FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2018, 20:33

Lewandowski se danas ispromašivao tako da je ispunio kvotu za naredne tri utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 feb 2018, 20:35

coelho41 je napisao/la:Kakva partija Riberya, trebaće nam jedan ovakav igrač(manje) na terenu protiv Barce i Citya npr. u LP
:rol:
Sta god je mogao usporio je, odigrao potez vise i sl. Dosta od njega ovih 11 godina sto je ostao. :kralj:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 feb 2018, 20:45

Na stranu što su pomoćnici potpuno promašili sa formacijom i nisu je mijenjali dok nije Javi ušao, ali Schalke nikad nabrijaniji, a Bayo bez ikakvog motiva i opet kraljevsko plavi ne mogu ni boda uzeti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 feb 2018, 23:51

Klare je napisao/la:Ova formacija sa jednim veznim ne valja ni pišljiva boba.

Igrali bi svi ovako da je to moguće, ali naravno da nije, mi smo u ovoj formaciji slabiji bar za 20%, što je i dalje dovoljno da se dobiva Bundesligaška buranija.
Ali draže bi mi bilo da tu buraniju dobivamo sa ljepšim fudbalom, ubjedljivijim, čvršćim koji pruža 4-2-3-1 ili 4-3-3.
Nema smisla da nešto ovako igramo, jedino da nam fali veznjaka, ali nam ne fali i treba da igramo kakvi smo najbolji, a to nije ni blizu ova formacija,
plus u ovakvoj formaciji igrači se više troše, valja stalno trčati za protivnikom, jer nema tog dodatnog igrača koji će na vrijeme zaustaviti akciju, plus ovaj jedan što igra jadan on sam slomi kičmu pokrivajući za dvojicu.
Ovakavi experimenti prosto nisu potrebni,
Pa da nam protivnici nikad ne zabiju gol, kakvi bi to onda protivnici bili.... :D Šta bi onda tek pričali...Ne mora svaki primljeni gol biti naša slabost, možda je nešto i do protivnika.... ;)
Pa problem je i što imamo puno ofanzivaca i puno tih igrača koji mogu u vezi igrati ofanzivnije...Pa valja onda to sve uklopiti. A Javi je bio ozlijeđen pa nije bio baš spreman da otpočetka igra...A naravno da s njim to zna dosta stabilnije izgledati.
Inače danas utakmica jako zanimljiva, s dosta tempa, dosta duela...Nije se stajalo i bila je borba za svaki dio terena. Tedesco je probao našu ekipu na prepad uzeti, išao je u početku i ofanzivno i s jakim presingom.
coelho41 je napisao/la:Kakva partija Riberya, trebaće nam jedan ovakav igrač(manje) na terenu protiv Barce i Citya npr. u LP
Ovo stoji što si napisao. Mislim, tačnije slažem se da je danas imao jako blijedu partiju i s ovakvim partijama se ne može nadati produženju ugovora. A mora se tu nekad i presjeći, čovjek je mnogo dao za klub.
Samo ja ovdje povremeno vidim od strane jedne grupe ljudi kampanju protiv Riberyja. Neki više ne bi ni da prate njegove partije, već bi ga otpisali. Prošli put čovjek zabije gol i to efektan gol, a ovdje već krene kampanja, tačnije bila neka izjava u stilu: "zabio je gol, ali ništa se ne nadajte...". Nema se šta ko nadati ili nenadati, treba biti realan, pa ocijeniti sve njegove partije i onda će se donijeti odluka. A uskoro ćemo znati više, jer dolaskom k.o. utakmica LP će se svakako približiti i dan odluke, kada će uprava morati prelomiti i odlučiti da li častan oproštaj ili produženje ugovora.
Za sada Jupp dobro rotira, mijenja...A eto nekad dobiva priliku Coman, nekad Ribery..Coman igra sjajnu sezonu u naponu je snage, u top formi i u prednosti je...A Francuz je nakon zimske pauze u utakmicama koje je igrao pokazao par sjajnih momenata, između ostalih to su bili i golovi. S Riberyjem bi se moglo produžiti, ako pristane da češće bude zamjena i da češće igra po 20-30 minuta. U ovoj sezoni pokazao je on da može u dobrom tempu izdržati i cijele utakmice, samo jasno je da kod njega treba i sada dozirati snagu i ne može baš svaku zaredom igrati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 feb 2018, 00:11

Smijesne su price o prodaji Vidala.
Onakav lav, i borac.
On mora imati mjesto, siguran sam da takav igrac ne postoji trenutno u svijetu.l
Ribery ? Penzija.
Lewa srusio jos jedan rekord, 11 uzastopnih golova na isto toliko utakmica.
Vrijedi suhog zlata.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 feb 2018, 00:13

anelbavarac je napisao/la: Lewa srusio jos jedan rekord, 11 uzastopnih golova na isto toliko utakmica.
Vrijedi suhog zlata.
Mogao je i morao je imati više. Treba reći da danas nije imao ni sreće, nekoliko šuteva tik iznad ili pored gola. Samo da ostane zdrav, vidjeli smo prošle godine da u LP bez Lewe ne treba ni igrati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 11 feb 2018, 12:34

