- Danas Ajax potcijenjen jako rekao bih previse.... kvota na Ajax 10 a na Okser protiv Milana 8 smijesno pogotovo uzevsi u obzir lose igre Reala... mozda daje prvi go kao usluga sponzorima

- Roma isto tako... Opcenito mi se cini da njemackom fudbalu ne godi italijanski, kao i engleski... premda su favoriti podbacili zadnje kolo u svojim ligama... mozda daje prvi go...
- Mislim da Zilinu danas ceka unistenje, mislim da su 3 i vise golova neminovni. Celzi igra k'o zahuktali voz, hendikep isto, Celzi daje go u oba poluvremena. Celzi volim samo zbog toga sto leze na parama i nisu podlozni namjestanjima....
- Marsej Spartak - tu bi trebao da padne kec ko noga 1/1 - bas u ovakvim mecevima gdje covjek pomisli da moze bit svasta i moze svako svakog da razvali zmiri kecina ko fahrin toranj.
- Mislim da je Bazel sa kvotom 3 poklon koji nije lose probat.
- Milan je prilicno jadan u domacoj ligi - pa me recimo danas ne bi cudio rezultat od 1:1... Mozda i prvo vodjstvo Oksera kao usluga sponzorima

- Sahtar Milan (srbija)

E sad neko moje misljenje

Pa eto ko hoce moze se nasmijat mojoj analizi ko hoce moze odigrat - ali kladionice se najvise smiju nama.....