Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
ajde Mate skupi prijatelje
neka pocne narodno veselje
nek se festa i neka se pije
zajedno smo ko nam i sta smije
prva druga treca nek nas prati sreca
osma sedmu brise a ko ce brojat vise
neka pocne narodno veselje
nek se festa i neka se pije
zajedno smo ko nam i sta smije
prva druga treca nek nas prati sreca
osma sedmu brise a ko ce brojat vise
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bas me cudi sto je klizac gayPrvi klizač koji je priznao da je gay osvojio zlato na olimpijadi
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja konto to se podrazumjevaBernardBarnjak je napisao/la:Bas me cudi sto je klizac gayPrvi klizač koji je priznao da je gay osvojio zlato na olimpijadi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Barbarossa
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ja
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Šokiran sam, klizač a gej. Što li sam mislio da je da ne postoji strejt.BernardBarnjak je napisao/la:Bas me cudi sto je klizac gayPrvi klizač koji je priznao da je gay osvojio zlato na olimpijadi
SFB ekonomski je u top 20 globalno 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.Barbarossa je napisao/la:alemsa je napisao/la:Jaiso mikialeme je li moguće ovo?
Californija ima 7u ekonomiju na svijetu, ali svi u bankroptu, kad je standard zivota preskup, shupa u Cali je pola miliona $, u Texasu vilu uzmes za te pare.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Barbarossa
- Kontakt:
Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Californija ima 7u ekonomiju na svijetu, ali svi u bankroptu, kad je standard zivota preskup, shupa u Cali je pola miliona $, u Texasu vilu uzmes za te pare.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Da zbog ulja, cijela drzava kad je dozivjela inflaciju 2008e, u Houstonu se najmanje osjetilo.Barbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Sto se tice standarda zivota najbolji je od svih velikih gradova
Nola il Austin ja mislim, onako kroz kulturuBarbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Ako voliš uragane samo izvoli.Barbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Moja dobra prijateljica je u Hjustonu, ona obožava grad.
Ma kakav New Orleans buraz, Houston ti je najveci centar na svijetu sto se tice uljne industrije (equipment itd.), preko 3 hiljade biznisa koji su povezani s tim, 23 od 500 najbogatijih kompanija u Usa ima glavno sjediste u Houstonu.Penaltiky je napisao/la:Nola il Austin ja mislim, onako kroz kulturuBarbarossa je napisao/la:Jel' Houston najbolji što se tiče Texasa i cijelog tog juga dole?alemsa je napisao/la: Ma moguce ali ne moze se gledat tako, San Francisco je najskuplji grad za zivjet u USA, znaci zaradjivat recimo 50 hiljada godisnje u SF je kao u Houstonu 30 recimo.
Austin ti je college grad, to je gradic poredeci sa Houstonom.
@chand
Vjerovatno je znam
Novo poskupljenje gara od 1.3.2018.g 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nevjerovatno!Ramsey8 je napisao/la:madridist je napisao/la:![]()
![]()
Predobro
Da li je neko mozda vadio nalaze na KCUS, kod kardiologa i hematologa, uz uputnicu da li se ceka za pregled/snimak i koliko otprilike ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Rekoh kultura, Nola i jazz, Austin muzika generalnoalemsa je napisao/la:
Ma kakav New Orleans buraz, Houston ti je najveci centar na svijetu sto se tice uljne industrije (equipment itd.), preko 3 hiljade biznisa koji su povezani s tim, 23 od 500 najbogatijih kompanija u Usa ima glavno sjediste u Houstonu.
Austin ti je college grad, to je gradic poredeci sa Houstonom.
@chand
Vjerovatno je znam
Pare naravno Hjuston, al jug, Kalesija x 20000
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.