Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rece komentator iz press sluzbe megamisketoveprcije zvanicni podatak je 5 326.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- sarajevo46
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Bolji ljudi za klasu realno igraju koliko im treba
Na Kli.xu pise 10 000 koliko je onda kapacitet Grbavice ako trenutno ima 10 000?
Mozda 50 tisuca?

Velić prodao utakmicu praktično, nije ni u juniorskoj PL uvjerljiv igrač, ne znam zaista zašto je kapiten pored Hajdarevića, Mujagića ili Šabanadžovića 
Ovo ostalo i dalje vrlo izjednačena utakmica, Atletico je jači za ta 3-4 igrača od Želje i kako vrijeme prolazi to je sve izraženije. Ali i dalje jako dobra utakmica.
Ovo ostalo i dalje vrlo izjednačena utakmica, Atletico je jači za ta 3-4 igrača od Želje i kako vrijeme prolazi to je sve izraženije. Ali i dalje jako dobra utakmica.
Dobro si.. Sva sreca pa Atletikovci ne znaju plivati.Rooney88 je napisao/la:Ispast ce jer smo bolji od njih. Kisa je I nama, hebe mi se.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Prpa na 1:0, a ?alenpitar je napisao/la:Dobro si.. Sva sreca pa Atletikovci ne znaju plivati.Rooney88 je napisao/la:Ispast ce jer smo bolji od njih. Kisa je I nama, hebe mi se.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Istuko zenu i djecu, otvorio flasu Dzeka i na YouTube pustao Tomu Zdravkovica -Dotako sam dno zivota- i Semsu Suljakovic -Sto se zivot samnom igra- sve dok Atletico nije okrenuo. Sad pustam Mitra Mirica -Ne moze nam niko nista- i svi se grlimo, ljubimo i pjevamo zajednoRooney88 je napisao/la:Prpa na 1:0, a ?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Vidim dosta raspolozeniji na kraju tekme. Pomalo tuzno ali postujem.alenpitar je napisao/la:Istuko zenu i djecu, otvorio flasu Dzeka i na YouTube pustao Tomu Zdravkovica -Dotako sam dno zivota- i Semsu Suljakovic -Sto se zivot samnom igra- sve dok Atletico nije okrenuo. Sad pustam Mitra Mirica -Ne moze nam niko nista- i svi se grlimo, ljubimo i pjevamo zajednoRooney88 je napisao/la:Prpa na 1:0, a ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Imam osjecaj da je ovaj put vise ulaznica prodato nego sto je raje bilo na stadionu. Evo klub objavio da je prodato 6428 ulaznica 
Ja zadovoljan, moglo je bolje i definitivno fali vise sigurnosti i iskustva nekim nasim igracima. Atletico u ukupnom dojmu kvalitetniji i stalozeniji, zasluzeno prosli dalje.
Ja zadovoljan, moglo je bolje i definitivno fali vise sigurnosti i iskustva nekim nasim igracima. Atletico u ukupnom dojmu kvalitetniji i stalozeniji, zasluzeno prosli dalje.
Oko 8 ipo hiljada po mom misljenju
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Nema sanse. Nekih 5000 na sjeveru, 500 na zapadu te do 1000 jug i istok. 6500, max 7000 je realna cifra.
promijeni ćoroskope jer si očigledno obnevidio ili ti je kiša ubrljala stakla. sjever dubke pun, prazno 100 u vrh glave 200 mjesta na jugozapadu, zapad pun do zadnjeg mjesta, istok puna dva sektora i jug sektor c. izračunaj i dobićeš taj broj.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kontam sto se sad poteze ta posjeta....koja je btw bila odlična.... mada, Atletico da je gostovao i u Gabeli ili Kaknju bilo bi 4 milje ljudi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koga boli qrac, koliko je strumfova bilo.
Danasnju molitvu cemo usmjeriti da Zlo-mislic ne sarne a mladi Luka sarne za Dinamo i pocne uvelicavati odmah HNL svojim nastupima.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
Zapravo, mogao bi on kao slobodan igrač otići u Dinamo al' on je valjda ugovorom vezan za ŠB, i da potpiše može otići samo na ljeto, nikako ne sada kako su napisali pojedini mediji. Ili sam ja nešto propustio?
Zapravo, mogao bi on kao slobodan igrač otići u Dinamo al' on je valjda ugovorom vezan za ŠB, i da potpiše može otići samo na ljeto, nikako ne sada kako su napisali pojedini mediji. Ili sam ja nešto propustio?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Valjda HNL ima drugaciji rokRaonffa je napisao/la:A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 feb 2018, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ah što ti je EUDenchiNL je napisao/la:Valjda HNL ima drugaciji rokRaonffa je napisao/la:A kako će Menalo uopšte šarnuti kad je valjda prošao prelazni rok?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.