Kako se sjecam tvoja IP je bila srbijanska, pa si se malo usutio.Samo nemoj ko onaj sto je rekao da olimpik odlicno posluje, a nikad nisu nikog prodali, niti izlazili u evropu da zarade pare, niti napunili eto bar jednu tekmu donekle stadion da bi zaradili sta pa nisu svi ovce da ne vide ili da ne znaju olimpik nije nista napravio, moze se pricati o dobrom putu da nesto napravi nekad u buducnosti sve ostalo su gole predrasude i glupiranje.pabizo je napisao/la:Jedan je jedini NIJAZ GRACIC ---------sAMO NAPRIJED g.Gracicu i radite kako znate i umijete.Pozdrav od navijaca OLIMPIKA iz Varesa koji zive u Sarajevu,,,,,,
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jedan je Nijaz Gracic jedini i zahvaljujuci licno njemu sarajevski klubovi nece vise imati troskova koje kakvih oko organizacije svojih utakmica.Setite se kada je imao nameru da tekma bude odigrana bez publike.A vi i dalje blatite ovaj mali klub koji je za kratko vrijeme stigao do PL BiH i zavrsio na 6 mestu.Naravno da se vjerovatno razmislja da klub u buducnosti i nesto vise napravi i po pitanju prodaje nogometasa i izgradnji svog stadiona .Carsija zna da Olmpik samo jedan covjek finansira a to danas nije ni malo lako a toliko zavisti da se ne poveruje.No,kazu da je taj covek NESALOMIV i gurace pricu do kraja i zato mi koji volimo Olimpik smo mu zahvalni na tome,,,,,,,pile87 je napisao/la:Kako se sjecam tvoja IP je bila srbijanska, pa si se malo usutio.Samo nemoj ko onaj sto je rekao da olimpik odlicno posluje, a nikad nisu nikog prodali, niti izlazili u evropu da zarade pare, niti napunili eto bar jednu tekmu donekle stadion da bi zaradili sta pa nisu svi ovce da ne vide ili da ne znaju olimpik nije nista napravio, moze se pricati o dobrom putu da nesto napravi nekad u buducnosti sve ostalo su gole predrasude i glupiranje.pabizo je napisao/la:Jedan je jedini NIJAZ GRACIC ---------sAMO NAPRIJED g.Gracicu i radite kako znate i umijete.Pozdrav od navijaca OLIMPIKA iz Varesa koji zive u Sarajevu,,,,,,
Jarane il pisi ekavicu il nemoj nikako, provaljen si ko si sta si i niko ti ne prigovara, znaci slobodno ekavicu bez problema i nemoras lagati identitet.Najbitnija je zarada a mi nismo ovdje nerazumni.pabizo je napisao/la:Jedan je Nijaz Gracic jedini i zahvaljujuci licno njemu sarajevski klubovi nece vise imati troskova koje kakvih oko organizacije svojih utakmica.Setite se kada je imao nameru da tekma bude odigrana bez publike.A vi i dalje blatite ovaj mali klub koji je za kratko vrijeme stigao do PL BiH i zavrsio na 6 mestu.Naravno da se vjerovatno razmislja da klub u buducnosti i nesto vise napravi i po pitanju prodaje nogometasa i izgradnji svog stadiona .Carsija zna da Olmpik samo jedan covjek finansira a to danas nije ni malo lako a toliko zavisti da se ne poveruje.No,kazu da je taj covek NESALOMIV i gurace pricu do kraja i zato mi koji volimo Olimpik smo mu zahvalni na tome,,,,,,,
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Olimpik za prvaka
. Naguzise Celika.
Ko je ovaj Kresser u Olimpiku,neki Karioka ili..?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
DA,To je OLIMPIK i to su ti mali vukovi iz malog kluba ali na celu sa jednim starim VUKOM a zamislite kada budu imali svoju JAZBINU,,,------JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI,,,,,,Hellas je napisao/la:Olimpik za prvaka. Naguzise Celika.
Gazis Olimpice.., samo gazi!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma argentinac brate nekakav ne mogu se sjetiti odakle je dosao samo fazon je sto mu niko godine ne znaDevil je napisao/la:Ko je ovaj Kresser u Olimpiku,neki Karioka ili..?
pabizo je napisao/la:DA,To je OLIMPIK i to su ti mali vukovi iz malog kluba ali na celu sa jednim starim VUKOM a zamislite kada budu imali svoju JAZBINU,,,------JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI,,,,,,Hellas je napisao/la:Olimpik za prvaka. Naguzise Celika.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ko je ovaj Gaspar u Olimpiku??????????
