FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 12 feb 2018, 10:28

hilmo je napisao/la:Ma zijan nam je dole
Objektivna kosevska publika.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2018, 10:46

Sta god da se desi ima jos 13 kola do kraja i nista nece bit gotovo niti vec odluceno :hmmmm:
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 feb 2018, 11:15

Pitar6785 je napisao/la:Penal je bio %200 nad habibovicom, i budi siguran da je nakav faul bio na kosevu nad njima da bi penal bio sviran bez imalo oklijevanja. Kazes da je 5 minuta posle trebo bit penal za njih bog zna kako bi utakmica isla da je sviran penal i mi dali go iz istog. Drugo cinjenica je da smo dali go bilo bi 2;2 i da je taj rezultat bio mi bi bili na -3 sad boda. Go protiv goska i ofsid protiv jel oni bi protiv borca i viteza pa ti vidi. LUDI BORO ZVANI KURCINA Je podtvrdio da je penal

Kaze kralj uvali 3 gola i onda nek sudija svira kurcu. Pa da smo 5x jaci nebi mogli ekipama iz gornjeg doma posebno zrinjskom selji i sb zabit 3 gola pa da nas boli **** kako sudija svira. Treba bit realan mi nismo igracki toliko jaci da mozemo kradzu sudija progutat ko djete kliker. Nisam da se daje Alibi i da se sad vadimo na sudije treba izac i dokazat sta je SARAJEVO i sta znaci taj klub u ovoj drzavi, posebno ustasama. Al kazem inace mi trebamo imat nekog koce nam obezbjedit fer sudenje. Netrazim da nam neko silji samo FER

Penal na kosevu u finalu kupa. Kosto nas osvajanja kupa
Penal nad duljom na sugavici mozda nebi nam donio titulu al uvjek je fino prosjake karat
Penal u bjeljini za zrinjski
Go radnika iz offsida
Penal sad kod 00 na sergi
Go Goska protiv sirotinje

Ove greske su prosle godine mozda nas kostale i duple krune, a ovih par mozda nas kostaju i titule ove godine. NIJE MOGUCE DA KLUB KAO FK SARAJEVO NE MOZE IMAT NEKOG U SAVEZU DA NAM OBEZBJEDI FER SUDENJE PROTIV TRESNJEVKE VELEZA 2 i ubica

Ovo je puno da smo fucken slobod il celik a ne FK SARAJEVO

Nadzite da je neko vako ostecen u citavoj ligi.
Zakonom zabraniti da se za nas sviraju penali!!! Na penale ispušiš finale kupa, Evropu, i ispadneš iz kupa, promašujemo penale na pripremana i onda neko kmeči "AAAA NISU NAM SVIRALIII PENAAAL". Šta da mi sviraju koji q. samo moždani da dobijem...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2018, 11:44

@SarajevoJeBordo bravo, bolje da nam daju tri kornera umjesto kreča hahaha, il slobodnjak s 22 metra, da ga Sarić il Krste zavrnu.
Uostalom, vađenje na sudije je osobina slabića. Sudije nas nisu udaljile od duple nego glupost naših igrača. Sarićev penal protiv Zrinje i Hebibov promašaj s 3 metra na prazan gol su nas više koštali nego ikakva sudijska greška. U finalu kupa smo imali pet penala da se pokažemo, eto nam penali. Gori mi je Crnkićev prazan gol nego sve to. Uostalom, kakav nam je penal sviran protiv Šiptara onda pa nismo znali iskoristit, a kako smo pokradeni u Genku pa smo nadoknadili to i pobijedili? Ne može te sudija druže koštat titule, može ti bit jeftin alibi. Na kraju se sve svodi na (ne)znanje igrača. Eto, Željo je lani imao 'suđenje' pa su ispušili titulu jer nisu znali, nisu dobili u Krupi i nisu nama bod uzeli. Nije im kriv Bandić, sami sebi su krivi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 feb 2018, 11:48

Adžem ih uzme tri puta u sedan dana i to dva puta u lištici a mi bi se zadovoljili remijem?

Obzirom na zaostatak, samo pobjeda dolazi u obzir.
Bolje izgubiti a vidjeti da su momci htjeli i željeli pojedu nego odigrati pick.asto i izvuc nekako bod..

0:2 Ahmet oba puta
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2018, 11:50

Blagojević nece u Igman nego u Zvijezdu 09 (prvoplasirani tim u RS-u), Kovačević ide u Slobodu MG a Smajlagić nas je napustio i potpisao je ugovor sa Goricom na cak 3 i po godine, izgleda da smo ga pustili dzaba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 feb 2018, 12:11

Uzimamo 0:4.. Hat trick Hebib i Šofranac.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 feb 2018, 12:12

Na nasoj stranici pise da ide Blagojevic u Igman. dobili smo malo para za Smajlagica. oko 50.000 € tako nesto.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 feb 2018, 12:13

hilmo je napisao/la:Ma zijan nam je dole
hilmo zvani bonsek naopako
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 feb 2018, 12:17

