AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cuj na Gatuza. Pa ovaj bi ga doslovno ubio. Pravi manijak je Gatuzo vjeruj te mi.
E jeste seljak, prvoklasni! Oj debila koga smo doveli... Ma boli njega neki organ za Milan i za sve, trebao ga ovaj spucati jednom, ne mogu da skontam koji je ovo igrač što je primio nogu?
Žestoko mi je pao u očima...Ibra Ibra...
Osim - drugo ime za Želju !
Strasser je primio nogicu. Stvarno neznam zbog ceg je ovo. Sigruno nije opravdano jer sta je god mu uradio Strasser ovo nije nacin da se vrati.rossoner je napisao/la:E jeste seljak, prvoklasni! Oj debila koga smo doveli... Ma boli njega neki organ za Milan i za sve, trebao ga ovaj spucati jednom, ne mogu da skontam koji je ovo igrač što je primio nogu?
sad mi je jasno zasto ga guardiola vise nije zelio u ekipi.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma koji vam je, isto da ga je nokautiro, udario ga u rame, zajebancija, totalno nebitno.
nego bitna stvar je da se dobro počne LP, a to znači da moraju noćas pobjediti, pa kako god.
I nije mi jasno da na tv prikazuju šaht-partizan, ja bi svakako gledao stream milana, al bayern-roma je realno najjača noćas i nemože se pogledat na tv, milana će 2 puta svakako puštat protiv reala, al šta je s ostalim dobrim ekipama, nemožemo zbog najslabije ekipe u LP njih gledati, niđe veze kome mi pretplatu plaćamo
nego bitna stvar je da se dobro počne LP, a to znači da moraju noćas pobjediti, pa kako god.
I nije mi jasno da na tv prikazuju šaht-partizan, ja bi svakako gledao stream milana, al bayern-roma je realno najjača noćas i nemože se pogledat na tv, milana će 2 puta svakako puštat protiv reala, al šta je s ostalim dobrim ekipama, nemožemo zbog najslabije ekipe u LP njih gledati, niđe veze kome mi pretplatu plaćamo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Mislim da je jaca tekma Real - Ajax upravo zbog Ajaxove dobre forme. Ipak 2 Evropska diva se sastaju a oni prenose jbn partizan. Nemam nista protiv njih ali ne mogu se porediti te 2 tekme. Kako god gledace se stream a na TV-u ce se gledati Real-Milan kad bude naravnotony-mortale je napisao/la:ma koji vam je, isto da ga je nokautiro, udario ga u rame, zajebancija, totalno nebitno.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tony-mortale
- Kontakt:
ma dobra je i real-ajax, al vjerovatno neće reala jer biće 2 puta sigurno sa milanom, al zar nebi većina ljudi da vidi direktno barem jednu barse, chelsea, manutda, arsenala, intera, bayerna, a ovi prikazuju najneatraktivniju ekipu u LP, pa mislim ko je tu lud, a kome se gleda ta biće na ptpc ili ptc svakako
da, bas se vidi da je zajebancija. pogledaj samo face ibre i strasera, pucaju od zajebancije.tony-mortale je napisao/la:ma koji vam je, isto da ga je nokautiro, udario ga u rame, zajebancija, totalno nebitno.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma nije, to je pokušaj ubistva, mislio ga je tući do smrti, al je iz nepoznatih razloga stao nakon samo jednog udarca u rame (inače najčešće mjesto za udaranje u zajebanciji jer najmanje boli).Wolverine je napisao/la:da, bas se vidi da je zajebancija. pogledaj samo face ibre i strasera, pucaju od zajebancije.tony-mortale je napisao/la:ma koji vam je, isto da ga je nokautiro, udario ga u rame, zajebancija, totalno nebitno.
mislim ono hajmo praviti aferu od svega i svačega, ko nikad nikog od raje nije udario tako ili slično
cekaj sad, treba ga pokusat ubit da bi se pricalo lose o njemu? ovo ocito nije zajebancija. kad je tebe neko iz cista mira opalio nogom u rame, i onda samo hladno otsetao?
inace, bas mi je cudno da jedini lik koji ga brani ovdje na forumu lik sa njegovim likom u avataru.
inace, bas mi je cudno da jedini lik koji ga brani ovdje na forumu lik sa njegovim likom u avataru.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 15 sep 2010, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
msm poslije ovog klipa,pocinjem da imam stvarno negativno misljenje od Ibri jer mu se makar mogao na smijat da Strasser zna da je zajebancija,jesi vidio facu Strasseru kao da kaze "Koji ti je **** ba ???" a ovaj ko kakav Bully samo prodje msm stvarno nema smisla,koji mu je **** ''' ??? 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Evo bicu iskren. Nek on pocne zabijat i donese nam Scudetto i moze vala pobit pola Milana.
- tony-mortale
- Kontakt:
ja nit ga branim al nit ga napadam zbog ovog, mi vidimo oko 1 minute klipa i nemamo pojma o čem se radi, vjerovatno je zajebancija(po meni 99%), u mojoj raji udarac u rame(doduše šakom jer nemožemo nogom dohvatiti-ipak nismo ko ibra) dođe nešto kao "đe si, šta ima?", znači nešto najnormalnije i svakodnevno i sad hajmo se čuditi ibri, ono nema važnije stvari na temi ac milan 3 sata prije prve utakmice u LP u sezoni od klipa sa treninga, how yes no
"Želim igrati do svoje 40. i na SP-u 2018. godine"
Mnogi su otpisali Ronaldinha (30) nakon dugog perioda s igrama ispod nivoa koji je pružao u trenucima dok je bio najbolji svjetski nogometaš. Ipak, brazilski as ponovno plijeni svojim potezima.
