otpravnik_vozova je napisao/la:Ja mislim da je bilo manje od 2 metra...1,56m tačnije!
Normalno da se ne sjećaš balavac, kad Želju pratiš ko ja šahovsku olimpijadu...
Opet pojedinci pljuju po igračima Željezničara...Danas je to Lazar, a sutra neko drugi pa dokle više?
Za koga ti navijaš uopšte?
Bitno je da je neko skoto

i da zna sta hocu da kazem, razlika izmedju nas i pitara je nekada ( nazolst vise nije ) bila da smo mi znali u pravom smislu bodriti svoje igrace dok su oni uvijek imali pogrdne nadimke za svoje ljubimce i imali kamaru psovaca, nazalost izjednacili smo se...Izgubili smo na jednoj vrijednosti koju je jako tesko posjedovati, nesto zbog cega je Zeljo bio omiljen po cijeloj nam bivsoj drzavi.
Igraci su prolazni, al onaj svuda prepoznatljivi smek Zeljinih navijaca moramo zadrzati, to je nesto zbog cega nas je posten svijet uvijek gotivio.Gledao sam ja i bolje od Laze pa i gore kad sam mogao gledati Rasida Avdica a da mu ne psujem mogu koga hoces, al dok je u Zeljinom dresu moze imati samo konstruktivne kritike bio dobar ili los.
Uostalom ne postavljaju se igraci na ovom forumu u ekipu pa nema smisla tako nesto ni pisati, pisati mozemo pojedinacno o igracima koje Amar stavi u igru.
Sad pred rudar stojim naslonjen na ogradu u makijatu, sjedi Svabo u basti i vidi Fatu zovne je i kaze Asimi daj joj 10- 20 eura, kaze ona samo da nadjem sitno, a Svabo kakvo bona sitno dadni joj Fata je nasa! Hadzija se nasali sa Fatom kao nemoj sad u kladionicu to spiskat, kad Svabo hajd sta fali nek udupla.
Mozda ne znam najbolje prepricat situaciju al uzivo se moze osjetiti ono na sta sam uvijek u zivotu ponosan, ljudi kao Svabo i pored para i svega sto su prosli zadzali su one osobine koje su ih krasile dok i nisu bili tako poznati i koje su stekli u Zelji i sa takvim stavom postali svjetski poznati.
Za Zelju se ne navija samo kad se dobija ili gubi, Zeljo nije obican klub, Zeljo je filozofija po kojoj se zivi.