MortemHz je napisao/la:Blagojević nece u Igman nego u Zvijezdu 09 (prvoplasirani tim u RS-u), Kovačević ide u Slobodu MG a Smajlagić nas je napustio i potpisao je ugovor sa Goricom na cak 3 i po godine, izgleda da smo ga pustili dzaba.
Smajlagic,onaj napadac? :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2018, 12:42

Smajlagić mi je djelovao kao solidan momak dok ga nisam počeo viđat u nargila barovima, sa šlaufom. Nek' ide, više će Libris žalit nego mi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2018, 12:43

skoroalen je napisao/la:Smajlagić mi je djelovao kao solidan momak dok ga nisam počeo viđat u nargila barovima, sa šlaufom. Nek' ide, više će Libris žalit nego mi.
Sta ces ti po nargila barovima? :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 feb 2018, 12:47

skoroalen je napisao/la:Smajlagić mi je djelovao kao solidan momak dok ga nisam počeo viđat u nargila barovima, sa šlaufom. Nek' ide, više će Libris žalit nego mi.
Vjeruj nikakav profesionalac... a jos u decembru je digao sidro, i ispropadalo mu je par transfera, al eto na kraju se ipak snasao
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2018, 12:47

Sabinho je napisao/la:
Sta ces ti po nargila barovima? :hmmmmm:
Puše ovi moji ta gov.na, ja nisam u tom zijanu. :nene:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 12 feb 2018, 12:49

Nemojte ga kriviti, tražio Lelića :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 feb 2018, 12:56

Ma bilo sta uzeti..50k je premija za momka koji zivi nesportski.
Ima sansu da se pokaze sad da smo pogrijesili. Neka mu to bude motiv. :D
Uslo se u odbrojavanje...manje od 7 dana do utakmice :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 feb 2018, 13:15

Pitar6785 je napisao/la:Penal je bio %200 nad habibovicom, i budi siguran da je nakav faul bio na kosevu nad njima da bi penal bio sviran bez imalo oklijevanja. Kazes da je 5 minuta posle trebo bit penal za njih bog zna kako bi utakmica isla da je sviran penal i mi dali go iz istog. Drugo cinjenica je da smo dali go bilo bi 2;2 i da je taj rezultat bio mi bi bili na -3 sad boda. Go protiv goska i ofsid protiv jel oni bi protiv borca i viteza pa ti vidi. LUDI BORO ZVANI KURCINA Je podtvrdio da je penal

Kaze kralj uvali 3 gola i onda nek sudija svira kurcu. Pa da smo 5x jaci nebi mogli ekipama iz gornjeg doma posebno zrinjskom selji i sb zabit 3 gola pa da nas boli **** kako sudija svira. Treba bit realan mi nismo igracki toliko jaci da mozemo kradzu sudija progutat ko djete kliker. Nisam da se daje Alibi i da se sad vadimo na sudije treba izac i dokazat sta je SARAJEVO i sta znaci taj klub u ovoj drzavi, posebno ustasama. Al kazem inace mi trebamo imat nekog koce nam obezbjedit fer sudenje. Netrazim da nam neko silji samo FER

Penal na kosevu u finalu kupa. Kosto nas osvajanja kupa
Penal nad duljom na sugavici mozda nebi nam donio titulu al uvjek je fino prosjake karat
Penal u bjeljini za zrinjski
Go radnika iz offsida
Penal sad kod 00 na sergi
Go Goska protiv sirotinje

Ove greske su prosle godine mozda nas kostale i duple krune, a ovih par mozda nas kostaju i titule ove godine. NIJE MOGUCE DA KLUB KAO FK SARAJEVO NE MOZE IMAT NEKOG U SAVEZU DA NAM OBEZBJEDI FER SUDENJE PROTIV TRESNJEVKE VELEZA 2 i ubica

Ovo je puno da smo fucken slobod il celik a ne FK SARAJEVO

Nadzite da je neko vako ostecen u citavoj ligi.
Ne krivim nikog za Siroki trebali smo dobiti da Crnkic ne fula sa 2 centimetra,al ona sudijska lakrdija kad god igramo je smijesna i to se ponavlja godinama,nedaj boze da njima il malenim neko onako sudi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 feb 2018, 13:43

Evo opet se spominje da od sljedece sezone ide smanjenje broja stranaca sa 6 na 4 u zapisniku. Koja glupost...sta onda da radimo sa igracima???

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 feb 2018, 13:49

ado-hz je napisao/la:Evo opet se spominje da od sljedece sezone ide smanjenje broja stranaca sa 6 na 4 u zapisniku. Koja glupost...sta onda da radimo sa igracima???
zenicemo ih bosankama za papire.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 feb 2018, 14:09

ado-hz je napisao/la:Evo opet se spominje da od sljedece sezone ide smanjenje broja stranaca sa 6 na 4 u zapisniku. Koja glupost...sta onda da radimo sa igracima???
Ne kontam poentu toga ako ne naprave sistem kao u Srbiji, gdje se igrači sa prostora Jugoslavije ne smatraju strancima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.