Llorente: "La Juve mi manca tanto, ci tornerei sempre. Lasciai Vinovo piangendo.
Samo nam nemoj opet dati gol.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Llorente: "La Juve mi manca tanto, ci tornerei sempre. Lasciai Vinovo piangendo.
Plodom je urodio video iz druge svlacionicePogba je napisao/la:Kod nas kažu šamari padali na poluvremenu. Evo govora Zidanea na poluvremenu finala, nije puno rekao, ali je urodilo plodom ono što je tražio.
Sam pao, sam se ubio. To ti je kada imaš za menadžera onog kretena, izuzmemo li to da je imao neobičnu želju (najblaže rečeno) da se vrati tamo.Marvin je napisao/la:Prati li ko United onako povremeno i igre Pogbe tamo?Drugi igrac potpuno,deset klasa ispod onoga sto je bio kod nas.
Vidal i Pogba nikad nece biti oni igraci kakvi su bili u JuventusuMarvin je napisao/la:Prati li ko United onako povremeno i igre Pogbe tamo?Drugi igrac potpuno,deset klasa ispod onoga sto je bio kod nas.
Vidal nije specijalno ispuhao kao što se tvrdi, nije na tom nivou da se razumijemo, ali nije ni propao, rekao bih da je došao u ekipu gdje fokus nije toliko na vezi, kod nas se sve vrtilo oko trojke plus recimo Tevez/Morata, tamo je već bio Lewa, Robben, Muller, Ribery, Alonso, Martinez itd.dinoo je napisao/la:Mozemo otvoriti anketu ko je najvise ispuho nakon sto je otisao iz Juventusa:D
Szczesny's agent: "Szczesny loves Juventus and the fans, and he has an extraordinary relationship with Buffon. If he renews it’s no problem for us. Juventus did an incredible deal to buy Szczesny at that price."
Dajte ga Arsenalu,iako ne vidim sta je on veceras toliko lose uradio,osim sto se malo vise povukao iako mislim da su i igraci samoincijativno malo povukli rucnu poslije brza dva gola,Alegri nije mogao uticati na panjinu Higuaina koji je promasio penal i zapucao 100% sansuHPCompaq je napisao/la:Allegri ojebino odlazi iz svetinje !
Dzaba to sve , on je kupljen za ovakve utakmice i 2 zicera fula i na kraju ostadesmo bez pobjede.JuventinoVero je napisao/la:Jedino jadnije od allegrijeve taktike je kritikovanje higuaina koji je jedini zapravo uradio nesto na ovoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.