FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Blejzer10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Blejzer10 » 09 feb 2018, 00:23

Gomes je ka.rina.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 feb 2018, 00:24

AlfredNobel je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Messi je kar.ina bez Xavija i Inieste :kafa:

:rol:
Xavi i Iniesta su kar.ine bez Busquetsa :kafa:

nastavite niz...
Busq je kariina bez Gomesa.. :zviz:
slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 feb 2018, 00:24

Rajaz je napisao/la: Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.
Meni je ovo savršenstvo balansa nekog tima. Igra izgleda tečno, lopta se lahko prenosi iz svoje u zadnju trećinu, nema davljenja oko 16 metara nego se traži rješenje, nazad čvrsto... Dembele i Cutinho će morati naučiti igrati odbranu, jer su obojica tanki što se toga tiče, ako misle da budu starteri.. jer igra i formacija se neće drastično mijenjati zbog njih

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 00:29

sombrero je napisao/la:
Rajaz je napisao/la: Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.
Meni je ovo savršenstvo balansa nekog tima. Igra izgleda tečno, lopta se lahko prenosi iz svoje u zadnju trećinu, nema davljenja oko 16 metara nego se traži rješenje, nazad čvrsto... Dembele i Cutinho će morati naučiti igrati odbranu, jer su obojica tanki što se toga tiče, ako misle da budu starteri.. jer igra i formacija se neće drastično mijenjati zbog njih
Ma presing i zalaganje koje je uveo Mrav je sve. Jeste li vidjeli dogovaranje Suareza i Coutinha kod outa u zadnjim sekundama kojeg igraca da preuzmu ? Strahota :tokralju:
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:32

:mrgreen: :mrgreen:

Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 00:37

AlfredNobel je napisao/la::mrgreen: :mrgreen:

Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.
Da bacim cigare i nabijem kondiciju i ja bi onako mogao odigrati kao on danas. Al najozbiljnije. Covjek je imao 30 dodavanja natrag a bio krilo.

Najjace je kad je pokusao predriblati out liniju. :lol:

Onaj igrac bi trebao biti kilometrima udaljen od dresa Barcelone. KILOMETRIMA.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:38

NEZVANIČNO: Prozori na autobusu Barcelone su razbijeni od strane navijača Valencije! Osoblje koje se nalazilo u autobusu na sreću nije povrijeđeno!
Pa ebem li vam familiju, ima li ijedan normalan klub u Španiji? Sve divljaci iskompleksirani..

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 09 feb 2018, 00:53

Sukara kao iz najboljih dana, ljubi ga brat, klempu će da nam donese !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 feb 2018, 01:41

:lol: :lol: a je.bi se :lol:

I ja sam se nadao u Gomesa, identicna prica....kont'o proigrat ce nekad, mora nekad proigrati, ako ništa onda zakonom brojeva i matematickom progresijom mora odigrati nekad nešto. I veceras sam se nadao nekim cudim od njega, prizvao golove, jinxao u kontru...ali džaba i nadanje i sve, on najgori pa najgori. Nevjerovatan je, u lošini naravno...nema njemu selameta u dresu Barce.
Prodati na ljeto - pod obavezno.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 01:57

let3 je napisao/la:

:lol: :lol: a je.bi se :lol:

I ja sam se nadao u Gomesa, identicna prica....kont'o proigrat ce nekad, mora nekad proigrati, ako ništa onda zakonom brojeva i matematickom progresijom mora odigrati nekad nešto. I veceras sam se nadao nekim cudim od njega, prizvao golove, jinxao u kontru...ali džaba i nadanje i sve, on najgori pa najgori. Nevjerovatan je, u lošini naravno...nema njemu selameta u dresu Barce.
Prodati na ljeto - pod obavezno.
To je to. :thumbup: :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 feb 2018, 01:58

:kafa:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 feb 2018, 02:09

Šteta što nema Osasune u ligi ove godine da opet izdominira :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 feb 2018, 03:32

Čak tri minute J*** ti život. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 feb 2018, 12:24