Otkrio je Ronaldinho da sve to može zahvaliti bivšem Milanovom treneru Leonardu, ali i dodao da svoju karijeru nema namjere brzo završiti. Spominje čak i Svjetsko prvenstvo za osam godina.
"Nije mi bilo lako motivirati se nakon što sam s Barcelonom osvojio sve što se dalo. Srećom i zahvaljujući sjajnom treneru Leonardu prošle sam se sezone vratio u izvrsnu formu. Dao mi je slobodu u igri i to onda kada moja izdanja nisu bila blistava i zbog toga sam na razini na kojoj sam bio igrajući za Barcelonu. Vječno sam mu zbog toga zahvalan."
"Kada pojedinac zadrži visok nivo igara u dužem periodu ujedno razmazi i svoje navijače koji ga žele gledati takvog iz sedmice u sedmicu. Čim se zaredaju slabija izdanja počinju i pitanja, a na moj račun je mnogo toga izmišljeno."
"Reprezentacija? Nijedan brazilski igrač u Evropi nije bio bolji od mene. Mislim da sam zaslužio odlazak na Svjetsko prvenstvo. Utakmice nisam gledao, nemam strpljenja sjediti 90 minuta pred televizorom. Bilo bi sjajno kada bih zaigrao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, ali razmišljam i o Mundijalu 2018. Godine mi nisu problem. Igrao sam u ekipom s Paolom Maldinijem koji je profesionalac bio s 40 godina. Volio bih i ja tako", zaključio je Ronaldinho.

Mnogi su otpisali Ronaldinha (30) nakon dugog perioda s igrama ispod nivoa koji je pružao u trenucima dok je bio najbolji svjetski nogometaš. Ipak, brazilski as ponovno plijeni svojim potezima.
Otkrio je Ronaldinho da sve to može zahvaliti bivšem Milanovom treneru Leonardu, ali i dodao da svoju karijeru nema namjere brzo završiti. Spominje čak i Svjetsko prvenstvo za osam godina.
"Nije mi bilo lako motivirati se nakon što sam s Barcelonom osvojio sve što se dalo. Srećom i zahvaljujući sjajnom treneru Leonardu prošle sam se sezone vratio u izvrsnu formu. Dao mi je slobodu u igri i to onda kada moja izdanja nisu bila blistava i zbog toga sam na razini na kojoj sam bio igrajući za Barcelonu. Vječno sam mu zbog toga zahvalan."
"Kada pojedinac zadrži visok nivo igara u dužem periodu ujedno razmazi i svoje navijače koji ga žele gledati takvog iz sedmice u sedmicu. Čim se zaredaju slabija izdanja počinju i pitanja, a na moj račun je mnogo toga izmišljeno."
"Reprezentacija? Nijedan brazilski igrač u Evropi nije bio bolji od mene. Mislim da sam zaslužio odlazak na Svjetsko prvenstvo. Utakmice nisam gledao, nemam strpljenja sjediti 90 minuta pred televizorom. Bilo bi sjajno kada bih zaigrao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, ali razmišljam i o Mundijalu 2018. Godine mi nisu problem. Igrao sam u ekipom s Paolom Maldinijem koji je profesionalac bio s 40 godina. Volio bih i ja tako", zaključio je Ronaldinho.
.
32 Christian Abbiati Goalkeeper
13 Alessandro Nesta Defender
19 Gianluca Zambrotta Defender
25 Daniele Bonera Defender
77 Luca Antonini Defender
10 Clarence Seedorf Midfielder
21 Andrea Pirlo Midfielder
23 Massimo Ambrosini Midfielder
7 Pato Forward
11 Zlatan Ibrahimovic Forward
80 Ronaldinho
Sastav za veceras je ovo. 4-3-3 formacija kao sto sam i ocekivao. Nadao sam se Boatengu al jbg ostade na klupi. ROSSONERI
13 Alessandro Nesta Defender
19 Gianluca Zambrotta Defender
25 Daniele Bonera Defender
77 Luca Antonini Defender
10 Clarence Seedorf Midfielder
21 Andrea Pirlo Midfielder
23 Massimo Ambrosini Midfielder
7 Pato Forward
11 Zlatan Ibrahimovic Forward
80 Ronaldinho
Sastav za veceras je ovo. 4-3-3 formacija kao sto sam i ocekivao. Nadao sam se Boatengu al jbg ostade na klupi. ROSSONERI
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nisam se uključio od početka. Šta bi s Ambrosinijem,vidim da je izmjenjen ???
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Povreda. I nek je bolji Boateng za klasu. Bez ideje igramo. Jedan magican potez Ronaldinha i odmah sansa ali imaju dosta srece. Ibrahimovic nezainteresovan ja bih ga sad izmjenio. Nije ovo modna pista da setkas.
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
pa dobro koliko nama treba da gol damo ?
Tako nekako kralju... Možda je Ibra mislio na zajebanciju jaransku, ali očigledno nije tako ispalo. Ružan potez.robovi88 je napisao/la:msm poslije ovog klipa,pocinjem da imam stvarno negativno misljenje od Ibri jer mu se makar mogao na smijat da Strasser zna da je zajebancija,jesi vidio facu Strasseru kao da kaze "Koji ti je **** ba ???" a ovaj ko kakav Bully samo prodje msm stvarno nema smisla,koji mu je **** ''' ???
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.