jasta je, odlican decko i dosljedan sebi :lol:Pogba je napisao/la:Odličan dječko.Chinaglia je napisao/la:Bernardeschi ovako mlad, a vec sljam od covjeka
ako mislimo na njegov karakter, naravno
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jasta je, odlican decko i dosljedan sebi :lol:Pogba je napisao/la:Odličan dječko.Chinaglia je napisao/la:Bernardeschi ovako mlad, a vec sljam od covjeka
Pogledas klip iznad i odlogujes se.KingJamesMVP je napisao/la:Nisam gledao ali čitam da je Juve opet poguran, dokle više
eh, Cirù je proveo jednu godinu u Primaveri Juvea i nikada nije dobio pravu sansu u prvom timu, il nije bio dovoljno dobar, nebitno, uglavnom Juve njemu nista nije dao, npr nije slavio golove protiv Pescare koja ga je lansirala u ozbiljan fudbal i Toro-a gdje je bio CapocannoierePadovan je napisao/la:Ucio od najjaceg napadaca Europe trenutno C.I. :DChinaglia je napisao/la:Bernardeschi ovako mlad, a vec sljam od covjeka

Dok ti ne budeš donji stoju, onda će bit' dosta.KingJamesMVP je napisao/la:Nisam gledao ali čitam da je Juve opet poguran, dokle više
Pogba je napisao/la:Pogledas klip iznad i odlogujes se.KingJamesMVP je napisao/la:Nisam gledao ali čitam da je Juve opet poguran, dokle više
bezrabotni je napisao/la:Dok ti ne budeš donji stoju, onda će bit' dosta.KingJamesMVP je napisao/la:Nisam gledao ali čitam da je Juve opet poguran, dokle više
Pa da vas ja pitam, na kolikom intelektualnom nivou moras/mozes biti da se usudis napisati nesto slicno ovome, a kamoli jos da smognes hrabrosti i javno stanes iza toga.. Onaj klasicni primjer bosanskog xxxx gdje se osobe ne razumiju ni 1% u materiju, ali hodi sjedi da ti one ispricaju kako svijet funkcionise i na cemu stoji.KingJamesMVP je napisao/la:Nisam gledao ali čitam da je Juve opet poguran, dokle više
Ja sam okej i da podignemo opkladu ako si toliko siguran.KingJamesMVP je napisao/la:Nema u Europi ovakva suđenja
Cekaj to ga opravdava sto je ispo gov.no od covjeka?IlCapitano je napisao/la:Tražiti respekt od momka kojeg zviždiš i vrijeđaš u toku utakmice protiv fiktivnih 'rivala'.
Zar sam nešto pogrešno rekao. Aj prijedloge u inboxbezrabotni je napisao/la:Ja sam okej i da podignemo opkladu ako si toliko siguran.KingJamesMVP je napisao/la:Nema u Europi ovakva suđenja
Mislis nema u finalu ?KingJamesMVP je napisao/la:Nema u Europi ovakva suđenja
Samo javno.KingJamesMVP je napisao/la:Zar sam nešto pogrešno rekao. Aj prijedloge u inboxbezrabotni je napisao/la:Ja sam okej i da podignemo opkladu ako si toliko siguran.KingJamesMVP je napisao/la:Nema u Europi ovakva suđenja
Kako znas da je poguran ako nisi gledao, prvo pitanje..i kad je to jos juve poguran?KingJamesMVP je napisao/la:Nisam gledao ali čitam da je Juve opet poguran, dokle više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.