La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Pali se mašina kada je napotrebnije.Derdiyok je napisao/la:Eki Balun dao tri gola

4 gola manje od Messia u svim takmičenjima, a jedan je prvi igrač svijeta trenutno, a drugi u banani.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobro pali na -16 mora se priznati. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Treći i u 2018-toj misli da je drugi bolji :kavaPogba je napisao/la:Pali se mašina kada je napotrebnije.Derdiyok je napisao/la:Eki Balun dao tri gola![]()
4 gola manje od Messia u svim takmičenjima, a jedan je prvi igrač svijeta trenutno, a drugi u banani.
Ronaldova sezona u La ligi in a nutshell.

Nije ni čudo da ovaj ima Pogbu na avataru. Ne može svaka protiv Stokea ljudino

- anonymousHD
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:4 gola manje od Messia u svim takmičenjima, a jedan je prvi igrač svijeta trenutno, a drugi u banani.

I 7 utakmica manje odigrao.

Nikakve konekcije s Unitedom nemam, obratiti pažnju na period registracije i povezati s nickom. Ali ja nisam tema.Blejzer10 je napisao/la:
Post je zapravo peckanje, libo me za Messia i Ronalda, ali simpatično je koliko se pljuje Runa obzirom da kasni 4 gola u zbiru. Jasno je da mu je sezona užas, naravno, što nema veze sa statistikom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I samo jednog vlastiti navijači prodaju već četvrtu godinu zaredom, dodao bihanonymousHD je napisao/la:Pogba je napisao/la:4 gola manje od Messia u svim takmičenjima, a jedan je prvi igrač svijeta trenutno, a drugi u banani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I 7 utakmica manje odigrao.
:kava
Cist go ponisten Levanteu za vodstvo da bi u narednom napadu Valencia dala go ccc.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Svako kolo se desi neki sudijski cirkus. Veceras je bio red da Levante najebe.Derdiyok je napisao/la:Cist go ponisten Levanteu za vodstvo da bi u narednom napadu Valencia dala go ccc.
Ma bit ce cirkusa i sa VAR, ovim sudijama jednostavno ne moze niko pomoci.let3 je napisao/la:Svako kolo se desi neki sudijski cirkus. Veceras je bio red da Levante najebe.Derdiyok je napisao/la:Cist go ponisten Levanteu za vodstvo da bi u narednom napadu Valencia dala go ccc.
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Eh kad ti njega umaziš od toga ništa nema. Zato zviždanje, pljuvanje, psovanje, prodavanje, sve je to taktika moj @Rajaz.Rajaz je napisao/la:I samo jednog vlastiti navijači prodaju već četvrtu godinu zaredom, dodao bih
:kava
Citam jedan dan clanak o sudijskim placama, i gledaj cuda ove spanske ublehe su najbolje placene sudije u europileorey je napisao/la:Ma bit ce cirkusa i sa VAR, ovim sudijama jednostavno ne moze niko pomoci.let3 je napisao/la:Svako kolo se desi neki sudijski cirkus. Veceras je bio red da Levante najebe.Derdiyok je napisao/la:Cist go ponisten Levanteu za vodstvo da bi u narednom napadu Valencia dala go ccc.

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Stizemo vas do kraja sezone. Ovo je nikakva razlika.Blejzer10 je napisao/la:Zamalo. Sa Ronom od prije 5 godina bi pogodioBlejzer10 je napisao/la:10-2 večeras
@kavaj jesi na aparatima jer razbijaju bez Case?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kiks ko zgrada za vikend. Betis je prejak svakako. Kod vas emotivno praznjenje, nesto slicno kao mi sa Deportivom prosle sezone nakon sestice Parizu.Kawhi je napisao/la:Stizemo vas do kraja sezone. Ovo je nikakva razlika.Blejzer10 je napisao/la:Zamalo. Sa Ronom od prije 5 godina bi pogodioBlejzer10 je napisao/la:10-2 večeras
@kavaj jesi na aparatima jer razbijaju bez Case?

A i igrate toplo-hladno svu sezonu kao mi proslu. Dobro, kod vas mozda malo vise hladno nego toplo ali eto.

27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A ovako se i mi na pdf-u Barce bili nafurali prošle godine nakon PSG-a, pričalo se uveliko o tripleti kad ono... 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
kako će samo da se zakuha na ljeto. Sve mi liči da je ovo bio transfer Pere u posredništvu šeika. Ako jeste,

Ovakav video spanjolci izbace svake sedmice. Tacnije na kanalu @planetadeportiva.Blejzer10 je napisao/la:
kako će samo da se zakuha na ljeto. Sve mi liči da je ovo bio transfer Pere u posredništvu šeika. Ako jeste,za bussiness skills

Ali treba ih razumijet, mnogo su izgubili odlaskom takvog igraca iz Lige, pogotovo mediji i novinari, pa onda tek citav savez i liga.
Neyo ce igrati u Madridu, ali kad bude imao 30 godina. Tj kad mu ugovor istekne. Ako ga ne bude produzivao zbog love naravno. Bogati jesu bogati zato sto su pametni. Tu mislim na seika. Jer kad je on prodao nekog igraca ?

A Neyo je budala jer ne ides iz velikana u smetljarsku ligu i seoske pasnjake. Da je izabrao United npr pa hajd.
27.10.2020
Pa objavili su i naši da Neymar 200% ostaje, pa ode čovjek. Doduše, 2000 već nije šalaleorey je napisao/la:Ovakav video spanjolci izbace svake sedmice. Tacnije na kanalu @planetadeportiva.Covjek im prije 2 dana rekao da je sretan u PSG-u a Seik objavi da nema ni trunku sanse da napusti Pariz, da ostaje 2000 %...oni sutra naslovnica Neyo u Madridu
![]()
Ali treba ih razumijet, mnogo su izgubili odlaskom takvog igraca iz Lige, pogotovo mediji i novinari, pa onda tek citav savez i liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.