendikep 10.5 1 1.60
New York bez Porzingisa i Kantera tesko da moze do 100 poena protiv Toronta u gostima koji je jedna od najboljih ekipa lige, pogotovo kad se radi o domacem terenu, tu su najbolji u cijeloj ligi.
Za Dallas nema Barnesa a Warriorsi ce se sigurno htjeti iskupiti za poraz od Oklahome, a prije toga i onaj od Denvera i vjerujem u jednu pobjedu preko 10 razlike.
Volvic je napisao/la:Civa je napisao/la:Eto ako ko danas ganja tu Euroligu.
+ Valencia +6,5 @1.90 je interesantno za odigrat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.