Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Igrač utakmice?

Anketa je završila: 22 maj 2018, 17:03.

Gigi
9
47%
Buffon
10
53%

Ukupno glasova: 19

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18

Post Postao/la Burberry46 » 13 feb 2018, 22:45

Predobar pocetak i onda se previse povlacis i vratis ih u zivot.
Veceras totalno bezveze, nije bilo ni energije. Nisam zadovoljan. Matudi je falio

Mora bolje u revansu, prije svega energetski. Ovom pristupom se ne moze proci.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2018, 22:47

Mig_Mig je napisao/la:Jednostavno previse vaznih igraca je falilo, Dybala Matuidi, Cuardado.
Ili da se malo manje bavi uprava prodajama, jer dok prodaju kako prodaju igrati cemo zauvijek ovakvim stilom, vise se ne moze traziti od onoga sto ti ostane i sto imas.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 feb 2018, 22:48

Hocel matuidi I dybala bit spremni za revans? Ili bar kolumbijska kokos?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 13 feb 2018, 22:57

Koliko gušimo krila, to nisu istine. Costa se do izlaska Mandže jednom našao na krilu i izborio je penal. Poslije izlaska Mandže je napravio 2-3 prodora u 10 minuta i to je sve što smo uradili u drugom (imao je i Berna dva ona šuta).

Još jednom, ebo mu Mandžo sa krila mater u pi.ku. Pola sata jedva hoda po terenu i ne vadi ga, hajd što guši Costu nego ne obavlja svoj posao jer je čojk povrijedjen. I kad ti treba da malo povežeš redove kad si sjebao 2-0 sjedajući golmanu u krilo, ti uvodiš igrača koji ne zna šta da radi sa loptom kad je sam na stadionu, a kamoli kad ga 11 osica napada. Marcha presjedi na klupi.

Dobro smo sačuvali 2-2, očigledno je da smo zadovoljni rezultatom.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 feb 2018, 23:00

Al ja sam ubjedjen da bi ih satrali sa 4 3 3 sa marchom mjesto mandze

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 feb 2018, 23:03

Jedna je realnost koja se pokazala u finalu i večeras - mi imamo veliki manjak pametnih i plemenitih igrača. Bolno očito kad na suprotnoj strani Isco, Modrić, Eriksen, Alli itd vezu krugove oko naših drvosječa i tenkova. Dybala, Pjanić, Bernardeschi. To je to, to su trojica u koje ja imam povjerenja da nešto brzo, pametno, maštovito urade. Cuadrado i Costa su dizelaši, Higuain je mentalni patuljak, ostale nema potrebe ni spominjati. Sa takvim deficitom na tehničkom planu ovi ostali moraju odigrati savršene utakmice, a bili su katastrofalni, još dodaš ključne izostanke i dobiješ ovo. I ne samo maštovitost da se na malom prostoru nešto uradi nego i bezbroj situacija gdje se lopte degažiraju umjesto da se otvori kontra, lopte u bunar i bez ikakvog rezona itd...

Bernardeschi je fino odigrao za prvi put na ovakvoj utakmici, MDS stvarno bez greške, ostali od prvog do zadnjeg dno dna, uključujući i trenera. Allegri presporo reaguje nekad. Manjak igrača u sredini je bio očit od samog početka, bespotrebno forsiranje Mandžukića svaku sekundu u ligi i onda i večeras kad se povrijedio drži ga još deset minuta iako se jedva pomjera.

Higuain mi se gadi. Može zabiti milion golova do kraja sezone, može dati hat trick u revanšu..nikad ga neću podnijeti. Zabiti dva gola u deset minuta i opet uraditi više lošeg nego dobrog...svaka čast.

Gigi...jbg.

Ništa, nadati se da će Dybala biti pravi i da će Matuidi moći u revanšu. Stvorili smo i večeras sasvim dovoljno, protiv Bayerna i iz gore situacije se izvukli, ovo se mora proći.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 feb 2018, 23:10

Mislim da će te proći, jer ne mogu se ponoviti neki propusti ko npr. nesretna reakcija Gigija kod slobodnjaka. Isto tako dovoljno je tu znalaca koji mogu zabiti dovoljno puta da se prođe ( a dovoljan može biti i jedan gol). I u vezi to svakako može bolje izgledati...A Juve je svakako jača ekipa, samo mora pametno odigrati. A i Tottenham je čini se odigrao i iznad svojih mogućnosti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2018, 23:11

Odigrali smo i dobili toliko koliko raspolazemo sa igracima, uprava radi dobar posao sa kupovinama ali opet ne vidim nacin kako bi mi to njih veceras poderali? Nemaju ovi igraci koji nisu medju povrijedjenim potencijal i znanje da poderu Tottenham u otvorenoj utakmici.
Ovdje smo samo mogli vise uzeti od onoga sto nam se pruzilo, mogao je biti drugi rezultatski scenarij ali mislim da rezultatski sa nekim drugim pristupom opet ne bi bolje prosli nista jer nismo mi neka igracka sila u odnosu na njih. I oni su fino poslozili ekipu, na svom maksimumu su.

