FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo sada javili na BHT Radio da Sloboda vodi sa 1:0. =)
Hehehe neka i mi vodimo negdje.A podsjeti me skim igramo.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Evo sada javili na BHT Radio da Sloboda vodi sa 1:0. =)

- Urban Batalion
- Kontakt:
Vidim brate kreno si po Premijer ligi.Preporocujem ti da dalje od ove teme ne ides.Ja sam ovdje kreno pa nahebo.General je napisao/la:Hehehe neka i mi vodimo negdje.A podsjeti me skim igramo.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Evo sada javili na BHT Radio da Sloboda vodi sa 1:0. =)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Nije bitno skime igramo,samo neka vodimo u gostima.General je napisao/la:Hehehe neka i mi vodimo negdje.A podsjeti me skim igramo.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Evo sada javili na BHT Radio da Sloboda vodi sa 1:0. =)

Ma i to sto kazes al mora da je klub u nekakvoj selendri.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Nije bitno skime igramo,samo neka vodimo u gostima.General je napisao/la:Hehehe neka i mi vodimo negdje.A podsjeti me skim igramo.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Evo sada javili na BHT Radio da Sloboda vodi sa 1:0. =)

- Urban Batalion
- Kontakt:
Hehehe neka i mi vodimo negdje.A podsjeti me skim igramo.
[/quote]Nije bitno skime igramo,samo neka vodimo u gostima.
[/quote]
Ma i to sto kazes al mora da je klub u nekakvoj selendri.
[/quote]
Jasta je nego selendra.
Igramo proiv Bosne iz SARAJEVA.
Selendra ziva.

Jasta je nego selendra.

Selendra ziva.

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Urban Batalion je napisao/la:Igramo proiv Bosne iz SARAJEVA.![]()
Selendra ziva.

Treba se i ova utakmica prvo pobijediti,vidite kako se druge ekipe pate,pogotov Borac kod kuce protiv Tosk-a a i FK Sarajevo protiv Sloge.
Nas prvi gol u gostima u ovoj sezoni.Hvala Bogu.
Igramo na plasticnoj travi i to nije lahko.

Nije bitno skime igramo,samo neka vodimo u gostima.Urban Batalion je napisao/la:Hehehe neka i mi vodimo negdje.A podsjeti me skim igramo.

Jasta je nego selendra.

Selendra ziva.

Hajd ne za*ebavaj.
Odo ja a ti me obavjesti kad budu bili mecevi na toj ss.ba ligi.
- Urban Batalion
- Kontakt:
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Haman smo dali gol iz ofsajda.
Mujic je bio strijelac.

Mujic je bio strijelac.
Može se slobodno reći iz sumnjive situacija. Naime, strijelac vodećeg gola za Slobodu Mujić, kojemu je sa desne strane loptu ubacio Dajić, u trenutku upućivanja lopte, bio je iza leđa odbrane domaćih. No, suci se nisu oglasili i Mujić je ostao sam ispred domaćeg golmana Bešlića i nije mu bilo teško da loptu smjesti iz njegovih leđa.
Haman mi i ako dobijemo u gostima ne mozemo na posten nacin. Sad ce Glavas pocet od ove pobjede cudo nevidjeno pravit, al hajd.GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Haman smo dali gol iz ofsajda.![]()
Mujic je bio strijelac.
Može se slobodno reći iz sumnjive situacija. Naime, strijelac vodećeg gola za Slobodu Mujić, kojemu je sa desne strane loptu ubacio Dajić, u trenutku upućivanja lopte, bio je iza leđa odbrane domaćih. No, suci se nisu oglasili i Mujić je ostao sam ispred domaćeg golmana Bešlića i nije mu bilo teško da loptu smjesti iz njegovih leđa.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Draže bi mi bilo da nismo pobjedili kad ovako igramo ocm'.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
sloboda preko kupa u europu 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ima vala i tog seres ovakvu pobjedu :S (naravno ako je onako jadno kako su prenijeli).AulleTa je napisao/la:Draže bi mi bilo da nismo pobjedili kad ovako igramo ocm'.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbt koga mi ne mozemo komotno da izkomotimo! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- slani grad
- Kontakt:
jel to konstatujes il pitasEdinTM87 je napisao/la:sloboda preko kupa u europu

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- sarajlija89
- Kontakt:
rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...
nije provokacija kako bi neki shvatili,samo prenosim informacije pa eto nek vasi kazu ako je neko bio na stadionu...
Pozz

nije provokacija kako bi neki shvatili,samo prenosim informacije pa eto nek vasi kazu ako je neko bio na stadionu...
Pozz

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...
Pozz![]()
Legendo ja bio na tekmi Bosne i Slobode.Bosna ih razvalila imali precke,stative, ljudi ne mogu vjerovati da je to Sloboda iz Tuzle ekipa koja igra u Premijer ligi.Bas me interesuje sta ce Glavas reci i kako ce to medi objaviti!

jel gotova tribina za goste?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ajde da ti prepricam u kratkim crtama kakve je drug Glavati nebuloze navaljao:januar je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:rekose mi da je Bosna bolja bila,da je slobooda postigla gol iz offsidea i da najmanje 2 penala nisu sudjena za Bosnu...
Pozz![]()
Legendo ja bio na tekmi Bosne i Slobode.Bosna ih razvalila imali precke,stative, ljudi ne mogu vjerovati da je to Sloboda iz Tuzle ekipa koja igra u Premijer ligi.Bas me interesuje sta ce Glavas reci i kako ce to medi objaviti!
1. On je zadovoljan igrom Slobode, da da zadovoljan, dobro si procito

2. Gospodin je izjavio da je uzrok NESTO LOSIJE IGRE umjetna trava na kojoj se igralo

3. Kaze da krece ka utakmici premijer lige u Banovicima