Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
forum i vasi komentari su jako neozbiljni,jer uglavnom pise neka balavurdija,bas cemo vidjeti oce li vas vas ciro odvesti na prvenstvo,jer obecao je to,a ako ne uspije smjena obavezno,nadam se i komplet saveza,pa ce onda doci cojek koji ce smiriti tuborg zvijezde bajramovica dzeku spahica,napraviti reda u reprezentaciji pa da ako Bog da sve krene opet i iznova
- CheGuevara
- Kontakt:
Kakve sada ima veze koji je to dan(noc) bio?Za takvo nesto nema opravdanja i tacka.[/quote]lopta je okrugla je napisao/la:festali jesu, ali ne jucer nego u srijedu na cetvrtak..znaci ipak se ima vrijemena za otrezniti!
Zamolicu ih da se izvinu kod tebe!!!

-
- Kontakt:
pa i oni su samo ljudi,sta trebaju samo biti kod kuce i cekati Belgiju,daj budimo realni,ljudi se malo opustili i to je to,sta trebamo ih sad pljuvati ili cak izbaciti iz repke,daj ljudi pogledajte istini u oci i shvatite da ovo svi rade,a ovdje nigdje na slikama nepise koliko je sati ili cak kolko promila imaju u sebi[/quote]Daj ti nama svima nadji gdje jos ima takva praksa u svijetu i ja cu se odmah sloziti,i oni nisu kod kuce,vec u hotelu,u karantinu,i ti bi jos da ti na slikama pise koliko su promila popili,dovoljno je pogledati pun stol pivi,sto se tice vremena,nije ni bitno,bitno je da se vidi da oni locu,a cisto sumnjam da je neka birtija onako puna oko 6-7 sati........
- CheGuevara
- Kontakt:
joj lulu, al ti buncas..idi ba trazi van der vaarta i nemoj zamarati raju...lolo je napisao/la:forum i vasi komentari su jako neozbiljni,jer uglavnom pise neka balavurdija,bas cemo vidjeti oce li vas vas ciro odvesti na prvenstvo,jer obecao je to,a ako ne uspije smjena obavezno,nadam se i komplet saveza,pa ce onda doci cojek koji ce smiriti tuborg zvijezde bajramovica dzeku spahica,napraviti reda u reprezentaciji pa da ako Bog da sve krene opet i iznova
sta mislite hocel onaj **** igrat sa dva spica
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
Ako Bog da Insallah!MT87TM je napisao/la:sta mislite hocel onaj **** igrat sa dva spica
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
e al ima sasvim solidnu statistikuPauk je napisao/la:Nemanja Supic u akciji (nije impresivno da tako kazem)
http://www.youtube.com/watch?v=IkVMce0_smU
od 22 igre ove sezone 8 puta bez primljenog gola.
U 9 utakmica je primio po jedan gol.
U 3 utakmice po dva gola.
U 1 utakmici tri gola.