To je kada je Italija primamljiva koliko je primamljiva igracima, mozemo mi sanjati Isca i takve, pa onda Kanea u napadu i tek onda igrati ravnopravno u Evropi. Ovako se u ekipu skupi nekih igraca koji nisu na radaru Engleske i Spanije i igra na Allegrijev nacin, drugi efikasniji nacin ne moze u Evropi trenutno. Mi mislimo da stavi dva krila i da rasturi nekog, pa ne ide to tako jer imaju i druge ekipe iste takve i bolje. Ovo je od Juventusa maksimum za Italiju sto se radi zadnjih godina i treba se pomiriti sa tim.
Treba pogledati kako druge ITA ekipe prolaze u Evropi i sve ti je jasno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 feb 2018, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 feb 2018, 23:12

Mi smo majstori da od gotovog napravimo veresiju...nema nam ravnih u tome..najbolji smo.. :roll:

Nije mi jasno da povrijedjeni Mandza igra.. :crazy: i to dobrih 20ak minuta ako ne i vise..vidis da nam skripi u sredini i onda Sturaro ulazi.. :mrgreen: :tokralju: ..prerano je usao..evo, trebalo bi ga sada ubaciti...stadion je ispraznjen.. :mrgreen:
Asa??? po sto to ba..koji razlog?? :wtf:

Ali opet...vjerujem Allegriju..Dybala ce ih rijesiti tamo.. :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 13 feb 2018, 23:19

Alegri jel ti ono tele Mandzukic prci ženu tako dobro da si slijep na ovu krepotinu,Sturaro pa na terminu koliko oš ovakvih kvazi igrača i govana,Kedira coek mrtav konj,Bufon oprosti se ko gospodin dok nisi zajebo i šefa i stanicu,Pjanić svaka druga njima u noge,a što ne znaju kontru istrčati 4,5 njih pri oduzimanju lopte na 30 metara fuj,nego nabij u simsire

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 feb 2018, 23:20

Juventinisimo je napisao/la:Mi smo majstori da od gotovog napravimo veresiju...nema nam ravnih u tome..najbolji smo.. :roll:

Nije mi jasno da povrijedjeni Mandza igra.. :crazy: i to dobrih 20ak minuta ako ne i vise..vidis da nam skripi u sredini i onda Sturaro ulazi.. :mrgreen: :tokralju: ..prerano je usao..evo, trebalo bi ga sada ubaciti...stadion je ispraznjen.. :mrgreen:
Asa??? po sto to ba..koji razlog?? :wtf:

Ali opet...vjerujem Allegriju..Dybala ce ih rijesiti tamo.. :thumbup:
Mislim da se Alegri fata za glavu sto nije starto sa Sturarom. On jeste ofanzivno panj ali njegova defanzivna prisutnost je od prevelikog znacaja u ovakvim utakmicama. Nadam se samo da budemo zdravi, ova spomenuta trojica i naravno od veceras Khedira i Mandzukic pa cemo vidjeti sta ce se desit. Jedino zapazanje, ne mogu da vjerujem koliko nam Dybala fali u tranziciji i izmedju linija tokom organziacije.
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2018, 23:25

juvetorino je napisao/la:Alegri jel ti ono tele Mandzukic prci ženu tako dobro da si slijep na ovu krepotinu,Sturaro pa na terminu koliko oš ovakvih kvazi igrača i govana,Kedira coek mrtav konj,Bufon oprosti se ko gospodin dok nisi zajebo i šefa i stanicu,Pjanić svaka druga njima u noge,a što ne znaju kontru istrčati 4,5 njih pri oduzimanju lopte na 30 metara fuj,nego nabij u simsire
Khedira mrtav konj vec dvije godine? Koga umjesto njega, covjek nam projektovani starter. Ne bi on igrao da se nisu prodali Vidal i Pogba. Za dvije godine cemo opet kukati sto neko igra, jbg igra jer nemas bolje.
Nema ekipe koja je od qovana bolju pitu u Evropi napravila od 2015. od Juventusa ovog.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 feb 2018, 23:32

