Litvanac ide u dumping.Kaunas je napisao/la:Sta ce sa Litvancem?Chstal je napisao/la:Jordan blizu Toronta, traze 3 ekipu za dumping.
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
- IlCapitano
- Kontakt:
Druže moj, Wade nije znao do zadnje sekunde da LeBron dolazi i kasnije odlazi iz Miamija, ne zna sigurno ništa ni sad jer ni sam LeBron garantujem ne zna još ništa zasigurno. Logična je pretpostavka da odlazi zbog nereda u svlačionici, ali niti im je prvi put niti je to teško ispraviti sad kad su glavni problem trejdali.NEZALAGANJE je napisao/la:Druze moj,ljudi su kumovi,ne samo prijatelji.Djeca im se druze,zene,sve.Vjeruj mi da sve zna,inace bi ostao.Druga stvar,svi ovi trejdovi su dobri za buducnost CLE,a trenutno bas i ne,jer nema sile da uigras 5 igraca u rotaciji za 20-tak tekmi.Dokaz ovoj mojoj tvrdnji ce biti i cinjenica da CLE 100% sad nece trejdovati BKN pik.IlCapitano je napisao/la: Ma kakvi. James ne govori te stvari nikom, sumnjam da i on zna. A od danas ima duplo bolju ekipu oko sebe nego jučer, ne samo igrački nego i njegovom stilu odgovara daleko više.
Ovo je kao kad su Netsi poslali KG-a kući, ne znači ništa.
U tom je ljepota, ne moraju se uopšte puno uigravati. Doveli su šutere, 3&D igrače i atlete da samo trče oko LeBrona dok on vrti sve. Nema nikog da mu loptu uzima iz ruku, nema potrebe za uigravanjem velikim.
CLE ne bi svakako trejdali BKN pick bez LeBronove garancije, a sad ni zbog pravila ne mogu, tako da to ništa ne dokazuje.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 08 feb 2018, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Da, mogli bi Gortata odyebat, zaboravio sam na njih.majestic24 je napisao/la:ja ocekujem neki trade wizardsaSarmelino je napisao/la:Znaci ocekujemo jos nesto od Oklahome i Houstona, Bostona mozda. Spursi isto mozda kakav dosadan trejd naprave.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kakav raspad Cavsa.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma vjeruj da i on sam zna da ide, mozda ne zna jos gdje tacno ali zna 100% da nece ostati.IlCapitano je napisao/la:Druže moj, Wade nije znao do zadnje sekunde da LeBron dolazi i kasnije odlazi iz Miamija, ne zna sigurno ništa ni sad jer ni sam LeBron garantujem ne zna još ništa zasigurno. Logična je pretpostavka da odlazi zbog nereda u svlačionici, ali niti im je prvi put niti je to teško ispraviti sad kad su glavni problem trejdali.NEZALAGANJE je napisao/la:Druze moj,ljudi su kumovi,ne samo prijatelji.Djeca im se druze,zene,sve.Vjeruj mi da sve zna,inace bi ostao.Druga stvar,svi ovi trejdovi su dobri za buducnost CLE,a trenutno bas i ne,jer nema sile da uigras 5 igraca u rotaciji za 20-tak tekmi.Dokaz ovoj mojoj tvrdnji ce biti i cinjenica da CLE 100% sad nece trejdovati BKN pik.IlCapitano je napisao/la: Ma kakvi. James ne govori te stvari nikom, sumnjam da i on zna. A od danas ima duplo bolju ekipu oko sebe nego jučer, ne samo igrački nego i njegovom stilu odgovara daleko više.
U tom je ljepota, ne moraju se uopšte puno uigravati. Doveli su šutere, 3&D igrače i atlete da samo trče oko LeBrona dok on vrti sve. Nema nikog da mu loptu uzima iz ruku, nema potrebe za uigravanjem velikim.
CLE ne bi svakako trejdali BKN pick bez LeBronove garancije, a sad ni zbog pravila ne mogu, tako da to ništa ne dokazuje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
NEZALAGANJE je napisao/la:Druze moj,ljudi su kumovi,ne samo prijatelji.Djeca im se druze,zene,sve.Vjeruj mi da sve zna,inace bi ostao.Druga stvar,svi ovi trejdovi su dobri za buducnost CLE,a trenutno bas i ne,jer nema sile da uigras 5 igraca u rotaciji za 20-tak tekmi.Dokaz ovoj mojoj tvrdnji ce biti i cinjenica da CLE 100% sad nece trejdovati BKN pik.IlCapitano je napisao/la: Ma kakvi. James ne govori te stvari nikom, sumnjam da i on zna. A od danas ima duplo bolju ekipu oko sebe nego jučer, ne samo igrački nego i njegovom stilu odgovara daleko više.
