Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Večeras 2:2.
U revanšu 2:3 za Real
U revanšu 2:3 za Real
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naravno da ne zna. Covjek ima najbolju ekipu na svijetu, godinama i najsiru, a svaka akcija mu se svodi: posalji je na stranu Carvajalu ili Marcelu pa nek oni centriraju.Mig_Mig je napisao/la:Zidane ne znaleorey je napisao/la:Nakon pogodjene prognoze jucer, da damo osvrt i na ovu utakmicu sto se igra veceras.
Tri su razloga zbog kojeg PSG nece proci Real Madrid:
1. Nekompetitivna liga ( igraju 3-4 ozbiljne tekme godisnje)
2. Emery ( Koliko god Zidane ne znao, Emery ne zna jos vise. Velika kukavica i ubleha koji je otkaz trebao dobiti jos 8 marta 2017 nakon one sestice. )
3. Jednostavno su mnogo manji klub kad su upitanju ovakve utakmice (dolazak Neye, Mbappea to ne mijenja).
Sto se mene licno tice, 2 najmrza kluba, znaci milina za gledati, ko god ispadne ja zadovoljan.
Covjek koji nista novo nije uveo u tim 2 godine. Nogomet bez ideje. Ako ne vjerujes, postavi pitanje na RM Balkan, pa ces dobiti slicno misljenje.
Ali to sto Zidane nije neki strucnjak, ne znaci da nisu najbolja ekipa.
Ogavan nogomet za razliku kakav je tehnicar i nogometni romantik bio Zidane. Iznenadjujuce mora se priznati.
27.10.2020
zato što sad mora "igrati" na svim pozicijama a ne samo u sredini... kreativnost je do igrača, ne do trenera, đabe im ako je Zidane kreativan ako nema tko to igrati kako treba na terenuleorey je napisao/la:
Ogavan nogomet za razliku kakav je tehnicar i nogometni romantik bio Zidane. Iznenadjujuce mora se priznati.
Netacno. Modric, Kroos, Isco su ponajbolji tehnicari na svijetu. Pogledaj par utakmica pod Ancelottijem pa ces vidjeti kako se igra kroz sredinu.dam13tta je napisao/la:zato što sad mora "igrati" na svim pozicijama a ne samo u sredini... kreativnost je do igrača, ne do trenera, đabe im ako je Zidane kreativan ako nema tko to igrati kako treba na terenuleorey je napisao/la:
Do trenera je sve. Njegov pecat je ovo bas.
Zbog toga recimo @Kawhi zali sto ih Pep ne trenira
27.10.2020
Uopce nije upitno kako je Zidane takticki tanak ko sibica,i igraci uopce nemaju svoje zadatake ni role,takticka shema prakticki ne postoji,golim oko sve vidljivo.Ono sto je Arry bio u Engleskoj sad je Zidane u Spanjolskoj,dva dosta slicna trenera,ono baci igrace na teren daj im slobodu i moli se da sve dobro prode.
Ne znam sta bi trebali uraditi s obzirom da ce Barcelona proći.jose je napisao/la:Šta će UEFA uraditi kad ispadnu svi španski klubovi u 1/8 finala?![]()
Btw. večeras ću, kao i većina, pratiti duel iz Madrida, uz komentar Vugde na obn-u, iako mislim da se daleko ljepša i zanimljivija utakmica biti u Portu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ova sezona je prilika da Zidane pokaže koliko je zapravo jak. Po meni, nije on top trener (ne znači da neće biti, da se razumijemo) iz više razloga. Ništa novog nije donio, istina, uzeo je dvije Klempe i jednu ligu, ali zahvaljujući nevjerovatno dubokom igračkom kadru. Taktički nije na nivou najboljih, njegov "opis" je u slobodi koju daje igračima (vidjeti pod Isco) i nadi da će oni moći vidjeti stanje na terenu kao što je to vidio on dok je nosio kopačke. To je skoro pa nemoguće.
Usput, svi govore kako je Emery najslabija karika PSG-a. Jeste. Ali, nije ni Zidane najjača karika Reala. Daleko od toga. Blockbusterski okršaj koji će, ako mene pitate, otići na stranu Parižana. Nije bitno što su prošle godine ispali od Barcelone nakon ogromne prednosti, ove sezone imaju bolju ekipu (nešto slabije stanje u svlačionici) i dovoljno motiva da prođu Real koji je, kako se meni čini, pred fazon remonta. Ispadanje u osmini finala bi samo pojačalo svu tu priču što bi u konačnici donijelo neka 3-4 nova imena u Madridu nakon SP-a.
