FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Jao BHT-a ccc (mislim i na BH Telecom i BH Televiziju) radi jednih svako malo nemam konekciju, radi drugih mi partizan na TV-u ccc.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Pogledaj moj prethodni post. Postavio sam 5 linkovavan gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls

Evo ovaj, radi dobro, engleski komentator
http://atdhe.net/24115/watch-bayern-munich-vs-as-roma
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meljanje, peglanje, vec mi ide na zivce.
Roma cuva 0:0.
Formacija koju bez izrazitih brzih krila nema nikakvog efekta, jer ni Altintop, a ni Muller ne mogu probiti odbranu Rome, a sto je najgore nema nikakvih naznaka za takvo nesto.
Pokusati sa Gomezom naprijed i vratiti se u standardnu 4-4-2 i sa ubacajima traziti najisturenije igrace.

Roma cuva 0:0.

Formacija koju bez izrazitih brzih krila nema nikakvog efekta, jer ni Altintop, a ni Muller ne mogu probiti odbranu Rome, a sto je najgore nema nikakvih naznaka za takvo nesto.
Pokusati sa Gomezom naprijed i vratiti se u standardnu 4-4-2 i sa ubacajima traziti najisturenije igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bunker, bunker, bunker.....nula čvrsto stoji i Rimljani zadovoljni. Sad-zasad sve im teče po planu i programu. U nastavku očekuj'mo malo da se začini, u vidu glume i zadržavanja vremena, tako da im se cilj ispuni.
Treba probati sa dvojicom u napadu, sa više nabačaja, pa ako neka ludara uleti, niko se neće iznenaditi.
Talijani sa prepoznatljivom igrom i Bayern sa poznatim završetkom.
Treba probati sa dvojicom u napadu, sa više nabačaja, pa ako neka ludara uleti, niko se neće iznenaditi.

Talijani sa prepoznatljivom igrom i Bayern sa poznatim završetkom.

Vom Jäger zum Gejagten
Hmm, statistika ovdje sve kaze:

Bunker totalni, iako ne volim Gomeza vrijeme je da on udje mjesto Ole jer ola ne moze bunkere da razbija, vidjeli ste veliki broj visokih lopti u 16 koje nisu iskoristene jer nema ko da skoci, takodjer mislim da Svajni i Kroos trebaju malo cesce sutati iz daljine pa sta bude, jer imali su par dobrih situacija i nisu sutali, a u onim koje i nisu tako dobre su sutali. Uglavnom nemam puno tu za prigovoriti Roma se brani svim silama i to je to
. Nadam se boljem 2. poluvremenu.

Bunker totalni, iako ne volim Gomeza vrijeme je da on udje mjesto Ole jer ola ne moze bunkere da razbija, vidjeli ste veliki broj visokih lopti u 16 koje nisu iskoristene jer nema ko da skoci, takodjer mislim da Svajni i Kroos trebaju malo cesce sutati iz daljine pa sta bude, jer imali su par dobrih situacija i nisu sutali, a u onim koje i nisu tako dobre su sutali. Uglavnom nemam puno tu za prigovoriti Roma se brani svim silama i to je to

- roy_makaay
- Kontakt:
Rukomet,samo nema ko na "pivota" Olića prebacit loptu,ubacit Gomeza,usput mislim da je relacija Lahm-Van Bommel-Altintop
-nazad do Contenta bila odigrana jedno 50 puta.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Aaaa Rob šta ovo činiš, šta si se naš'o zayebavati s namarob do bagro je napisao/la:http://skyperlive.net/van gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls

Za cijelo poluvrijeme ni poluprilike nismo stvorili, kada nema one dvojice preko krila nikako ne ide. Treba se nekako skupiti pa kroz sredinu nešto pokušati. U nastavku će vjerovatno biti:Gomez, Pranjić, Klose in. Olić, Altintop, Kroos(Contento) out
Mislili ste da ce zamjena Klosea sve rijesiti. SA ovakvom igrom Bayerna nijedan napadac se nece naigrati. Dok Van Gaal nesto ne promjeni u taktici krila ce nam biti najbolji strijelci u ekipi 

- rob do bagro
- Kontakt:
Nisam ja ciko nemoj udaratKlare je napisao/la:Aaaa Rob šta ovo činiš, šta si se naš'o zayebavati s namarob do bagro je napisao/la:http://skyperlive.net/van gall je napisao/la:dajte neki link za tekmu sa svabskim komentatorom pls![]()
Za cijelo poluvrijeme ni poluprilike nismo stvorili, kada nema one dvojice preko krila nikako ne ide. Treba se nekako skupiti pa kroz sredinu nešto pokušati. U nastavku će vjerovatno biti:Gomez, Pranjić, Klose in. Olić, Altintop, Kroos(Contento) out

Lose 1. pol skroz, pobjeda od 1:0 bi bilo super kako s obzirom kako igramo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
slazem se sa tobom,cudan je van gal lik,slabo sta mijenja,kada dodje do odredjene formule za dobre rezultate,toga se drzi ko pijan plota.a ocito da bayern ne moze igrati vise tako,upalilo je prosle godine,ali ove godine fali jedan dobar napadac i jedan playmaker cisto malo nekih novina da bude.Bilal je napisao/la:Mislili ste da ce zamjena Klosea sve rijesiti. SA ovakvom igrom Bayerna nijedan napadac se nece naigrati. Dok Van Gaal nesto ne promjeni u taktici krila ce nam biti najbolji strijelci u ekipi
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kako ih nije stid igrati ovako, cigani iz rima
15-5 u sutevima a tek 60 min ccc
ulazi klose i gomez nadam se sad da cemo jos agresivnije igrat

Evo onog sto sam govorio, dva visoka igraca u 16 metarta
.
EDIT: nece u go da si pita
.

EDIT: nece u go da si pita

Pasovi maloprije 550 naspram 100 i kusur... Nece pa nece u go. EVO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFC BAYERN je napisao/la:Kako ih nije stid igrati ovako, cigani iz rima15-5 u sutevima a tek 60 min ccc

Muleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Svaka cast MAJSTORE
.

mali mu
strasan gol 

Čini mi se da je neko iz tabora Rimljana govorio da Muller nema tehniku i da je bezvezan igrač.
Odgovor je stigao u pravi čas.

Odgovor je stigao u pravi čas.

Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Hvala Bogu vise, ajmo makar jos jedan do kraja, cupavo je ovo 1:0.
Edit: Ko da me je Klose cuo
, bravo care.
Edit: Ko da me je Klose cuo

Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 15 sep 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.