Nije teško, pokušao sam.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:nema domaćih bekova za lijeka
https://www.transfermarkt.de/pavle-nink ... eler/36039Ninkov - mjerna jedinica za propadanje. Kaze koliko si propao od 1 do Pavle Ninkov.
A de nemoj zaje.bavat ahahhaahahahahahah šok i nevjericaEvolution87 je napisao/la: Od neki dan tebra i za javni story dolazi obavijest
Adin direktor veliki nas navijac,poslije rata pjeske iz svog naselja svaku na istoku bio,lik je rijetko koju domacu tekmu propusto rekao je i na presu nesto kao navijac sam al profesionalno nije rekao ciji,vjerovatno je i mimo ovog pogurao kad god trebaDenchiNL je napisao/la:? a šta bi sa Oazom? ja što mrzim ova dijeljena sponzorstva...muhamedhulk je napisao/la:Potpisan sponzorski ugovor: Domaća kompanija podržala fudbalske klubove Sarajevo i Željezničar
Sponzorski ugovor između kompanije Milkos i fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar potpisan je danas u Importanne centru u glavnom gradu BiH.
Predstavnicima medija ovom prilikom su se obratili direktor kompanije Milkos Adin Fakić, predsjednik FK Sarajevo Alen Hujić, direktor marketinga FK Željezničar Emir Dobrača, zatim kapiten bordo kluba Krste Velkoski i fudbaler Plavih Sinan Ramović.
“Drago mi je da Sarajevo i Željezničar sjede s nama, a da nije u pitanju derbi, odnosno press-konferencija pred utakmicu. Mi smo saradnju sa ovim ekipama počeli preko omladinskih pogona. Želim ekipama poželiti uspjeh i da se na kraju sezone plasiraju na prva dva mjesta”, istakao je Fakić ovom prilikom.
Predstavnici klubova izrazili su zadovoljstvo činjenicom da je cijenjena domaća kompanija poput Milkosa još jednom iskazala podršku ovim kolektivima.
Ella voda je inace od Milkosa. Nova off voda u ekipi.
Kako im je opao kvalitet proizvoda ne bi bilo iznenadjujuce sa uskoro ne budu imali za plate radnicima, a o milionu za nas da ne pricamo.MortemHz je napisao/la:Nek nam obezbjedi koji milion za klub a mi cemo obecati da cemo svi poceti koristiti Milkos proizvode umjesto Imlek, Meggle, Dukat itd.
Meggle mlijeko koje pokupi u krajini odveže u Sloveniju, dukat je nedavno zbog onog sastojka povukao proizvode jer nam je smeće slao, a ime ne pijem izlizanih uvjerenjaSabinho je napisao/la:Kako im je opao kvalitet proizvoda ne bi bilo iznenadjujuce sa uskoro ne budu imali za plate radnicima, a o milionu za nas da ne pricamo.MortemHz je napisao/la:Nek nam obezbjedi koji milion za klub a mi cemo obecati da cemo svi poceti koristiti Milkos proizvode umjesto Imlek, Meggle, Dukat itd.
Ma znam brate nego je problem sto se Milkosu konstantno desavaju banalne greske zbog kojih su im proizvodi skloni kvarenju. To je sve zbog radnog kadra, standardna prica jbg...Pantelija je napisao/la:Meggle mlijeko koje pokupi u krajini odveže u Sloveniju, dukat je nedavno zbog onog sastojka povukao proizvode jer nam je smeće slao, a ime ne pijem izlizanih uvjerenjaSabinho je napisao/la:Kako im je opao kvalitet proizvoda ne bi bilo iznenadjujuce sa uskoro ne budu imali za plate radnicima, a o milionu za nas da ne pricamo.MortemHz je napisao/la:Nek nam obezbjedi koji milion za klub a mi cemo obecati da cemo svi poceti koristiti Milkos proizvode umjesto Imlek, Meggle, Dukat itd.
Mislim, neću da kažem da treba kupovati smeće ali ni mi ne znamo svoje gurati nego uzimamo sa strane...
Voda na svakom ćošku Jana a Hrvatska komplet Jadran pije fasiranog vodiu
U nas s potoka možeš piti
taman bolje da on sjedi na tribinama neg neki juniorprisonbreak je napisao/la:Mislim da vam je dosao treci golmam na posudbu, Nedin Tucakovic, mlad skroz.
http://bhdinfodesk.com/wordpress/2018/0 ... iz-zenice/prisonbreak je napisao/la:Mislim da vam je dosao treci golmam na posudbu, Nedin Tucakovic, mlad skroz.
Rijetko se slazem s tobom ali ovdje si apsolutno upravu. Uzimaju pare djeci po Americi i dovode ih ovdje, obecavaju kule i gradove...Zukanovic je napisao/la:Nek ste vi doveli igraca od Runde. zanima me koliko je para platio mali da dobije ugovor. ovo je bruka i sramota.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, napoleon72 i 38 gostiju.