FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
imas na hrt-u xD oni prenose radi "svoji" hrvata xD
Ako ga ne ukinu veceras, odnosno zatamnethulkazal je napisao/la:imas na hrt-u xD oni prenose radi "svoji" hrvata xD

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Biće snimka na FTV u 00:30Saurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...

Sent from my Philips Smart TV.
- moustapha
- Kontakt:
Liga prvaka i ove sezone na SAT.1Saurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...
#divovi
Kako bi valjalo otvoriti sezone u Ligi Prvaka pobjedom nad Romom pa makar i minimalno jer misli da vise se nece moci ocekivati bez Robbena i Riberya a i citave forme cluba,ko zna mozda ovo i bude prekretnica,vrijeme je 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Posto sam ja izgleda zaduzen za rodjendane
Sretan rodjendan Ola !
Eto odigraj nam bar onako isto kao prosle sezone.

Sretan rodjendan Ola !

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Posto sam te juce citiro ajde opetJetSet_Hantraga je napisao/la:Posto sam ja izgleda zaduzen za rodjendane![]()
Sretan rodjendan Ola !

Izvinite za offtopicSaurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...
Ja im odavno pare ne dajem, a ne znam što bih i davao, šta se to zanimljivo ima vidjeti na ovim televizijama.

A što jest jest, skroz vam je bezveze ovo čestitanje rođendana!!!
Dobro necemo ti cestitati rodjusKlare je napisao/la:Izvinite za offtopicSaurman je napisao/la:gdje ce se moci gledati tekma Bayern-Roma ? posto vidim da ce orangutani s BHT_a prenositi partizan-shaktar niđe veze...btw od mene vise nece dobijati 7KM mjesecno...
Ja im odavno pare ne dajem, a ne znam što bih i davao, šta se to zanimljivo ima vidjeti na ovim televizijama.Potpuno politički obojene, serije i filmovi niskobudžetni i jadni da jadniji ne mogu biti, i bez ikakvog zabavnog programa
Kod ovoliko boljih utakmica, oni Partizana prenose
Hebem vam ovakve državne televizije, nije vam ovo Srbija ili Hrvatska
A što jest jest, skroz vam je bezveze ovo čestitanje rođendana!!!

---------------Olić---------------------
Altintop------Kroos-------------Muller
Sutrašnji napad bi trebao ovako izgledati, Klose se seli na klupu.
Vom Jäger zum Gejagten
Geronimo obraduj nas pa nam reci iz prve ruke pominju li se ikakve šanse da Super Mario istrči u prvih 11. 

geronimo je napisao/la:---------------Olić---------------------

vidis da galonja ne umije, yebo mu ti zenku

da sam ja trener baye kao sto nisam

kroos--------olic--------mulija
svajni------kap´ten------a´top
konto---badst.--timoscuk---lam
ps
jesi li procitao moj post u kojem sam odgovorio na tvoj prethodni

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nisam! Što pitaš, da nisi slučajno izbrisao post?secer je napisao/la: jesi li procitao moj post u kojem sam odgovorio na tvoj prethodni

Šta ću kad sam znatiželjan.

Dobar ti je sastav, i ja bih volio vidjeti Krosonju na lijevoj strani, Bujtonju obavezno ostaviti na klupi (što je valj'o, valj'o je). Muliju na desnu stranu ili polušpic.
Pošto je Miro out, trebalo bi probati sa Gomezom u tandemu sa Olićem. Što bi trebalo ovako izgledati.
-----Ola......Mario--------------
Krosonja--------------Mulija----
---MvB----------Basti------------
Conti--Truba---Micho---Lahm-
---------Buttko------------------
Geru očekuj u punoj snazi tek za 2-3 hefte, do tada i ja prikupljam info od vas.Klare je napisao/la:Geronimo obraduj nas pa nam reci iz prve ruke pominju li se ikakve šanse da Super Mario istrči u prvih 11.

Bilo bi vrijeme da se Gomezu pruži prava šansa (nekoliko utakmica da počne kao starter i da ga pusti durch), po mogućnosti sa nekim u paru, jer se sam u napadu ne snalazi baš najbolje.
Vom Jäger zum Gejagten
nadam se da ce vas cigani iz rima prizemljiti i pokazati gdje vam je mjesto

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Takodjer se i ja svaki dan nadam da ce ti Bog podariti mozak, ali nada zadnja umireamell je napisao/la:nadam se da ce vas cigani iz rima prizemljiti i pokazati gdje vam je mjesto![]()
![]()
![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern verzichtet auf Sudamerikaner!!!
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 87528.html
Eto sta je taj Gaal. Odrice se skautinga po Juznoj Americi, za kojeg je zaduzen nekadasnji napadac Giovani Elber.
Eto sta je taj Gaal. Odrice se skautinga po Juznoj Americi, za kojeg je zaduzen nekadasnji napadac Giovani Elber.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaraccccc
- Kontakt:
a vala nije mu neki skauting,sosa,breno itd bolje sigurno kupovatiOmerbavarac je napisao/la:Bayern verzichtet auf Sudamerikaner!!!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Čega...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.