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
koliko trenutno olimpik ima stranaca..ev vidim juce u sastavu je bio meni poznati thiago al ko su ovi ostali..Kreser,Dalmao,Audrade..
Kreser je valjda taj argentinac,i pretpostavljam da je ovaj audrade mozda taj neki kamerunac..al ovaj dalmao? herbion pomagaj 
ev nasao sam clanak da je onaj kamerunac ustvari neki hatura manhouli..znaci ni audrade nije kamerunac..inace kamerunac ima osamnest godina i visok je 194..napadac..
ajd sad ako bi nam herbion i maltasa mogli pomoci da utvrdimo identitet navedenih
i jel ima jos stranaca u timu? i kako trener uopste uspostavlja kontakt s njima
treba tu prevodilaca poprilicno 
ev nasao sam clanak da je onaj kamerunac ustvari neki hatura manhouli..znaci ni audrade nije kamerunac..inace kamerunac ima osamnest godina i visok je 194..napadac..
ajd sad ako bi nam herbion i maltasa mogli pomoci da utvrdimo identitet navedenih
-PAJA Fan Club!!
_Bad_boy je napisao/la:koliko trenutno olimpik ima stranaca..ev vidim juce u sastavu je bio meni poznati thiago al ko su ovi ostali..Kreser,Dalmao,Audrade..Kreser je valjda taj argentinac,i pretpostavljam da je ovaj audrade mozda taj neki kamerunac..al ovaj dalmao? herbion pomagaj
ajd sad ako bi nam herbion i maltasa mogli pomoci da utvrdimo identitet navedenihi jel ima jos stranaca u timu? i kako trener uopste uspostavlja kontakt s njima
Darko Glisic - Makedonija - 1991
Juan Pablo Kresser - Argentina - 1987
Thiago Roberto da Silva - Brazil - 1987
Thiago Carioca - Brazil - 1989
Facundo Gonzales - Argentina - 1985
Hatoura Manbouli - Kamerun - 1991
Delimao Gasper
Link sa svim trenutnim igračima fk Olimpic i trenutna cijena igrača fk Olimpica:
http://www.transfermarkt.de/de/fk-olimp ... 11215.html
http://www.transfermarkt.de/de/fk-olimp ... 11215.html
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A ko je taj Gasper nesto se ne sjecam da ste tog doveli.Nije nikako najavljivan.vukovi je napisao/la:_Bad_boy je napisao/la:koliko trenutno olimpik ima stranaca..ev vidim juce u sastavu je bio meni poznati thiago al ko su ovi ostali..Kreser,Dalmao,Audrade..Kreser je valjda taj argentinac,i pretpostavljam da je ovaj audrade mozda taj neki kamerunac..al ovaj dalmao? herbion pomagaj
ajd sad ako bi nam herbion i maltasa mogli pomoci da utvrdimo identitet navedenihi jel ima jos stranaca u timu? i kako trener uopste uspostavlja kontakt s njima
Darko Glisic - Makedonija - 1991
Juan Pablo Kresser - Argentina - 1987
Thiago Roberto da Silva - Brazil - 1987
Thiago Carioca - Brazil - 1989
Facundo Gonzales - Argentina - 1985
Hatoura Manbouli - Kamerun - 1991
Delimao Gasper
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Delimao je na you tube,argentinac,star 26 g.
-
posavac1980
- Kontakt:
Jedina ekipa gdje se moze reci da Sarajevo ipak ima jedan dobar nogometni klub...kad vidim Zelju i Sarajevo...
... 
Vozdra raja , Rizla se vratio sa svojom idejom o Green Unionu 
vec ima udruzenje ... i glavna navijacka skupina ....Rizzla je napisao/la:Vozdra raja , Rizla se vratio sa svojom idejom o Green Unionu
ak imas neke prijedlog ili sl. pisi na [email protected] ....
Nije Olimpik nego OlimpiC 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
izbjrgavanje poreza, zna ovaj Gracić pos'oHairlija je napisao/la:Nije Olimpik nego OlimpiC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.