Oklahoma je ovih dana za Harklessa zainteresovana, znaci mozda.Bassha je napisao/la:Planira li Portland sta da trguje ?
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Da, jos 2 hefte prije zvanicnog vracanja u Cle, kamioni mu bili pred kuchom, selili stvari, auta itd. Gdje nece znati, normalno da je znaoNEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ubjedjujes me da Wade samo tako napusta ekipu i vraca se kuci zbog lose hemije i nece dati mogucnost sebi da napadne titulu vec ode daa pokusa izboriti PO uopste?Ok. A to da nije znao da James ide iz MIA su price za malu djecu i medije.Itekako je znao.Da kum i najbolji prijatelj koji s tobom igra kosarku ne zna?Ma daj.IlCapitano je napisao/la:Druže moj, Wade nije znao do zadnje sekunde da LeBron dolazi i kasnije odlazi iz Miamija, ne zna sigurno ništa ni sad jer ni sam LeBron garantujem ne zna još ništa zasigurno. Logična je pretpostavka da odlazi zbog nereda u svlačionici, ali niti im je prvi put niti je to teško ispraviti sad kad su glavni problem trejdali.NEZALAGANJE je napisao/la: Druze moj,ljudi su kumovi,ne samo prijatelji.Djeca im se druze,zene,sve.Vjeruj mi da sve zna,inace bi ostao.Druga stvar,svi ovi trejdovi su dobri za buducnost CLE,a trenutno bas i ne,jer nema sile da uigras 5 igraca u rotaciji za 20-tak tekmi.Dokaz ovoj mojoj tvrdnji ce biti i cinjenica da CLE 100% sad nece trejdovati BKN pik.
U tom je ljepota, ne moraju se uopšte puno uigravati. Doveli su šutere, 3&D igrače i atlete da samo trče oko LeBrona dok on vrti sve. Nema nikog da mu loptu uzima iz ruku, nema potrebe za uigravanjem velikim.
CLE ne bi svakako trejdali BKN pick bez LeBronove garancije, a sad ni zbog pravila ne mogu, tako da to ništa ne dokazuje.
Brokula je napisao/la:Igraš 5 mjeseci sa jednom ekipom i onda je komplet zamijeniš jer ti se ne sviđaju.
Đejms

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:ni IT nece ostati u Los Angelesu
The Lakers intend to keep both Frye and IT, per ****.
Rose bi mogao u Minesotu
The Timberwolves will try to sign Derrick Rose if he clears waivers after his looming release by Utah, according to league ****
hahaha
Jos samo Noah je ostao Thibs.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I uzmes prsten heheheBrokula je napisao/la:Igraš 5 mjeseci sa jednom ekipom i onda je komplet zamijeniš jer ti se ne sviđaju.
Đejms
- IlCapitano
- Kontakt:
Zato je Wade potpisao manji ugovor da bi LeBron mogao uzeti više.alemsa je napisao/la:Da, jos 2 hefte prije zvanicnog vracanja u Cle, kamioni mu bili pred kuchom, selili stvari, auta itd. Gdje nece znati, normalno da je znao
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vjerojatno je mislio da na kraju sezone nece ostati u LANEZALAGANJE je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:ni IT nece ostati u Los Angelesu
JHam je napisao/la:Rose bi mogao u Minesotu
Minesota bulls
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvenstveno protivnici pa kumovi?'IlCapitano je napisao/la:Da. Htjeli su mu smanjiti minutažu, a i on se još prošle godine pokajao što je uopšte otišao iz Miamija.NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ubjedjujes me da Wade samo tako napusta ekipu i vraca se kuci zbog lose hemije i nece dati mogucnost sebi da napadne titulu vec ode daa pokusa izboriti PO uopste?Ok. A to da nije znao da James ide iz MIA su price za malu djecu i medije.Itekako je znao.Da kum i najbolji prijatelj koji s tobom igra kosarku ne zna?Ma daj.
Koju korist imaju ako lažu da nije znao da dolazi/odlazi. To ne povlači nikakve kazne, Wade potpisao manji ugovor da bi ovaj ostao u Miamiju i na kraju ode. Melo im je kum i prijatelj isto pa nije imao pojma da će se sastajati u Miamiju i potpisao je duži ugovor od njih. CP3 je kum i prijatelj pa nije tražio da ide u CLE nego HOU. Itd... Puno precjenjuješ utjecaj prijatelja u ligi. Oni su svi prvenstveno protivnici, pa tek onda prijatelji i kumovi.
