BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
mogu zamislti koliko ga nervira ovaj ludi starac sa tribina, mislim da sve kipti u njemu haha
Strasno kakve greske pravi. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
sudija upravu 100%
uvjek rasprava...
al je frajer lud, ne da se 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
4:1 i 15:30 na francuzev servis..
Ipak fali Dejana

Ide on sad lagano po preokret,nije da nismo navikli hahah
Kad ne gledas Dzumhura neko vrijeme fino shvatis koliko je zivot lijep i odahnes dusom
Citav teniski svijet forsira Gaskeu forhend samo Damir bekend. I jos na sve to ova cka sudijska ne da covjeku celendz, pa yebo te otac celavi sta glumis debilu kako mi ovo ide na zivce kod sudija
Mogu misliti kako se Damir iznervirao jos kad ga cujes kako prica, kao fufica neka
Citav teniski svijet forsira Gaskeu forhend samo Damir bekend. I jos na sve to ova cka sudijska ne da covjeku celendz, pa yebo te otac celavi sta glumis debilu kako mi ovo ide na zivce kod sudija
Mogu misliti kako se Damir iznervirao jos kad ga cujes kako prica, kao fufica neka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno šta uradi. Kako izgubiti ono? Samodestrukcijal lvl expert.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
seven in a row and stil counting:-)
Zvanicno, sluzbeno: Dzumhur je najgluplji teniser na touru.
Jos malo i trazit ce medical pa ce predat
Jos malo i trazit ce medical pa ce predat
- PeppermintSA
- Kontakt:
Koji idiot
kako je njemu biti trener:-)
Bolje ispratiti jednu pobjedu u pet meceva normalnog tenisera nego 4pobjede i poraz Dzumhura 
Izgleda ne pomaze Oaza i onaj Klasov keks 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
preokreće.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mislis na mirzuVGS je napisao/la:Bolje ispratiti jednu pobjedu u pet meceva normalnog tenisera nego 4pobjede i poraz Dzumhura
damira cu lahko preboliti ali bi mi bas bilo zao da mirza ovo veceras ne iskoristi...samo da je svabo nezgodan, jeste...
ova dvojica jesu veca imena u tenisu ali marterer je u boljoj formi od njih i u nekom naletu..
bas bi mi uljepsao vikend ako dobije veceras.
Ma i Mirza je cesto krizababino je napisao/la:Mislis na mirzuVGS je napisao/la:Bolje ispratiti jednu pobjedu u pet meceva normalnog tenisera nego 4pobjede i poraz Dzumhura![]()
damira cu lahko preboliti ali bi mi bas bilo zao da mirza ovo veceras ne iskoristi...samo da je svabo nezgodan, jeste...
ova dvojica jesu veca imena u tenisu ali marterer je u boljoj formi od njih i u nekom naletu..
bas bi mi uljepsao vikend ako dobije veceras.
Ne treba pratiti ove nase tenisere, ovo je zlo.
Covjek ga ubi bekendom ali dzaba ovaj siluje i siluje
To bi bilo to...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.