Ulreich produzen do 2021.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2018, 13:10

slika

:salut:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 feb 2018, 13:12

U svijetu biznisa je uvijek važio zakon: dok jednom ne omrkne drugom ne osvane. Čestitke Ulrajhu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 feb 2018, 17:15

effe_sa je napisao/la:
Ovo stoji što si napisao. Mislim, tačnije slažem se da je danas imao jako blijedu partiju i s ovakvim partijama se ne može nadati produženju ugovora. A mora se tu nekad i presjeći, čovjek je mnogo dao za klub.
Samo ja ovdje povremeno vidim od strane jedne grupe ljudi kampanju protiv Riberyja. Neki više ne bi ni da prate njegove partije, već bi ga otpisali. Prošli put čovjek zabije gol i to efektan gol, a ovdje već krene kampanja, tačnije bila neka izjava u stilu: "zabio je gol, ali ništa se ne nadajte...". Nema se šta ko nadati ili nenadati, treba biti realan, pa ocijeniti sve njegove partije i onda će se donijeti odluka. A uskoro ćemo znati više, jer dolaskom k.o. utakmica LP će se svakako približiti i dan odluke, kada će uprava morati prelomiti i odlučiti da li častan oproštaj ili produženje ugovora.
Za sada Jupp dobro rotira, mijenja...A eto nekad dobiva priliku Coman, nekad Ribery..Coman igra sjajnu sezonu u naponu je snage, u top formi i u prednosti je...A Francuz je nakon zimske pauze u utakmicama koje je igrao pokazao par sjajnih momenata, između ostalih to su bili i golovi. S Riberyjem bi se moglo produžiti, ako pristane da češće bude zamjena i da češće igra po 20-30 minuta. U ovoj sezoni pokazao je on da može u dobrom tempu izdržati i cijele utakmice, samo jasno je da kod njega treba i sada dozirati snagu i ne može baš svaku zaredom igrati.
Cinjenica da je Bayern, otkako su se personalizovali brojevi, imao samo dvije sedmice i da je jedna od tih sedmica Ribery dovoljno govori koliko je zaduzio i kako je dobri igrao u prethodnih 10 godina, ali mora znati presjec i on sam. Cini mi se da nema realan osvrt na svoje godine kao sto je recimo Totti u Romi imao. Heynckes dobro rotira kad su minute u pitanju, ali u vaznije utakmice stavlja Riberya u prvu a ne Comana sto nema smisla, cini mi se da smo i Mbappea doveli da bi imali problem da on igra ispred Riberya, uglavnom ne postoji kampanja protiv Ribaca, svi cemo biti tuzni kad zavrsi karijeru, ali mora shvatit da se njegova karijera blizi kraju i planirat zivot u drugom smjeru, trenerskom ili mozda da ode zaraditi sta para u Ameriku ili nesto slicno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2018, 17:32

coelho41 je napisao/la:
Cini mi se da nema realan osvrt na svoje godine kao sto je recimo Totti u Romi imao.
Totti je u Romi ostao do 41.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 feb 2018, 17:54

Saurman je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Cini mi se da nema realan osvrt na svoje godine kao sto je recimo Totti u Romi imao.
Totti je u Romi ostao do 41.
nisam ni reko da Ribery ne treba ostati do 40. godine, ali ako će se zadovoljiti slabom minutažom i pokojim golom iz penala kad uleti s klupe

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 feb 2018, 17:56

Ako će ostati onda treba da igra često a ako bi mu se smanjile minute onda treba da ide. Pa često kvari atmosferu sa svojim kmečanjima, još ti treba da sjedi godinu dana da plače po medijima. Plus što tada nećeš nikoga dovesti što je još jednom gubitak godine da se uzme LP.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 feb 2018, 18:01

Samo zamjeniti uloge Riberyju i Comanu. Jedno 65-35 u korist Comana sto se minutaze tice. Ako to nece da prihvati pustiti Riberyja da ode. Slicno sa Robbenom ako se dovede pravi ljevak u ekipu (dobro, moze 40-60 kod Robbena :D).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 11 feb 2018, 18:11

Idemo u Leverkusen u kupu.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 feb 2018, 18:13

Dobar zrijeb.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 feb 2018, 18:20

Bitnije je kad se igra nego s kim. Kad je termin?

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 11 feb 2018, 18:30

sljivo je napisao/la:Bitnije je kad se igra nego s kim. Kad je termin?
17-18 april.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 11 feb 2018, 18:59

Nikako da se shvati da mi nemamo dva wc krila kojima bi onda Ribery i Robben mogli biti zamjene pa da im se produzi jos godinu.
Imamo Comana koji je potencijal da to postane i dva veterana koji vise igraju nego su na klupi. Da, ide im solidno ove sezone s obzirom na godine i konkurenciju u bundesligi, ali to je iskljucivo zbog Juppa i njegovog sistema u kojem izvuce najbolje iz pojedinca i u kojem je jedan van Buyten svojevremeno znao izgledati kao Maldini.
Ako se zeli izgubiti jos godina dana, ako se nema ambicije napasti liga prvaka i kljucnim igracima dovesti jos neku klasu onda nek im produze.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 11 feb 2018, 19:03

Najbolje se igralo kad je Muller bio desno krilo :kafa:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.