Ostaje Luka do kraja sezone ovdje.skripar96 je napisao/la:Luka bi trebao u utorak sarnut za Dinamo
Pitanje ostaje hoce li ostat na posudbi.
Cijena je valjda ona sto je neko ovde pisao
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakvo potpisivanje smrtne presude samom sebi. Mislio sam da neuspjesi igrača iz BiH koji idu u četnikovu prćiju daju neki uvid igračima koji dobivaju ponude iz Maksimira, ali ne.
Završit će kao Mirko Marić, puno priče, na kraju vucaranje po mađarskoj ligi.
Hayley <3
Eto njega nazad brzo, kao i Zakaric ne tako davno hahabadblueboylivno je napisao/la:Kakvo potpisivanje smrtne presude samom sebi. Mislio sam da neuspjesi igrača iz BiH koji idu u četnikovu prćiju daju neki uvid igračima koji dobivaju ponude iz Maksimira, ali ne.
...
Hvala Bogu pa nek je i to vise rijeseno sa Zlomom, dobrodosao kuci
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Piše ss.ba da je odšteta neštp više od 500 tisuca(?!!) ako je to istina mozemo se svi kolektivno samozapalit
EKONNP
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, da, nisam se nikako mogao sjetiti Zakarića i velikog pojačanja najvećeg kluba u regiONU.Android je napisao/la:Eto njega nazad brzo, kao i Zakaric ne tako davno haha![]()
Žao mi ga je, ali sretno mu svakako. A za ŠB se ne bojim, ubrzo će iskočiti netko novi s Muse-Karačića.
Hayley <3
jos jedan u nizu propali igrac koji je otisao iz sb. u kroaciju, bolje bi mu bilo da je otisao u sarajevo podno trebevica
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Hvala Luki za sve i sretno mu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
šta bi od onoga momka nmg se sjetiti prezimena što je u Hajduk otišao, igrao i za repku na Kirin kupu?
"nesto vise od 500000€" ne znam za vas ljudi, al ja sam razočaran.. Standardni u21 reprezentativac, debitirao za A reprezentaciju i bio najbolji, najbolji igrac polusezone, ima čvrst ugovor jos 2 godine i da ode za nesto vise od 500000€, bez ikakvog postotka od iduceg transfera je malo po meni.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
@King Luku cemo jos gledat, odsteta je veća od 500.000€
Odšteta je sad 600.000€ + 200 000€ na ljeto,ali Luka je naš do ljeta što je bitno,ali polako nije još ništa potpisano.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 11 feb 2018, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
- UstanikSBII
- Kontakt:
Penek vam je sve objasni evo potpiso je i Zloma, Bagaric ce navodno do uto/sri ... Odsteta je 800 000e i bice sve dobro malo optimizma ekipa 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
UstanikSBII je napisao/la:Penek vam je sve objasni evo potpiso je i Zloma, Bagaric ce navodno do uto/sri ... Odsteta je 800 000e i bice sve dobro malo optimizma ekipa
Ma King mostarac samo nervozu ovdje nabija i presing
@capajebo to je onaj sto ce vam razvalit guzove za vikend
Bilo bi extra kada bi jedan dio uložili u stadion. Npr., natkrivanje preostale tribine. Iako ne vjerujem.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Led semafor bi dobar bio.PERO1234 je napisao/la:Bilo bi extra kada bi jedan dio uložili u stadion. Npr., natkrivanje preostale tribine. Iako ne vjerujem.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ama Pero sta ce nam krov na istoku? 
Samo ce Mostarci ostat suhi kad dođu
Realno napuni se 2x godisnje,ne treba nam to,LED semafor bi vec bio ok investicija
Realno napuni se 2x godisnje,ne treba nam to,LED semafor bi vec bio ok investicija
EKONNP
Mostarci su svakako suhiskripar96 je napisao/la:Ama Pero sta ce nam krov na istoku?
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Ajmo kompromisno. Uložiti brutalnu lovu u travnjak
. Da potop epskih razmjera se niti osjeti. A la Rujevica. Jedini problem je cijena. 500 000 eura.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Po mom mišljenju jači smo 30% nego iz prvog dijela sezone.
Otisao Nikic,dosao Perkovic
Otisao Milicevic,dosao Kvesic
Otisao Grubisic,dosao Zlomislic
Otisao Baša,došao Bagarić
Tu su još Peko koji može biti pojačanje,Bandić te Josip Ćorić koji nije igrao zadnja 2 mjeseca u protekloj godini prošao je pripreme i zadovoljni su s njim.
Klupu imamo itekako dobru i po meni je ovo možda i najbolji tim otkad igramo Premier ligu..
Šteta samo za Čabraju kojeg će vjerujem nadomjestiti Bagarić koji ima kvalitet.
Nadam se da nam neće poremetiti Menala ova dešavanja ide-ne ide,preskakanje dijela priprema i odugovlačenja s potpisima Bagare i Zlome..
Otisao Nikic,dosao Perkovic
Otisao Milicevic,dosao Kvesic
Otisao Grubisic,dosao Zlomislic
Otisao Baša,došao Bagarić
Tu su još Peko koji može biti pojačanje,Bandić te Josip Ćorić koji nije igrao zadnja 2 mjeseca u protekloj godini prošao je pripreme i zadovoljni su s njim.
Klupu imamo itekako dobru i po meni je ovo možda i najbolji tim otkad igramo Premier ligu..
Šteta samo za Čabraju kojeg će vjerujem nadomjestiti Bagarić koji ima kvalitet.
Nadam se da nam neće poremetiti Menala ova dešavanja ide-ne ide,preskakanje dijela priprema i odugovlačenja s potpisima Bagare i Zlome..
Samo jedno ime
Jedva cekam vidjeti vezni red Ćorić-Zlomislić-Lončar
Daleko najjaci vezni red u ligi.Treba Sablić izmisliti neku formaciju da uz njih trojicu igra i Begonja,to
bi bio stroj.
A na krilima,Menalo,D.Ćorić,Bagarić,Baraban,Peko.
Bekovi Kvesić i Ćorluka.
Odlicna selekcija igraca,dosta smo izbalansirani na svim pozicijama,i vjerujem da ce ovo biti nase proljece.
bi bio stroj.
A na krilima,Menalo,D.Ćorić,Bagarić,Baraban,Peko.
Bekovi Kvesić i Ćorluka.
Odlicna selekcija igraca,dosta smo izbalansirani na svim pozicijama,i vjerujem da ce ovo biti nase proljece.
Igraj Široki ti si najbolji!
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 21 gost.