Samo si loša kopija.rokoko je napisao/la:Pozdrav teniskom puku![]()
Sto se tice Mirze sve je receno. Ko dobije jednog Kohlija i Stana u 2-3 dana razlike zasluzuje mnogo vise od ove titule koja je, nadam se samo pocetak jedne lijepe price koja je konacno dobila svoj zaplet nakon dugo godina cekanja, sto je posebno raduje nas tenske fanove.![]()
Damir bi trebao dobiti Rumuna u prvom kolu sutra bez vecih problema jer ruku na srce, osim servisa, mene apsolutno nista nije fasciniralo u njegovoj igri protiv Mirze. Dzumi se znao suprostaviti i vecim serverima i mislim da ovdje nece biti problema. U drugom kolu vise prizeljkujem Pouille-a koji ni kriv ni duzan dodje u finale Montpelliera zahvaljujuci Tsongi koji mu predade kolo ranije. Bez obzira na to radi se o kvalitetnom teniseru s kojim se Damir cini mi se dosad nije sastajao i bas zbog toga mislim da ima tu vece sanse jer su nepoznati jedan drugom i mogu se nadmudrivati. Nadam se da je Damir konsloidovao redove nakon Montpelliera i da je spreman za novi izazov. Rublev mu apsolutno ne lezi i mislim ako na kraju njega izvuce da mu je to nazalost kraj, ali vidjet cemo. Bice ovo interesantna sezona u kojoj cemo saznati da li je Mirza konacno sazrio na visokom nivou i da li je u stanju da zadrzi ovu konstantu, a pred Damirom je jos veci i tezi posao, prije svega na jesen kad kamaru toga brani i morat ce duplo vise zapeti nego prosle godine da zadrzi trenutni renking pa cak i da napreduje koje mjesto.
Mnogo srece obojici![]()
![]()
![]()