Ne kažem da ostaje sigurno, čak niti da su šanse za ostanak veće od odlaska, ali da zna sigurno i još da to dijeli sa drugima - ne.
Haj se saberi majke ti.Izjave koje daju o tome i na tu temu su zbog pravila lige.Sve kontra,placali bi penale.
Ali nebitno,imaj svoje misljenje.Pozdrav.
Bassha je napisao/la:Planira li Portland sta da trguje ?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E to je vec druga stvar,iako su se postovi pisali u smislu buyouta.jopaa7 je napisao/la:Vjerojatno je mislio da na kraju sezone nece ostati u LANEZALAGANJE je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:ni IT nece ostati u Los Angelesu
BREAKING: Cavs in negotiations to trade remainder of team for a year of Whataburger
- IlCapitano
- Kontakt:
Da.NEZALAGANJE je napisao/la:Prvenstveno protivnici pa kumovi?'IlCapitano je napisao/la:Da. Htjeli su mu smanjiti minutažu, a i on se još prošle godine pokajao što je uopšte otišao iz Miamija.NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ubjedjujes me da Wade samo tako napusta ekipu i vraca se kuci zbog lose hemije i nece dati mogucnost sebi da napadne titulu vec ode daa pokusa izboriti PO uopste?Ok. A to da nije znao da James ide iz MIA su price za malu djecu i medije.Itekako je znao.Da kum i najbolji prijatelj koji s tobom igra kosarku ne zna?Ma daj.
Koju korist imaju ako lažu da nije znao da dolazi/odlazi. To ne povlači nikakve kazne, Wade potpisao manji ugovor da bi ovaj ostao u Miamiju i na kraju ode. Melo im je kum i prijatelj isto pa nije imao pojma da će se sastajati u Miamiju i potpisao je duži ugovor od njih. CP3 je kum i prijatelj pa nije tražio da ide u CLE nego HOU. Itd... Puno precjenjuješ utjecaj prijatelja u ligi. Oni su svi prvenstveno protivnici, pa tek onda prijatelji i kumovi.
Ne kažem da ostaje sigurno, čak niti da su šanse za ostanak veće od odlaska, ali da zna sigurno i još da to dijeli sa drugima - ne.
Haj se saberi majke ti.Izjave koje daju o tome i na tu temu su zbog pravila lige.Sve kontra,placali bi penale.
Ali nebitno,imaj svoje misljenje.Pozdrav.
Čak i da mu je LeBron rekao da ide, zašto tražiti trade sada? Kažeš zašto bi izabrao borbu za PO umjesto šanse za titulu kada čak i da mu je LBJ rekao da ide on može ostati i boriti se za titulu ove sezone. Nema ugovor sljedeće, ne bi zaglavio svakako, tako da ti priča nema logike.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
lolRachel Nichols said IT's agent just said in a text in all caps that he's not coming off the bench
Dogodine Hapoel Jerusalem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Valja mi sad sve ove transfere uraditi na 2K, nema sanse da sve pofatam 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ako ništa bolji će bit u odbrani. Nakon ovoga mislim da će opet Cavsi u finale samo da zategnu malo D i počnu racionalno igrati. Kad je Lebron uspio sa delevedovom TT jonsom jrom da drži u šahu gsw čisto sumnjam da ga neko sa istoka može izbaciti
=\_1921_/=
I onda pročitam negativne komentare o GSWu, pogotovo pasus kako bez KDa ekipa ne bi ličila ni na šta. A LBJ učini totalni remont.Brokula je napisao/la:Igraš 5 mjeseci sa jednom ekipom i onda je komplet zamijeniš jer ti se ne sviđaju.
Đejms
Otpisao bih ih sad definitivno.
Rose will be released by the Jazz
Denver is trading Emmanuel Mudiay to New York, league **** tell ESPž
---------
Isaiah Thomas’ agent: “He’s not coming off the bench.”
They’d rather have a buyout if he’s not starting.
---------
Isaiah Thomas’ agent: “He’s not coming off the bench.”
They’d rather have a buyout if he’s not starting.
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 08 feb 2018, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.