previse propuha...ova 2 francuza ko da im je silvester babo
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
sa vermaelenom u odbrani smo jaci 50%,jos jedan majku mu,fali pa da bude odbrana beton
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
svaka cast momci,dojma sam da su sagna,song,chamack i u neku ruku cesc odigrali 1. poluvrijeme za 10,ostali solidni,sagna i song moji favoriti za najboljeg igraca Arsenala na tekmi ,po dosad vidjenom:)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Faraone imaš neki stream ?
- Megamon
- Kontakt:
http://iraqgoals.net/13147-arsenal-vs-braga.htmlBosco je napisao/la:Faraone imaš neki stream ?
Koja dominacija
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
5:0, Vela lob, lik ne zna drugačije dati gol. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vela još 1.. Auuu ubi mali nogama. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
zna bolanBosco je napisao/la:5:0, Vela lob, lik ne zna drugačije dati gol.
Rođen s tobom da budem
Majstore avatar ti je odličan, moja najdraža serija.OTNYS_YNWA je napisao/la:Vela još 1.. Auuu ubi mali nogama.
A što se tiče Carlosita, izgleda da je konačno došo tobe.
Ali nisu trebali Bragu ovoliko nafiljat to je ipak naš bratski klub.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zbog toga mi je i bio šuhveli na kladionici da ga i nisam odigrao.Bosco je napisao/la:Majstore avatar ti je odličan, moja najdraža serija.OTNYS_YNWA je napisao/la:Vela još 1.. Auuu ubi mali nogama.
A što se tiče Carlosita, izgleda da je konačno došo tobe.![]()
Ali nisu trebali Bragu ovoliko nafiljat to je ipak naš bratski klub.
@ A serija je vrh vrhova.
- Megamon
- Kontakt:
Prohujalo s vihorom
Upravu je Wnger,mogu ovi momci do kraja
Upravu je Wnger,mogu ovi momci do kraja
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Joj sta komsije rade ovim Portugalcima.
Izgleda da vam fakat leze,sjecam se Porta prosle godine,pa evo sad i Braga.
Oni dodju,pokusaju se zatvoriti,al problem je sto oni to ne znaju,a onda im Arsenal zada sevu i zahebava se. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Završeno 6:0, Cesc bogovska utakmica. Ne znam, izgledamo nezaustavljivo, ali već se okrećemo gostovanju Sunderlandu. to ce bit pravi ispit. A ova utakmica danas, pa blago je reći SAVRŠENSTVO ! 
Toliko sam oduševljen utakmicom da ne mogu racionalno razmišljat, kasnije dok se saberem od sreće napisat cu nesto za večerašnju tekmu.
Toliko sam oduševljen utakmicom da ne mogu racionalno razmišljat, kasnije dok se saberem od sreće napisat cu nesto za večerašnju tekmu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, fenomenalna partija Arsenala. Iako su pokošeni povredama, pokazali su da su ove sezone jači negoli prethodne. Da li mogu do kraja, ne znam(biće tu i padova/dizanja/ forme kod svih timova), ali ja sam ih na samom početku sezone stavio u 4 favorita za osvajanje naslova(Real, Barcelona, Chelsea i Arsenal). Ovo sinoć je bila prava demonstracija sile; Braga ipak nije neki levatski klub, pokazali su to protiv Seville.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Ovo sinoc kao da smo igrali protiv Blackpoola
Odavno nisam vidio vecu dominaciju Arsenala.Idemo sad da isprasimo macke.
Iskreno pomalo me strah njihovog napada sa Bentom i Gyanom,al' ne mozemo mi primiti golova koliko napad moze samo dati
Odavno nisam vidio vecu dominaciju Arsenala.Idemo sad da isprasimo macke.
Iskreno pomalo me strah njihovog napada sa Bentom i Gyanom,al' ne mozemo mi primiti golova koliko napad moze samo dati
- _karabaja_
- Kontakt:
Ja i ako sam navijac Manchestera moram vam cestitat na ODLICNOJ igri. Odlicna ekipa, igrate najljepsi fudbal uz Barcelonu, mogli bi daleko dogurati u svim takmicenjima ako vas povrede opet ne ukopaju. Odbrana vam je "najslabiji" dio ekipe ako se tako moze reci. U sredini imate odlicnog kreativca koji je potreban za velike rezultate Fabregasa, tu je takodje Diaby koji radi odlican posao u sredini (covjek se krece od svog 16-erca do protivnickog).
Sta vi mislite da Song igra na poziciji stopera, ne mogu se oteti dojmu da bi bio najbolji odbrambeni Arsenala i medju najbolji u EPL (dobar u defanzivi, dobro postavljanje, a moze i iznijeti loptu i uputiti dobar pas)?
Sta vi mislite da Song igra na poziciji stopera, ne mogu se oteti dojmu da bi bio najbolji odbrambeni Arsenala i medju najbolji u EPL (dobar u defanzivi, dobro postavljanje, a moze i iznijeti loptu i uputiti dobar pas)?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Igra on i tu ako neko se povrijedi od standardnih stopera_karabaja_ je napisao/la: Sta vi mislite da Song igra na poziciji stopera, ne mogu se oteti dojmu da bi bio najbolji odbrambeni Arsenala i medju najbolji u EPL (dobar u defanzivi, dobro postavljanje, a moze i iznijeti loptu i uputiti dobar pas)?
Sinoć je Arsenal pokazao svu svoju snagu ( iako tu fali Theo, RVP, TV... ) i dokazao kritičarima da ono što Wenger je radio godinama, mlada ekipa, sad to dolazi na vidjelo, na naplatu...
Next Game : Sunderland....
Teško gostovanje al siguran sam u pobjedu, jer ovi momci su gladi pobjeda i dokazivanja.
Al najviše me raduje od svega toga, dobra igra Cesca i uz njega Jack-a, svaka čast momku, 18 godina ima a već prati Cesca sa tim petama i dubinskim loptama
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.