Kao sto sam i pisao uoci tekme, rutinski sinoc, orvo poluvrijeme su nas sabili i vile malo pronosale, u drugom jedna izmjena i sve se okrene, klasicna pobjeda valverduša

Ne sumnjam ja ds valverde vec ima neki drugi recept za ligu prvaka, jer ovako ne bi smjeli igrati knock out fazu, lako se moze desiti da u prvom primimo gol-dva i onda protivnik stane u bunker i mozes se pushiti

Ne sumnjam da ce igrati ovako 4-4-2, samo sto se turbine ne smiju paliti tek u drugom, nego odmah od pocetka. S obzirom da celzi igra 3-5-2 i da nisu jaki defanzivno, moguce da ce ih valverde iznenaditi od prve minute s ofanzivom nekom, al vjerovatnije je da cemo gledati istu postavu ko protiv reala s paulinjom, mada bi ja tu vise volio vidjeti semeda na beku a roberta u sredini po desnoj strani, treba nam semedova cvrstina nazad i robertova prodornost naprijed, to njihovo poduplavanje ja prizivam nekoliko utakmica, al mozda to valverde cuva za celzi da ih tako iznenadi, dobri treneri to tako rade kad imaju izbora

Roberto zna pogrijesiti na beku i biti spor jer nije pravi bek i puno se trosi, al je dobar ofanzivno, semedo opet jak defanzivno a tanak ofanzivno, stavis obojicu i rijesio si probleme sve. Kad su igrali tako podupkani ja sam primijetio i da je semedo tad bio dobar ofanzivno jer nije bio u grču kad zna da kad ide naprijed roberto odmah zatvara nazad

Uz sve to, razlog zasto moraju igrati obojica he taj sto nemamo spaćnog desnog krila dok se demba ne uhoda, vidjeli smo gomesa i paulinja i vidala tu, prva dvojica su tu zavaljena i normalno da slabo izgledaju, vidal opet nije los al nije ni odlican, roberto u ovom trenutku tu daleko najvise moze pokazati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 feb 2018, 12:35

Nikad vise pobjeda i nikad vise kritika pojedinim igracima. Dupla kruna na vratimo, a citajuci ovdje da se ne zna tabela kako izgleda, moglo bi se zakljuciti da je ekipa za goli q.
Manje vise, sve utakmice gotovo da su dobili, a nakon svake smo citali kako Gomez, Semedo, Pique, Suarez, Digne, Paulingo, Rakitic, pa cak i sam Valverde, da su amateri i neznalice.

A da uzivamo malo u odlicnoj sezoni i prestanemo podcjenjivati ekipu?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 13:22

Evander je napisao/la:Nikad vise pobjeda i nikad vise kritika pojedinim igracima. Dupla kruna na vratimo, a citajuci ovdje da se ne zna tabela kako izgleda, moglo bi se zakljuciti da je ekipa za goli q.
Manje vise, sve utakmice gotovo da su dobili, a nakon svake smo citali kako Gomez, Semedo, Pique, Suarez, Digne, Paulingo, Rakitic, pa cak i sam Valverde, da su amateri i neznalice.

A da uzivamo malo u odlicnoj sezoni i prestanemo podcjenjivati ekipu?
Slazem se , to sam ja i sam govorio. Dupla kruna u dzepu vec lagano, sada baciti sve na LP i to je to.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 feb 2018, 14:26

Pade Gaya ko snajperom pokošen

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 feb 2018, 14:47

Zamisli imati privilegiju Busquetsa na zadnjem veznom

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 feb 2018, 15:03

Još jedan Masterclass

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 15:09

Rajaz je napisao/la:Još jedan Masterclass

Brutalan talenat. Itekako ce ga biti tesko zamijeniti, a polako ce se i morati traziti zamjena za dvije- tri godine.

Fascinantno je kako sada s lakocom iznosimo loptu pod presingom protivnika dok prosle sezone nismo mogli povezati 2 dodavanja :mrgreen:
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []