Jedna od najdražih mi ilahija.rio_Ferdy88 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedna od najdražih mi ilahija.rio_Ferdy88 je napisao/la:
AhaAerials je napisao/la: Da je pas u pitanju moglo bi se reći.![]()
Helčo i to 0.30? Joj da mi nije mrsko otići dole da sebi nakupujem.
Hendo je napisao/la:
on je samo debilxaviesta je napisao/la:Ti si Dodin četnik Belmine.BelminM23 je napisao/la:Nema mi ogavnijih osoba od ove Munire i Fate.
A i ovi što podržavaju uklanjanje crkve iz dvorišta.
Sutra evo neka na mojoj njivi grade ako žele crkvu.
Paglu je on i za cetnika.xaviesta je napisao/la:Ti si Dodin četnik Belmine.BelminM23 je napisao/la:Nema mi ogavnijih osoba od ove Munire i Fate.
A i ovi što podržavaju uklanjanje crkve iz dvorišta.
Sutra evo neka na mojoj njivi grade ako žele crkvu.
a ovaj klasik?rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ne glume ništa, čekaju da umre vjerovatnoalan_kardec je napisao/la:crkva treba da se skloni iz dvorišta te žene. Izgrađena je na privatnoj zemlji mimo svih pravila i zakona, već dugo nije u funkciji, nema službe u njoj, ruši je i ćao. Ne znam samo šta ovi iz Zvorničko-tuzlanske eparhije glume. Što više crkva stoji na tuđoj zemlji, veća je bruka.
Isto tako, zgrada Bogoslovskog fakulteta u Sarajevu, treba da bude vraćena njenim pravim vlasnicima.
Izgrađeno je širom Bosne hiljade građevina van zakona na tuđoj privatnoj imovini. Ali ovo je iz nekog razloga posebno jer je crkva na muslimanskoj teritoriji đe ćeš to. Priča se aktivira svako malo kad je neka kriza u državi. Nove akcize, dignu se krediti ,zaduženja, odmah glavna vijest naoružanje vojske RS i MUPa KS, ili Fata ili djeca što ne mogu učit bošnjački jezik... for (i=0; i>0; i++){};alan_kardec je napisao/la:crkva treba da se skloni iz dvorišta te žene. Izgrađena je na privatnoj zemlji mimo svih pravila i zakona, već dugo nije u funkciji, nema službe u njoj, ruši je i ćao. Ne znam samo šta ovi iz Zvorničko-tuzlanske eparhije glume. Što više crkva stoji na tuđoj zemlji, veća je bruka.
Isto tako, zgrada Bogoslovskog fakulteta u Sarajevu, treba da bude vraćena njenim pravim vlasnicima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.