Ma ne bi khedira toliko lose izgledao da igramo sa 3 u vezi I da max ne siluje I nas I mandzukica na krilu.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 feb 2018, 23:33

Sve sam ocekivao, ali eksperimente sa Costom lijevo, Bernardeschiem, hibridnom 4-2-3-1 ili 4-3-3 uopce nebitno, to nisam. Pronadjes formulu i izmisljas u ovakvoj utakmici toplu vodu. Znas da ne moze, Madrid nas ovako nasamarao i on opet.

Mandžukić, cirkus, nemam rijeci da opisem koliko je Allegri iritantan sa njim, mrtav igrac, beskorisan, nije krilo. Sramota da su nam ljudi odrzali cas fudbala, loptu nam sakrili.
I na 2-0 nisam uopce imao impresiju da cemo dobiti. Nikakav alibi neigranja Dybale ne pije vode kod odvratne talijanstine.

Debelog, opet ponavljam, prodati odmah na ljeto u Kinu, gadi mi se.

Buffon ako misli dobro ekipi neka se oprosti, njegov gol je drugi, a prvi ma koliko bio zicer je pokazao da nema brzine da zatvori ugao. Najbolji si brate, ali vrijeme je, i ne samo tebi.

Ne moze Juventus osvojiti ligu prvaka jo dugo pa ce mu rano ispadanje, ako se desi, olaksati odluku.

Neopravdan optimizam inace vladao ovdje, svako ko iole poznaje ovu ekipu mogao je pretpostaviti gdje ce nas raniti. I tako je i bilo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

bezrabotni
Kontakt:

Post Postao/la bezrabotni » 13 feb 2018, 23:37

Ja kontam da prolazimo i dalje. Vidjećemo.

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 13 feb 2018, 23:41

Pogba je napisao/la:Sve sam ocekivao, ali eksperimente sa Costom lijevo, Bernardeschiem, hibridnom 4-2-3-1 ili 4-3-3 uopce nebitno, to nisam. Pronadjes formulu i izmisljas u ovakvoj utakmici toplu vodu. Znas da ne moze, Madrid nas ovako nasamarao i on opet.

Mandžukić, cirkus, nemam rijeci da opisem koliko je Allegri iritantan sa njim, mrtav igrac, beskorisan, nije krilo. Sramota da su nam ljudi odrzali cas fudbala, loptu nam sakrili.
I na 2-0 nisam uopce imao impresiju da cemo dobiti. Nikakav alibi neigranja Dybale ne pije vode kod odvratne talijanstine.

Debelog, opet ponavljam, prodati odmah na ljeto u Kinu, gadi mi se.

Buffon ako misli dobro ekipi neka se oprosti, njegov gol je drugi, a prvi ma koliko bio zicer je pokazao da nema brzine da zatvori ugao. Najbolji si brate, ali vrijeme je, i ne samo tebi.

Ne moze Juventus osvojiti ligu prvaka jo dugo pa ce mu rano ispadanje, ako se desi, olaksati odluku.

Neopravdan optimizam inace vladao ovdje, svako ko iole poznaje ovu ekipu mogao je pretpostaviti gdje ce nas raniti. I tako je i bilo.
Realno je spasio Buffon dva čista zicera

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2018, 23:42

Kako god da okrenete ne bi pobjedili. Moze se skontati da je Buffon ispuhao ali opet ko bi njega ostavio na klupi? Svako vidi mane, a hocemo da napadnemo. Nije dobro sto su 2 prava veznjaka samo, a taj treci koji bi bio ne bi nista dao na terenu. Bio bi Sturaro, nismo tu da se nadamo od njega da pravi neku prevagu. Mandzu bi izbacili, nazad bi falio covjek da pokriva i trci, rupa bi bila.

Mozemo samo zaliti sto nisu sacuvali vodstvo, ne bi zabili 2 ni da su napadali ko ludi, a vjerovatno bi ih primili svakako.

Tamo mozemo proci samo ako se zabunkerisemo, nikako drugacije.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 feb 2018, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 13 feb 2018, 23:45

Pa da je bio sturaro bar nas ne bi onako odnijeli sa sredine terena.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 13 feb 2018, 23:48

Tezak zadatak pred revanš realno....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 feb 2018, 23:57

A Marzo voleremo.

Fuori dalla Champions.
:bow:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.