Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Slaga @Linija momacki. Reci covjeku s kojeg nika si nakucao desetine hiljada postova. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ne znam o čemu pričaš
ovaj tuzlak će se žaliti moderaciji da me banuju, valjda se boji askera 

Zadnja izmjena: Linija, dana/u 16 feb 2018, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- Barbarossa
- Kontakt:
Ustvari hajd budi koristan danas ,neću ništakobe24 je napisao/la:Slaga @Linija momacki. Reci covjeku s kojeg nika si nakucao desetine hiljada postova.
Ti bi ovo trebao znati ,koje tablete za smirenje ono tipa kad neko popije jer je imao smrtni slučaj pa valjda bude udure (mada ja to nisam vidio kako izgelda) , su dostupne nama u apotekama Al bez recepta, msm imena tih artikala
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Barbarossa
- Kontakt:
Nemoj me ignorisat ovo je bitno što pitam
Vrijedjao si me nedavno i ocekujem izvinjenje.Linija je napisao/la:ne znam o čemu pričašovaj tuzlak će se žaliti moderaciji da me banuju, valjda se boji askera

S pravom se boji, opasni su askeri. Nije svako sposoban da gura one kamionske gume.

@Besha, opet smaras, a maloprije ti rekoh da te dosta za danas.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa jesil ti normalan sta je tebi
Nećeš da mi odgovoris na smisleno pitanje
Nevjerojatno
Ovo prevazilazi moc mog rezonovanja
Nećeš da mi odgovoris na smisleno pitanje
Nevjerojatno
Ovo prevazilazi moc mog rezonovanja
Činjenica je da su agnosticizam i ateizam ideje koje jačaju u progresivnim društvima.
Kad buraz? Ne sjećam se. Daj dokaze momčilukokobe24 je napisao/la:Vrijedjao si me nedavno i ocekujem izvinjenje.Linija je napisao/la:ne znam o čemu pričašovaj tuzlak će se žaliti moderaciji da me banuju, valjda se boji askera
![]()
S pravom se boji, opasni su askeri. Nije svako sposoban da gura one kamionske gume.![]()
@Besha, opet smaras, a maloprije ti rekoh da te dosta za danas.

Njemu je bliža srBska čast, ne voli on te koji idu u džamije

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Mislim da si ti postavljao jednom onaj yt kanal o I ili II svjetskom ratu ? Bio sam ga tad bookmarkovao ali to je na starom racunaru pa bih volio ponovo da upratim to, ako se mozes sjetiti imena kanala jer ima tome par godina.Donnie Darko

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
The great warPuma je napisao/la:Mislim da si ti postavljao jednom onaj yt kanal o I ili II svjetskom ratu ? Bio sam ga tad bookmarkovao ali to je na starom racunaru pa bih volio ponovo da upratim to, ako se mozes sjetiti imena kanala jer ima tome par godina.Donnie Darko
Penaltiky je napisao/la:Idi na srpskeAerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.

Ja otiso par puta napio se ko picka, pitam kako je baba, a sahranili je prije dva satabihuzur je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Idi na srpskeAerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.![]()
![]()
![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la: Ja otiso par puta napio se ko picka, pitam kako je baba, a sahranili je prije dva sata

dobro je da im nisi cestito

Cini mi se da je to bilo na Bajicevoj temi. Ma, samo treba slusati cetnicke i ustaske medije i djelovati shodno njihovim prilozima. Ako oni kazu da askere treba procesuirati, onda djecu automatski u kakvu tamnicu poslati.Linija je napisao/la: Kad buraz? Ne sjećam se. Daj dokaze momčiluko![]()

@Besha, ne zasluzujes paznju, jer si izigrao moje povjerenje.
imal đe taj post, ne mogu nikako da se sjetim. sa ovog nicka?kobe24 je napisao/la:Cini mi se da je to bilo na Bajicevoj temi. Ma, samo treba slusati cetnicke i ustaske medije i djelovati shodno njihovim prilozima. Ako oni kazu da askere treba procesuirati, onda djecu automatski u kakvu tamnicu poslati.Linija je napisao/la: Kad buraz? Ne sjećam se. Daj dokaze momčiluko![]()
@Besha, ne zasluzujes paznju, jer si izigrao moje povjerenje.

EDIT:
uh jesam Boga mi. halali buraz

Zadnja izmjena: Linija, dana/u 16 feb 2018, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Danas Bošnjaci svojim organizacijama daju naziv Asker, za petsto godina Četnici, Panteri, Beli Orlovi?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isti vrag i jedni i drugi. Iz Bosne otislo 300 ljudi u Siriju, ovi drugi idu u Ukrajinu. Hvataju tu djecu da ih uvedu u radikalni Islam i da im operu mozak, pa ih sutra posalju negde u svijet da izgube zivot. A i jedni i drugi se predstavljaju kao humanitarci. Sve te organizacije i sa jedne i druge i trece strane treba zabraniti i udariti kazne od 30-40 godina bez pomilovanja.
Nas narod ko postenjaci, a pola naroda negira patnju Armenaca i Jevreja.
Znaci u konacnici oni iz Srbske casti su stariji i neki kriminalci ali nema nikakve razlike izmedju njih i onih iz Maoce i onih sto pristupaju djeci. I jedni i drugi bi sutra da mogu probleme pravili.
Nas narod ko postenjaci, a pola naroda negira patnju Armenaca i Jevreja.
Znaci u konacnici oni iz Srbske casti su stariji i neki kriminalci ali nema nikakve razlike izmedju njih i onih iz Maoce i onih sto pristupaju djeci. I jedni i drugi bi sutra da mogu probleme pravili.
Tako je. Ko zeli da mu djeca uce sta o islamu, neka ga pošalje u mekteb. U vremenu u kojem zivimo, ne bih bio preivse miran da oni askeri uce moje dijete o bilo cemu.
Djetetu najlakse posaditi bolesnu ideju u mozak.
Djetetu najlakse posaditi bolesnu ideju u mozak.
dok sam bio HC kladionicar jednom sam otisao mahmuran na dzenazu i ajd sto mi je sve bilo smijesno i sto sam se jedva kontrolisao da izgledam normalno nego sto sam citavo vrijeme od brojeva na nisanima smisljao kombinacije za BingoAerials je napisao/la:Joj kako su dženaze depresivna stvar. Mrzim sebe što sam empata, sad mi ni do čega nije.
not my proudest moment

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."