nego sto ukinu opciju pp. prije smo se fino dopisivali ko pravi školarci, garant je hastra zavladao forumom, cujem bilo je svega
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Cijelo Sarajevo to zna, nista novo nisi kazao 
nego sto ukinu opciju pp. prije smo se fino dopisivali ko pravi školarci, garant je hastra zavladao forumom, cujem bilo je svega
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
ko te pitao za zdravlje, pp ugasen zbog prometa. Hastra nego sta.
Donna jesi to ti?

Donna jesi to ti?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
nece meni ovo ovako biti interesantno vjeruj mi, moci cu jos par dana trpiti i onda cu bataliti, opao promet na temi, ja se reg. da se castimo ko nekada u ove kasne sate, a ti ko na gljivama, svako vece sam druga persona 
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Ucim za ispit
neka ti Skoro to malo docara kako ide sad na ovoj temi.
Glavni serif je Tobe pa sviunapad1010. Sariel je dobio otkaz.
Glavni serif je Tobe pa sviunapad1010. Sariel je dobio otkaz.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
shebo haracic forum i portal, mora se naci alternativa

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
* legitimna vojska Republike Bosne i HercegovineCapajebo je napisao/la:Ja sam postavio dio iz filma - komedija, ti postavljas vojnika islamisticke dzihadisticke vojske koji objasnjava kako ubiti![]()
Ti si samo jos jedan u nizu
ne primaj se i ne loži se 
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Ni u zajebanciji takvo ime
imal sta novo kod tebe? kako kuci? koji ti je drugi nick zivota ti, datum reg. i broj postova, a poletio srbendi da odg.
pametno imati par nickova, stara skola, tako su i osmanlije radili, vidi se da imate nesto zajednicko, nije krv voda turcine
pametno imati par nickova, stara skola, tako su i osmanlije radili, vidi se da imate nesto zajednicko, nije krv voda turcine
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Nemam drugi profil jer nemam potrebe da se krijem od nekoga,samo slabo pisem po forumu.Tebi sam odgovorio jer vidim da nemas mozga i da pokusavas da trolas,al ti nesto ne ide.
Sto se tice osmanlija i njih nabijem na **** isto kao i sve druge okupatore ove drzave.
Sto se tice osmanlija i njih nabijem na **** isto kao i sve druge okupatore ove drzave.
onlajn patriJote 
ako nisi pijo, drogiro se nocas, ili sta ghuzio, nemas samnom sta pricat, ili razligu ili pristavi kafu bez h,sad ce sabah svanut, sad ce zora bjeli dan svanut
ako nisi pijo, drogiro se nocas, ili sta ghuzio, nemas samnom sta pricat, ili razligu ili pristavi kafu bez h,sad ce sabah svanut, sad ce zora bjeli dan svanut
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
sta je ovo, sunce ti yebemMocMahale444 je napisao/la:
Evo Tobe vojvoda jedna i za tebe ft djipke.
Bosanci se prepucavaju da li su Srbi il Turci, najgluplja rasprava svih vremena. 
Važno je da plaćate porez državi Bosni i Hercegovini.
Je l' tako @svrakino1921?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
po nekom mom trenutnom viđenju situacije takav scenarij je malo vjerojatan dok je primjerice ispadanje Slobode ili Čelika iz PLBiH puno izglednija situacija. Športski pozdravavenija je napisao/la:Politicka kujica ? Inshallahsviunapad1010 je napisao/la:Samo da zrinjski propadne.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je brateskoroalen je napisao/la:Bosanci se prepucavaju da li su Srbi il Turci, najgluplja rasprava svih vremena.
prouci fiskalni sistem bejha, pa skontaj gdje sta ide od placenog poreza
holidej in nacija, namece drugom kako da se zove
holidej in nacija, namece drugom kako da se zove
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo da zrinjski propadne.Rigoletto je napisao/la:po nekom mom trenutnom viđenju situacije takav scenarij je malo vjerojatan dok je primjerice ispadanje Slobode ili Čelika iz PLBiH puno izglednija situacija. Športski pozdravavenija je napisao/la:Politicka kujica ? Inshallahsviunapad1010 je napisao/la:Samo da zrinjski propadne.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
zapali mirisne svijeće i bacaj grah po kući, možda se i ostvarisviunapad1010 je napisao/la:Samo da zrinjski propadne.Rigoletto je napisao/la:po nekom mom trenutnom viđenju situacije takav scenarij je malo vjerojatan dok je primjerice ispadanje Slobode ili Čelika iz PLBiH puno izglednija situacija. Športski pozdravavenija je napisao/la:
Politicka kujica ? Inshallah
jeli ovo opet rat izbiJo u Sarajvu gradu? UN-proforci na ulicama, oklopna vozila UN-a, fale još vojvode i troprstasi, javljam se za brikada ili da palim zelene i crvene baterije

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
fino moje sarajevo, malo ćakija malo đumaCapajebo je napisao/la:jeli ovo opet rat izbiJo u Sarajvu gradu? UN-proforci na ulicama, oklopna vozila UN-a, fale još vojvode i troprstasi, javljam se za brikada ili da palim zelene i crvene baterije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.