Ti izgleda nisi sluso vecerasnji prijenos! Bio je u istom rangu kao i igra reprezentacije!K.R.C je napisao/la:Zoran je veceras bio fenomenalan, pribojavao sam se da ce onaj kralj snjeznih sportova Spaho da vodi tekmu.
Zoka napreduje kroz svaki prenos i jedino njega postujem od komentatora na BHT
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ne gledaju mi se tekme gdje Zoran komanterise toliko o njemu 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo je čuo od Baha isto je i on rekao protiv Luxemburga kad je Zec ušaoEsii TM87 je napisao/la:vrh ja oplakoOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma jače je kada je rekao
- "Zec bi trebao u skladu sa svojim prezimenom probijati desnu stranu".
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobri su komentatori na BHT samo ih treba preusmjeriti na druge sportove onaj Spaho je odličan za Ski skokove i atletiku, Majer za košarku, Kristić za fudbal a Šuko nezz teško da je on i za jedan sport ali eto mogao bi odbojku probati 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Ovo je čuo od Baha isto je i on rekao protiv Luxemburga kad je Zec ušaoEsii TM87 je napisao/la:vrh ja oplakoOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma jače je kada je rekao
- "Zec bi trebao u skladu sa svojim prezimenom probijati desnu stranu".

Nema boljeg od marijana iskreno covjek zna dignut atmosferu i ne zatvara usta a ne ko ovi vise sute nego sto govore :S
-
- Kontakt:
ne znam ko je komentator na ovoj utakmici finala u kosarci na bht1 al covjek veze nema..na pocetku utakmice govori 3 minute umjesto Rose - Gay..a Gay uopste nije igrao..strahota..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, nije bilo Vlade Majera (zašto, lik samo radi košarku i trebao je finale SP-a prenosit) pa ja gledao na HTV-u, slušao legendarnog Cvika
Duran, Čensi, Igouala 

Hayley <3
prenosio je belmin karamehmedović, a majer je prenosio (ranije) srbija-litvanija...
hahaahahhahahahahahahahahahahahha kraljuuuu !brazzo je napisao/la:Dobri su komentatori na BHT samo ih treba preusmjeriti na druge sportove onaj Spaho je odličan za Ski skokove i atletiku, Majer za košarku, Kristić za fudbal a Šuko nezz teško da je on i za jedan sport ali eto mogao bi odbojku probati

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Kemo Ahmetović glavni na pregledu LP-a čovjek je riječ šansa spomenuo 17x koliko sam uspio izbrojati

Ibrahim Muratovic (Lyon-Schalke): "Kada se Pjanic nalazi na protivnickoj polovini, protivnicki golmani moraju otvoriti oci." 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHgollum je napisao/la:Ibrahim Muratovic (Lyon-Schalke): "Kada se Pjanic nalazi na protivnickoj polovini, protivnicki golmani moraju otvoriti oci."

Pa sta ce drugo reci kad samo sanse i prikazuju!brazzo je napisao/la:Kemo Ahmetović glavni na pregledu LP-a čovjek je riječ šansa spomenuo 17x koliko sam uspio izbrojati![]()

Pade mi napamet na utakmici USA - Rusija (SP za kosarkase) komentar Vladislava Majera. Lik kaze sljedece:
"Sada da vidimo ili ce Rusi dobiti puni napad ili nove 24 sekunde".

"Sada da vidimo ili ce Rusi dobiti puni napad ili nove 24 sekunde".

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Komentarisao je odbojkuStivi_Dzi je napisao/la:hahaahahhahahahahahahahahahahahha kraljuuuu !brazzo je napisao/la:Dobri su komentatori na BHT samo ih treba preusmjeriti na druge sportove onaj Spaho je odličan za Ski skokove i atletiku, Majer za košarku, Kristić za fudbal a Šuko nezz teško da je on i za jedan sport ali eto mogao bi odbojku probati![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- legenda reala
- Kontakt:
Meni nešta baš smiješno bilo nikako da se prestanem smijati kad je rekao :brazzo je napisao/la:Kemo Ahmetović glavni na pregledu LP-a čovjek je riječ šansa spomenuo 17x koliko sam uspio izbrojati![]()
Ovo je Kurban Berdiev sa svojim tespihom u ruci - iako i nije nešta smiješno možda ja se ismijo pravo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al je ovaj levat sto je u studiu BHT-a gost, kaze Bayern nije u punom sastavu al Roma jest, pa koji frajer, pa Roma desetkovana, ovi haman na ulici koga prvog ufate i dovedu ga u studio pa sta kaze kaze.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- eliminator
- Kontakt:
samo da se sjetim familije igoru kristicu i onim s bht-a j.ebo im partizan svu familiju cuj veliko interesovanje gledalaca da gledaju partizan
K(M)emo glavni. Đe gledaš ? I gor' i dol'drH je napisao/la:Pa sta ce drugo reci kad samo sanse i prikazuju!brazzo je napisao/la:Kemo Ahmetović glavni na pregledu LP-a čovjek je riječ šansa spomenuo 17x koliko sam uspio izbrojati![]()

- armageddon666
- Kontakt:
Joj ovog Sase Vugdalica jest lik kritican ,pa za BiH ne navija ovoliko kao za Dinamo xD Jos sad kad Hajduk kad krene.Naravno ajd to sve ali njegovi komentari su stvarno unikatni.Zalite se nesto na ostale komentatore pa zamislite da on svaku tekmu vodi 

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.