Usput, svi govore kako je Emery najslabija karika PSG-a. Jeste. Ali, nije ni Zidane najjača karika Reala. Daleko od toga. Blockbusterski okršaj koji će, ako mene pitate, otići na stranu Parižana. Nije bitno što su prošle godine ispali od Barcelone nakon ogromne prednosti, ove sezone imaju bolju ekipu (nešto slabije stanje u svlačionici) i dovoljno motiva da prođu Real koji je, kako se meni čini, pred fazon remonta. Ispadanje u osmini finala bi samo pojačalo svu tu priču što bi u konačnici donijelo neka 3-4 nova imena u Madridu nakon SP-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zidane je Luis Enrique.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- LittleCule
- Kontakt:
Zidane je uspješniji Luis Enrique, ali taktički lošiji Luis EnriqueLillard je napisao/la:Zidane je Luis Enrique.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
- Barbarossa
- Kontakt:
Gdje je PSG ispadao prethodnih godina?
1/4
1/8
1/8
1/4
1/8
Klub stvoren za same završnice Lige prvaka.
1/4
1/8
1/8
1/4
1/8
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Mislim da su do prosle sezone uvijek u 1/4 ispadali.Barbarossa je napisao/la:Gdje je PSG ispadao prethodnih godina?
1/4
1/8
1/8
1/4
1/8
Ispast ce i ove godine. Poduplat bokove i izbacit smijesni klub. Pokazao Jupp kako se to radi.andro234 je napisao/la:Mislim da su do prosle sezone uvijek u 1/4 ispadali.Barbarossa je napisao/la:Gdje je PSG ispadao prethodnih godina?
1/4
1/8
1/8
1/4
1/8
27.10.2020
- Barbarossa
- Kontakt:

Kakav pozitivan šok za Parižane, valjda su ga skontali. Šanse Reala su poslije ovoga pale za 20%
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Večeras prvi put navijam za Real. Samo da otresu one druge da vidim kako cvile i kmeče, pa onda kasnije da ih teniser ubije kalošom u svlačionici.
Kako god i zavrsila prva utakmica nikad nisi siguran sa neznanjem Emerya.
27.10.2020
Yebga, i ti od Emerya praviš Aliju Hadžiosmanovića.leorey je napisao/la:Kako god i zavrsila prva utakmica nikad nisi siguran sa neznanjem Emerya.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa nakon one blamaGe na Campu trebali su ga zatvorit negdje u Pariškom zatvoru, a ne još ga pustit da trenira i dalje ekipuharden je napisao/la:Yebga, i ti od Emerya praviš Aliju Hadžiosmanovića.leorey je napisao/la:Kako god i zavrsila prva utakmica nikad nisi siguran sa neznanjem Emerya.
Čovjek se jednostavno usere i onda to djeluje na ekipu, vidjeli smo i na Alianzu ove godine iako je bila relativno nebitna utakmica.
U ovakvim utakmicama dobar trener je veliki plus, a Emery to definitivno nije.
27.10.2020
Emerijevo znanje je ostalo na onoj Di Marijinoj kopacki, prilikom intervencije Maskerana - da je bio penal, vjerovatno ga se ne bi tako karakterisalo.
A nemoš suditi samo po tome, ono se desi jednom u stoljeću i to je to. Još će ispasti da je Enrique vrhunski trener zato što je uspio preokrenuti ono, to je ista logika kao i za Emerya.leorey je napisao/la:Pa nakon one blamaGe na Campu trebali su ga zatvorit negdje u Pariškom zatvoru, a ne još ga pustit da trenira i dalje ekipuharden je napisao/la:Yebga, i ti od Emerya praviš Aliju Hadžiosmanovića.leorey je napisao/la:Kako god i zavrsila prva utakmica nikad nisi siguran sa neznanjem Emerya.![]()
Čovjek se jednostavno usere i onda to djeluje na ekipu, vidjeli smo i na Alianzu ove godine iako je bila relativno nebitna utakmica.
U ovakvim utakmicama dobar trener je veliki plus, a Emery to definitivno nije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Porto Liverpool bi mogla biti zanimljiva tekma veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.