Kylian:(

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Griezmanova klauzula 100 milijunaandro234 je napisao/la:Icardi mi se sve manje svidja, a sto je najgore nemas koga dovesti ako zidov nece pustat Kejna.
Kylian:(![]()
Sto nisu povecali na 200?Lillard je napisao/la:Griezmanova klauzula 100 milijunaandro234 je napisao/la:Icardi mi se sve manje svidja, a sto je najgore nemas koga dovesti ako zidov nece pustat Kejna.
200m je do 1. jula, onda pada na 100mandro234 je napisao/la:Sto nisu povecali na 200?Lillard je napisao/la:Griezmanova klauzula 100 milijunaandro234 je napisao/la:Icardi mi se sve manje svidja, a sto je najgore nemas koga dovesti ako zidov nece pustat Kejna.
Ako je 100m onda ce on sigurno u Real ili Barcu.
Daj šansu IscuKawhi je napisao/la:Još jedan sprinter nam ne treba u ekipi. Treba tehničar poput Hazarda.
Prolazite PSG i BBC ostaje do 2023madridist je napisao/la:A to Ihko i Hazard ne mogu skupa?
Ako prodjemo PSG ,Perez ce odma navece objaviti da je anektirao klub PSG i da se na Park princeva seli Real Madrid B a seik ce prouciti dovu da aneksija prodje na hajrleorey je napisao/la:Prolazite PSG i BBC ostaje do 2023madridist je napisao/la:A to Ihko i Hazard ne mogu skupa?
Da se ponovim: Rejal prolazi a BBC ostaje do 2023MElloo je napisao/la:Od veceras zavisi dal ide remont ekipe il ovi kanceri ostaju
volio bi tileorey je napisao/la:Da se ponovim: Rejal prolazi a BBC ostaje do 2023MElloo je napisao/la:Od veceras zavisi dal ide remont ekipe il ovi kanceri ostaju
Sjećam se one jedne sezone kada dobiše PSG, Nacho dao nekakav frljav gol , to je za nepovjerovat. Znači on mu je zamjenamirzatele je napisao/la:carvajal ne igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.