Znalo je se prije sezone da ide ,zato je Irving i pobjegao...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znaci ubjedjujes me da Wade samo tako napusta ekipu i vraca se kuci zbog lose hemije i nece dati mogucnost sebi da napadne titulu vec ode daa pokusa izboriti PO uopste?Ok. A to da nije znao da James ide iz MIA su price za malu djecu i medije.Itekako je znao.Da kum i najbolji prijatelj koji s tobom igra kosarku ne zna?Ma daj.IlCapitano je napisao/la:Druže moj, Wade nije znao do zadnje sekunde da LeBron dolazi i kasnije odlazi iz Miamija, ne zna sigurno ništa ni sad jer ni sam LeBron garantujem ne zna još ništa zasigurno. Logična je pretpostavka da odlazi zbog nereda u svlačionici, ali niti im je prvi put niti je to teško ispraviti sad kad su glavni problem trejdali.NEZALAGANJE je napisao/la:Druze moj,ljudi su kumovi,ne samo prijatelji.Djeca im se druze,zene,sve.Vjeruj mi da sve zna,inace bi ostao.Druga stvar,svi ovi trejdovi su dobri za buducnost CLE,a trenutno bas i ne,jer nema sile da uigras 5 igraca u rotaciji za 20-tak tekmi.Dokaz ovoj mojoj tvrdnji ce biti i cinjenica da CLE 100% sad nece trejdovati BKN pik.IlCapitano je napisao/la: Ma kakvi. James ne govori te stvari nikom, sumnjam da i on zna. A od danas ima duplo bolju ekipu oko sebe nego jučer, ne samo igrački nego i njegovom stilu odgovara daleko više.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 08 feb 2018, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi rekao da su bolji nego što su bili.BIHfan je napisao/la:Kakav raspad Cavsa.![]()
Što se kemije tiče, pa prije će se ovi uigrat, nego da su onakvi ostali. Uglavnom, biće solidna ekipa bez Jamesa, neće tavorit po dnu lige, barem nešto.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- majestic24
- Kontakt:
Aposlutno se slazemLillard je napisao/la:Ja bi rekao da su bolji nego što su bili.BIHfan je napisao/la:Kakav raspad Cavsa.![]()
Što se kemije tiče, pa prije će se ovi uigrat, nego da su onakvi ostali. Uglavnom, biće solidna ekipa bez Jamesa, neće tavorit po dnu lige, barem nešto.
James i Love ce biti prve opcije u napadu. Hill ce biti play i to play koji ne gleda samo kako da osuta na kos. Dobili su dobrog Rodney Hooda.
Cavsi su bili ekipa u kojoj se nije znalo ko pije a ko placa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
D Rose u Igokei...izgleda da ce ga Utah otpustiti
Mah Thomas,Ruza,Frye,Shumpert su mrtvi igraci.NET NEGATIVE.
Ovi bar su mladici.Da trce,da pruze energiju,da se dokazu.
A to ce kud i kamo im bolje doci.
Nije da su dobili nesto.
Al su bili toliko smece da samo cinjenicom da su odstranili pojedine igrace su postali bolje.Jos uz dolazak ovih.
Mladja ekipa,mladje noge.Za nijansu bolji.Da su iole valjali pa da kazes nesto al likovi su bili 30 odbrana lige vec mjesec dana.
Nesto su morali promjenit jer s onim rosterom ne bi meda mogli.Dal ce s ovim? vrijedi pokusat bar.
zadrzali su pik netsa uglavnom
Ovi bar su mladici.Da trce,da pruze energiju,da se dokazu.
A to ce kud i kamo im bolje doci.
Nije da su dobili nesto.
Al su bili toliko smece da samo cinjenicom da su odstranili pojedine igrace su postali bolje.Jos uz dolazak ovih.
Mladja ekipa,mladje noge.Za nijansu bolji.Da su iole valjali pa da kazes nesto al likovi su bili 30 odbrana lige vec mjesec dana.
Nesto su morali promjenit jer s onim rosterom ne bi meda mogli.Dal ce s ovim? vrijedi pokusat bar.
zadrzali su pik netsa uglavnom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- kyrieirving
- Kontakt:
Hahaha pa pusti troleraLillard je napisao/la:Ja bi rekao da su bolji nego što su bili.BIHfan je napisao/la:Kakav raspad Cavsa.![]()
Rijesili se svog smeca u ekipi
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Utah ce otpustiti Ružu. #Prestireaguj
Bez nogu je bolji od Feltona.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Malo mi zao Thomasa, kad se samo sjetim koliko mu je bilo drago sto je dosao u Cavse i sto ce igrati sa Lebronom. I ona skakanja na klupi dok se nije vratio na parket. 
15.10.2013.
I onda se pokazalo kakvo je gov.no ustvari od osobe. Ko se kaci sa LoveomKaunas je napisao/la:Malo mi zao Thomasa, kad se samo sjetim koliko mu je bilo drago sto je dosao u Cavse i sto ce igrati sa Lebronom. I ona skakanja na klupi dok se nije vratio na parket.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Planira li Portland sta da trguje ?
- IlCapitano
- Kontakt:
Da. Htjeli su mu smanjiti minutažu, a i on se još prošle godine pokajao što je uopšte otišao iz Miamija.NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ubjedjujes me da Wade samo tako napusta ekipu i vraca se kuci zbog lose hemije i nece dati mogucnost sebi da napadne titulu vec ode daa pokusa izboriti PO uopste?Ok. A to da nije znao da James ide iz MIA su price za malu djecu i medije.Itekako je znao.Da kum i najbolji prijatelj koji s tobom igra kosarku ne zna?Ma daj.
Koju korist imaju ako lažu da nije znao da dolazi/odlazi. To ne povlači nikakve kazne, Wade potpisao manji ugovor da bi ovaj ostao u Miamiju i na kraju ode. Melo im je kum i prijatelj isto pa nije imao pojma da će se sastajati u Miamiju i potpisao je duži ugovor od njih. CP3 je kum i prijatelj pa nije tražio da ide u CLE nego HOU. Itd... Puno precjenjuješ utjecaj prijatelja u ligi. Oni su svi prvenstveno protivnici, pa tek onda prijatelji i kumovi.
Ne kažem da ostaje sigurno, čak niti da su šanse za ostanak veće od odlaska, ali da zna sigurno i još da to dijeli sa drugima - ne.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Igraš 5 mjeseci sa jednom ekipom i onda je komplet zamijeniš jer ti se ne sviđaju.
Đejms
Đejms
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.