A yebem ti životmadridist je napisao/la:

Najjače mi ovo što frajer jedva izgovori zadnju rečenicu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A yebem ti životmadridist je napisao/la:
Crkve, džamije il sinagoge, nebitno ruši na tuđoj je zemlji.BelminM23 je napisao/la:Vi ste bolesni i glupi ako mislite da je u redu rušiti to.
Kod nas pola kuća bez građevinske, naknadno se dobiju, ako je uopšte dobiju, a ruši se samo tamo gdje nešto drugo korisnije državi treba.
A to što se crkva ne koristi, postoji razlog.
alo glupane, izgradjena je na privatnoj zemlji. ne nekom klizistu u Vogosci u opstisnoj oblasti. Haj ti napravi kokosinjac komsiji u njegovoj basti bez njegove dozvole pa d avidis sta ce biti.BelminM23 je napisao/la:Vi ste bolesni i glupi ako mislite da je u redu rušiti to.
Kod nas pola kuća bez građevinske, naknadno se dobiju, ako je uopšte dobiju, a ruši se samo tamo gdje nešto drugo korisnije državi treba.
A to što se crkva ne koristi, postoji razlog.
U kakvom shizo svijetu odvojenom od stvarnosti ovi paraziti zive .....Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u decembru prošle godine iznosila je 862 KM i nominalno je viša za 0,6 posto u odnosu na prethodni mjesec, te viša za 1,1 posto u odnosu na decembar 2016. godine.
Nije do mene, vjeruj mi. Nisam ja kriv sto si ti glupBelminM23 je napisao/la:Moderatora i govana.
Pa nije ovo nista netacno. Samo sto nikad u ostatku teksta ne navedu da je ovo prosjek svih plata u drzavi, ukljucujuci one od 3000-5000 (a ima ih Bgm) i one od 350-600, cisto da se raja ne zbuni. Jer prosjek svih fkt jeste ovoliki. Al' prosjek...madridist je napisao/la:U kakvom shizo svijetu odvojenom od stvarnosti ovi paraziti zive .....Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u decembru prošle godine iznosila je 862 KM i nominalno je viša za 0,6 posto u odnosu na prethodni mjesec, te viša za 1,1 posto u odnosu na decembar 2016. godine.
Kolicina bezobrazluka kojim se pisaju po sve i jednom uposlenom u realnom sektoru sa ovakvim podacima je nevjerovatna..
Tebi ne bi smetalo da neko na tvom pravi kuću ili bilo sta bez tvoje dozvoleBelminM23 je napisao/la:Načekati će se Bošnjaci i nana Fata za pobjedu.
Nema to veze ni sa mojom glupoćom, a ni zakonima ove države.
Jedva čekam da se iseli još 200000 ljudi pa ćeš onda vidjet kuknjave i rasta plata. Ionako majstora nemoš nać, kod nas električar ode u Dojcland, nadređeni mu se ufrkali jer valja nac drugog, valja ga obucit...madridist je napisao/la:U kakvom shizo svijetu odvojenom od stvarnosti ovi paraziti zive .....Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u decembru prošle godine iznosila je 862 KM i nominalno je viša za 0,6 posto u odnosu na prethodni mjesec, te viša za 1,1 posto u odnosu na decembar 2016. godine.
Kolicina bezobrazluka kojim se pisaju po sve i jednom uposlenom u realnom sektoru sa ovakvim podacima je nevjerovatna..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.