Nastave li se zaje.bavat prije ce stici LAC nego SpurseSarmelino je napisao/la:Bit ce i sljedece sezone kad Oklahoma bude gostovala
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
jesus, mogao im je netko objasniti osnove barem prije pocetkamajestic24 je napisao/la:zamisli,ovo da ozenis
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koda trebaju osnove za ovo, svako malo dijete od 3god ovo zna
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- kyrieirving
- Kontakt:
hill,hood,james,love,nance
klupa:clarkson,jr,korver,green,osman
ovakvu prvu petkorku ocekujem pred PO.Bice to puno bolje nego sto je bilo
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- tuzlak1987
- Kontakt:
LAC se ozbiljno sprema za draft 2019. i Zionaalemsa je napisao/la:Nastave li se zaje.bavat prije ce stici LAC nego SpurseSarmelino je napisao/la:Bit ce i sljedece sezone kad Oklahoma bude gostovala
Bez Russa i Mela igralialemsa je napisao/la:Nastave li se zaje.bavat prije ce stici LAC nego SpurseSarmelino je napisao/la:Bit ce i sljedece sezone kad Oklahoma bude gostovala
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Gdje ti je Tristan, jedini centar u ekipi.kyrieirving je napisao/la:hill,hood,james,love,nance
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Baš kontam nešto, frajer je imao toliku želju da ode u Lakerse. I sad ako ne ode u finale konferencije on ode, tako mi se čini, pogotovo jer Lakersi imaju prostora za 2 max igrača, potpišu njega na ljeto i onda 2019 čekaju još jednog, mogu bit dobri ko OKC, a PG bi izgubio godinu dana. Izgubio u smislu da ne bi išao daleko u PO, al ne vjerujem da će i ovako.alemsa je napisao/la:Nastave li se zaje.bavat prije ce stici LAC nego SpurseSarmelino je napisao/la:Bit ce i sljedece sezone kad Oklahoma bude gostovala
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- kyrieirving
- Kontakt:
Toliko mi je drag da sam ga zaboravio haha.Nance moze igrat u small ballKaunas je napisao/la:Gdje ti je Tristan, jedini centar u ekipi.kyrieirving je napisao/la:hill,hood,james,love,nance
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Jep, spasili su malo stvar,sad mislim da se mogu potuc za ulazak u finale,ali stvarno nista vise od toga.
A realno koga gid da su doveli imali bi minimalne sanse al car i jest u tome da ne pobjedjuju uvijek favoritiReds1234 je napisao/la:Jep, spasili su malo stvar,sad mislim da se mogu potuc za ulazak u finale,ali stvarno nista vise od toga.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Philadelphia Redshirts, as is traditionBryan Colangelo: "Fultz may not play this season."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sreca za Philu sto postoji Lavar pa se premalo prica o njemu.Clutch je napisao/la:Philadelphia Redshirts, as is traditionBryan Colangelo: "Fultz may not play this season."
Bryan Colangelo, man of action, transparency.Clutch je napisao/la:Philadelphia Redshirts, as is traditionBryan Colangelo: "Fultz may not play this season."
Kakva zmija.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo kako ce igrati Larry Nance Jr. u timu u kojem je njegov otac legenda. Nadam se da ce biti bar kao otac, preko 16 poena, 8 skokova, 2 bloka, preko 50% suta i 79% slobodna, uz odlicnu igru u odbrani (brojevi Larry Nance Sr. su do posljednje sezone.
Sto se tice trejdova, zadovoljan sam, jer smo dobili Hooda i Larrya koji su mladi, a eto imamo i taj pick koji je dobar u slucaju da James i ode, a i ostane (vjerovatno ce se moci trejdati za nekog All-Stara).
Sto se tice trejdova, zadovoljan sam, jer smo dobili Hooda i Larrya koji su mladi, a eto imamo i taj pick koji je dobar u slucaju da James i ode, a i ostane (vjerovatno ce se moci trejdati za nekog All-Stara).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Clutch je napisao/la:Philadelphia Redshirts, as is traditionBryan Colangelo: "Fultz may not play this season."
Znači, 3 picka potrošili na ništa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Vainglorious
- Kontakt:
I jos bitnije, hoce li kao i stari igrati jos bolje u PO u odnosu na RS.adriano_leite je napisao/la:Bit ce zanimljivo kako ce igrati Larry Nance Jr. u timu u kojem je njegov otac legenda. Nadam se da ce biti bar kao otac, preko 16 poena, 8 skokova, 2 bloka, preko 50% suta i 79% slobodna, uz odlicnu igru u odbrani (brojevi Larry Nance Sr. su do posljednje sezone.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Taj transparency faktor, upravo zbog kojeg je najviše kritikovan Hinkie, sad im se toliko puta odbija od glavu i navadili su sebi na leđa, ne samo Philly bazu i medije, nego kompletan NBA a upravo zbog manjka transparentnosti.Winters je napisao/la:Bryan Colangelo, man of action, transparency.Clutch je napisao/la:Philadelphia Redshirts, as is traditionBryan Colangelo: "Fultz may not play this season."
Kakva zmija.
Čovjek ne zna hendlati medije i nepredviđene situacije. Danas faktički pobježe sa preskonferencije nakon 20ak minuta.
Čak ga nemam šta krivit za povredu Fultza jer je fakat u pitanju jedna od najkonfuznijih povreda i situacija koje smo ikad vidjeli u NBA, niti može on znati kada će se taj šut vratiti u normalu (ne može niko) ili učiniti nešto po tom pitanju. Ali možeš umjesto skrivanja izići u javnost i reći ovo što si rekao danas, a ne sa zadnjim statementom od prije mjesec i po, gdje kažeš da je Fultz faktički zdrav, kreirat konfuziju, pritisak i generalno negativnu atmosferu.
Da ukratko pokušam objasniti trenutnu situaciju:
Fultz je fizički na 100%, ali u oporavak od povrede kao vrlo značajan spada i mentalni aspekt tj. re-kreacija odnosa mišić-mozak, kao što je slučaj i kod mnogih drugih sportskih povreda. I to je normalna stvar, kao naprimjer, ko se god bavio sportom i uganuo zglob, po povratku je u početku vjerovatno osjetio nesigurnost i ne baš potpunu slobodu da se zglob maksimalno koristi i optereti. Da bi se nakon nekog vremena stvari vratile u normalu.
Kroz identično prolazi i Fultz jer pri šutu on i dalje ne koristi visok izbačaj kakav je imao, upravo jer je tokom povrede povišena ruka značila neugodnost i mozak ti putem boli šalje upozorenje da to ne radiš svom tijelu. I takva kreirana memorija ostaje prisutna i nakon fizičkog oporavka.
Ono što niko ne zna jeste koliko je potrebno da se taj mehanizam ponovo izgradi, što je trenutna faza njegovog oporavka.
Otpisivati momka od 19 godina, ima smisla.Lillard je napisao/la:Clutch je napisao/la:Philadelphia Redshirts, as is traditionBryan Colangelo: "Fultz may not play this season."
Znači, 3 picka potrošili na ništa.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 09 feb 2018, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tony Allen FA, Joe dobija buyout. 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.