Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne vjerujem, a i nadam se da nece. Bolje zvati Kapica.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Mene interesuje hoće li biti Sejo pozvan protiv Bugarske i Senegala u reprezentaciju?
Zadnja klupa
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
S druge strane se konstantno forsira Besic koji je vjerovatno odigrao vise utakmica za reprezentaciju nego za klub u zadnje dvije godine.HankMoody je napisao/la:Kakve sve gluposti čovjek neće pročitati na ovom forumu... Umjesto da se forsiraju mladi igrači poput recimo Kapića, naši "navijači" žele da se fosili tipa Salihovića vrate... Čuj ima trku i tehniku, tip ima 33 i po godine, a nije atletski freak tipa Kobe Bryanta ili Ronalda, pa da drži fizičku spremu i u tim godinama, naročito nakon avanture po Kini. Tehnika mu nikad nije bila jača strana, tako da stvarno ne vidim šta nam Sejad može ponuditi, posebno imajući u vidu da neki mlađi igrači traže svoje mjesto u reprezentaciji.
I protiv Muhameda sam, dokle god ne uhvati kakvu-takvu formu.Vucevich je napisao/la:S druge strane se konstantno forsira Besic koji je vjerovatno odigrao vise utakmica za reprezentaciju nego za klub u zadnje dvije godine.HankMoody je napisao/la:Kakve sve gluposti čovjek neće pročitati na ovom forumu... Umjesto da se forsiraju mladi igrači poput recimo Kapića, naši "navijači" žele da se fosili tipa Salihovića vrate... Čuj ima trku i tehniku, tip ima 33 i po godine, a nije atletski freak tipa Kobe Bryanta ili Ronalda, pa da drži fizičku spremu i u tim godinama, naročito nakon avanture po Kini. Tehnika mu nikad nije bila jača strana, tako da stvarno ne vidim šta nam Sejad može ponuditi, posebno imajući u vidu da neki mlađi igrači traže svoje mjesto u reprezentaciji.
evo besic igra, ukoliko se vrati na neki svoj optimum, sredina pjanic, besic i salihovic bi mozda bila i najbolja opcija.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Ingolstadt hoce ga : http://hsv24.mopo.de/2018/05/19/ingolst ... hovic.html
Stadion Koševo
Imaš li brate možda linkove ili informacije koji ga klubovi iz Bundeslige žele? Hvala punobhfanatic14 je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Ingolstadt hoce ga : http://hsv24.mopo.de/2018/05/19/ingolst ... hovic.htmldobrog igraca svako zeli, uz to pravi profesionalac i sportista. Cuo sam da ima 2 ponude iz bundeslige , a iz druge bundeslige se javilo 3kluba vec. Bas me zanima gdje ce otic, ingolstadt nebi bilo lose onda bi sigurno ga otiso pogledat koji put
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Imas sve na njemackom Google.. samo ukucaj sejad salihovic, a ja imam direktno informacije od jednog prijatelja od seje..samo mogu rec da je jedan klub koji ga zeli sada usao u bundesliguMiske01 je napisao/la:Imaš li brate možda linkove ili informacije koji ga klubovi iz Bundeslige žele? Hvala punobhfanatic14 je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Ingolstadt hoce ga : http://hsv24.mopo.de/2018/05/19/ingolst ... hovic.htmldobrog igraca svako zeli, uz to pravi profesionalac i sportista. Cuo sam da ima 2 ponude iz bundeslige , a iz druge bundeslige se javilo 3kluba vec. Bas me zanima gdje ce otic, ingolstadt nebi bilo lose onda bi sigurno ga otiso pogledat koji put
Stadion Koševo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Davno je on zavrsio sa tim nivoom
Nece u Ingolstadt
Voli te tvoje Sarajevo.
Nekada najdraži reprezentativac
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 313, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, BIHpatriota, Biscione, bordobijeli, Bosanac90, bosnas_, Brokula, budzak, bvsic, celikmilan, COYGBiH, darker10, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, Google [Bot], Grk1234, Hajdeee, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, jurisicduska, kakarut, Kapetan, karajlo, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Meshko91, Micron, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Nah1ddd, Napapijri, nebeskasila, Nemanja99, NEZALAGANJE, Posejdon, Principatus, prisonbreak, rishovski, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Shogun, Smaja, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, tuzlanskinacin, unavita, Vaya, VensanKasel, ventilateur, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zikerrz21, ZkaoZenica i 863 gosta.