FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 feb 2018, 11:16

zlo87 je napisao/la:Menalo bi trebao u utorak za Dinamo potpisati.
Al izgleda da do ljeta ostaje u uskom na posudbi, tako da će vjerovatno igrat protiv nas, nažalost, al ko ga yebe, idemo po pobjedu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 feb 2018, 11:17

zlo87 je napisao/la:Menalo bi trebao u utorak za Dinamo potpisati.
Pitanje je da li će ga ostaviti u širokom do kraja sezone, ili se odmah priključuje Dinamu. Mislim da je ova prva opcija dosta realnija i prema njegovim izjavama i prema situaciji u klubovima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 feb 2018, 11:20

Olmo je jedino lijevo krilo u Dinamu...ima 19 godina....sve ostale pozicije su im minimum duplo pokrivene...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 feb 2018, 11:43

DenchiNL je napisao/la:Olmo je jedino lijevo krilo u Dinamu...ima 19 godina....sve ostale pozicije su im minimum duplo pokrivene...
Imaju i Izeta modnog gurua tu sad, a na drugoj strani Sudani nedodirljiv, tako da ovaj mali ustasa ostaje sigurno u listici al ko ga J**+, nek nasi odigraju ko ove pripremne ne moze im 11 menala pomoci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 feb 2018, 11:54

Ma šta se zamarate hoće li igrati Menalo, Zlomislić, ovaj onaj? Najbitnije je sebe da gledamo. Ako budemo prenijeli igru i profesionalni pristup iz Antalije, to će biti sjajno. Uz još malu dozu sreće i pravedno suđenje, nemamo se šta brinuti. Ali, za sreću neka odu ovu narednu heftu u džamiju/crkvu/sinagogu, gdje ko pripada i neka se pomole :). Već za ovo suđenje nisam siguran, zna se na čijoj će to strani biti, kao i prošle godine.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 feb 2018, 11:55

Nije imao plaho puno problema Hodza sa Menalom koliko se ja sjecam

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 feb 2018, 11:57

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Olmo je jedino lijevo krilo u Dinamu...ima 19 godina....sve ostale pozicije su im minimum duplo pokrivene...
Imaju i Izeta modnog gurua tu sad, a na drugoj strani Sudani nedodirljiv, tako da ovaj mali ustasa ostaje sigurno u listici al ko ga ****, nek nasi odigraju ko ove pripremne ne moze im 11 menala pomoci
jesi ti ikad vidio izeta na lijevoj strani da igra? ja nisam još? a evo hajd što kažu ostali, više se suđenja treba čuvat nego Luke...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2018, 12:21

Luka, odlazi! :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 feb 2018, 12:36

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Imaju i Izeta modnog gurua tu sad, a na drugoj strani Sudani nedodirljiv, tako da ovaj mali ustasa ostaje sigurno u listici al ko ga ****, nek nasi odigraju ko ove pripremne ne moze im 11 menala pomoci
jesi ti ikad vidio izeta na lijevoj strani da igra? ja nisam još? a evo hajd što kažu ostali, više se suđenja treba čuvat nego Luke...
Ja Izeta nisam vidio godinu da je ikako igro, samo bljesne sa nekom slikom strasnog stajlinga :mrgreen: a sad u zadnjoj tekmi je zamjenio Olma , al **** ih svakako , meni je onaj Cabraja puno opasniji bio svakako nego menalo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 feb 2018, 12:54

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
jesi ti ikad vidio izeta na lijevoj strani da igra? ja nisam još? ...
Jucer je bila izmjena Hajrovic za Olma ,Izet nastavio na njegovoj poziciji tj lijevom krilu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 feb 2018, 13:41

Ma ko ebe Menala, sjecam se zadnje utakmice protiv njih na Kosevu kako ga je istok ispizdio, poceli mu ebati horski mater, morao ga Sablic izvesti. :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 feb 2018, 13:48

E cuj mi nekog ili neceg da se bojimo :facepalm: :kafa:
1946~

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2018, 14:11

Lakoste je napisao/la:Ma ko ebe Menala, sjecam se zadnje utakmice protiv njih na Kosevu kako ga je istok ispizdio, poceli mu ebati horski mater, morao ga Sablic izvesti. :lol:
Istok ga uzeo na iskustvo :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 feb 2018, 14:17

Ja se ne bojim Menala niti uskog, bojim se naših da se ne use.ru i odigraju ko curice. Ako odigraju muski i budu željeli pobjedu, ne sumnjam u istu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 feb 2018, 14:29

Nama je pred taj meč minus jedino to što igramo dole, jer su nam dole ubjedljivo najteža gostovanja, to je tradicija džaba. Pa mi smo Širokog dobili sad na Koševu bez po' muke, još smo im mogli uvaliti, ali se dobro sjećam da se neko isfulao. Garant Hebib.. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 feb 2018, 15:05

BordoSarajevo je napisao/la:Ja se ne bojim Menala niti uskog, bojim se naših da se ne use.ru i odigraju ko curice. Ako odigraju muski i budu željeli pobjedu, ne sumnjam u istu.
Ma u ovakvim utakmicama sve se svodi na psihološki/voljni momenat, ali ne sumnjam da će ih Husref dobro našpanovati!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 feb 2018, 15:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ja se ne bojim Menala niti uskog, bojim se naših da se ne use.ru i odigraju ko curice. Ako odigraju muski i budu željeli pobjedu, ne sumnjam u istu.
Ma u ovakvim utakmicama sve se svodi na psihološki/voljni momenat, ali ne sumnjam da će ih Husref dobro našpanovati!
I mene ovog pristupa strah pogotovo nakon derbija gdje smo ko pickice odigrali

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 feb 2018, 15:23

Inijesta je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
I mene ovog pristupa strah pogotovo nakon derbija gdje smo ko pickice odigrali
Ja se bojim samo Allaha al nije mi svejedno ni kad Hebib izade sam pred golmana. :D
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 feb 2018, 15:37

AlfredNobel je napisao/la:Nama je pred taj meč minus jedino to što igramo dole, jer su nam dole ubjedljivo najteža gostovanja, to je tradicija džaba. Pa mi smo Širokog dobili sad na Koševu bez po' muke, još smo im mogli uvaliti, ali se dobro sjećam da se neko isfulao. Garant Hebib.. :D
Nije Menalo problem vec dva ocajna beka Bekic i Hodzic treba dat nekom akademcu sansu da pokrije njihove pozicije jer tesko da gori od njih moze

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 11 feb 2018, 16:39

Pa svemu ovom sto smo vidjeli do sada i kako je nasa ekipa odradila pripreme, kako je Husref stvorio ekipu koja igra pravi fudbal. Kako je odradjen prelazni rok, kako smo popunjeni na svim pozicijama. Mozemo reci da ce nas najveci rival do kraja biti Zrinjski. Svaka cast komsijama, i Sirokom ali mislim da cemo mi vec u nedelju pokazati kakva smo ekipa i uzeti tri boda. Zeljo nema kapacitet da izdrzi, pogotovo na dva fronta, a Siroki je ekipa koja ce vise gledati da ovo ljeto sto vise zaradi i izbori Evropu. Mislim da smo glavni konkurenti za titulu..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], DoktorXabaras, prijeratni mangup i 23 gosta.