FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hoće li možda biti sutra prenos prijateljske na onoj City TV?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da.Raonffa je napisao/la:Hoće li možda biti sutra prenos prijateljske na onoj City TV?
Ekstrabraco je napisao/la:Da.Raonffa je napisao/la:Hoće li možda biti sutra prenos prijateljske na onoj City TV?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
neretvom se neretvom se protegao lanac
hercegovko.
pitar pravio klip sigurno, gledaj naslova
samo su oni bolesni isto kao i ova razm. salova
pitar pravio klip sigurno, gledaj naslova
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoceli biti novih dresova za proljece od Diadore
Ja sam nacuo da na ljeto mjenjamo proizvođaca opreme jer nasi navodno nisu zadovoljni Diadorom, kvalitetom, a ovi jos kasne sa obavezama prema klubu.
- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala na odgovoru i da hoce promjenit proizvodacaZenzo je napisao/la:Ja sam nacuo da na ljeto mjenjamo proizvođaca opreme jer nasi navodno nisu zadovoljni Diadorom, kvalitetom, a ovi jos kasne sa obavezama prema klubu.
Evo jedne zanimljivosti, tačnije izgled Željinog zvaničnog websitea 2003. godine:

Kakav throwback 
- MocMahale444
Al vadi braco ove stvari iz naftalina

Kakvo je vrijeme u Mostaru, igral se ovo danas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vjetrovito. Igrati ce se najvjerovatnije, nema price o nemogucnosti odigravanja susreta.irfo je napisao/la:Al vadi braco ove stvari iz naftalina![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ima li kakav prijenos iz Mostara.
Na programu ove City TV za danas nema nase tekme.
Bice prijenos. Samo budite uz male ekrane u 14h.Fidelitoo je napisao/la:Na programu ove City TV za danas nema nase tekme.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
_Kjosevski
_ Stevanović, Graovac, Bogičević, Mehremić
_Vranješ, Hajdarević
_Zakarić, Ramović, Zec
_Ubiparip.
Više manje očekivan sastav. Ispade Blagojević iz prve postave. @Irfo u delirijumu.
_ Stevanović, Graovac, Bogičević, Mehremić
_Vranješ, Hajdarević
_Zakarić, Ramović, Zec
_Ubiparip.
Više manje očekivan sastav. Ispade Blagojević iz prve postave. @Irfo u delirijumu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Patnja je ovako gledati tekmu u visini sa igračima na terenu 
Ne šutaj ih Vojo u ligi ni za živu glavu 
ma vojo odavno pokazuje da mu finishing nije jaci dio igre
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.