mislim za mene odlicno,jos samo da ga ne pukne trema i super
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
treba ih ohladit sad protiv belgije jest glupo al na nekom treba pokazatt silu i pokazat svima da se mora repka shvatit ozbiljno a pitao bih da li bi uradili u klubu vidite sta se desava sa spahicem u rusiju raskino ugovor zbog navoda iz novina nije dokazano nista nogu dobio[/quote]Slazem se sa vecim dijelom tvoga posta,ovo oko Spahica nisi u pravu,on je ispao glup mnogo prije tih navoda koji su se pojavili u novinama,prije 5-6 mjeseci je javno izjavio kako vise ne zeli da igra za Lokomotiv M. jer nemaju rezultata i da klub takve velicine zasluzuje bolje rezultate,to mu je bila slaba foluska jer on prvenstveno je zelio da ide iz Rusije,boli njega briga za klub,ovi iz kluba ga skuzili i suknuli mu ga,jos Spahic tvrdi kako je veliki prijatelj sa predsjednikom kluba,pa ovaj mu je najvise i suknuo oko transfera,takve izjave(da je prijatelj sa predsjednikom) Spahica su najbolji primjer naivnog Bosnje,eto vidjelo se koliki mu je prijatelj kada mu je stopirao odlazak,tj.iz kluba trazili preveliku odstetu,ali niko nije kriv Spahicu sto nije prije otisao iz Rusije,ali prije su mu valjali izlasci u klubove svaku noc(znamo da u Rusiji nije neka disciplina) i sve ostalo sto ide uz to,jednostavno-davno mi je pokazao da nema visokih ambicija da predje u veliki klub i da postane bolji igrac,zato Nemanja Vidic iz Rusije u Man.U........Spahicu sada kada je sve dosadilo u Rusiji,sada se sjetio da treba da ide......sorry za off topic
Slazem se sa vecim dijelom tvoga posta,ovo oko Spahica nisi u pravu,on je ispao glup mnogo prije tih navoda koji su se pojavili u novinama,prije 5-6 mjeseci je javno izjavio kako vise ne zeli da igra za Lokomotiv M. jer nemaju rezultata i da klub takve velicine zasluzuje bolje rezultate,to mu je bila slaba foluska jer on prvenstveno je zelio da ide iz Rusije,boli njega briga za klub,ovi iz kluba ga skuzili i suknuli mu ga,jos Spahic tvrdi kako je veliki prijatelj sa predsjednikom kluba,pa ovaj mu je najvise i suknuo oko transfera,takve izjave(da je prijatelj sa predsjednikom) Spahica su najbolji primjer naivnog Bosnje,eto vidjelo se koliki mu je prijatelj kada mu je stopirao odlazak,tj.iz kluba trazili preveliku odstetu,ali niko nije kriv Spahicu sto nije prije otisao iz Rusije,ali prije su mu valjali izlasci u klubove svaku noc(znamo da u Rusiji nije neka disciplina) i sve ostalo sto ide uz to,jednostavno-davno mi je pokazao da nema visokih ambicija da predje u veliki klub i da postane bolji igrac,zato Nemanja Vidic iz Rusije u Man.U........Spahicu sada kada je sve dosadilo u Rusiji,sada se sjetio da treba da ide......sorry za off topic[/quote]lopta je okrugla je napisao/la:treba ih ohladit sad protiv belgije jest glupo al na nekom treba pokazatt silu i pokazat svima da se mora repka shvatit ozbiljno a pitao bih da li bi uradili u klubu vidite sta se desava sa spahicem u rusiju raskino ugovor zbog navoda iz novina nije dokazano nista nogu dobio
al spahic nije vidic
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
-
- Kontakt:
al spahic nije vidic[/quote]nisam ni rekao da je Vidic,niti sam rekao da moze da igra u Man.U-ali zamisli ono kada je repka u onom ciklusu skoro se plasirala na SP,mislim na ciklus gdjje smo igrali onu famoznu zadnju tekmu sa Danskom,tada je Spahic bio u top formi,mogao je da ode u mnogo veci klub,ali njemu je bio vazniji provod,kao sto im je sada lokanje vaznije od repke,kao sto sam vec rekao,mnogi nasi igraci nemaju visokih ambicija(jedino su to imali Hasan,Barba i Bolic i jos neki zato su i zavrsili u velikim klubovima).......necu vise o ovom jer smo off topic
Sta ste vi digli uzbunu ljudi izasli malo da oteferice pa sta sad koliko sam vidio na slikama niko nedere wisky sok i mozda koje vopi i to je to al ljudi ce da pobjede i nemozes im nista zaviditi sto su malo sasnuli heheheh
NAPRIJED BOSNO
VOLIM TE BOSNO 0-2 ZA BIH

-
- Kontakt:
I sada se vidi sto je Pjanic zaboravio pasos,lokanje do kasno u noc,par sati spavanja jer su morali rano ustati pred put itd itd......Nurkovic naknadno mora da putuje jer su hijene iz saveza zauzeli skoro sva mjesta u avionu........
Mislim da ovo jos niko nije spomenuo,zanimljivo da se niko od nasih igraca ne buni sto nemaju mira u hotelu,u hotel ulazi ko god hoce(razni mesetari,menadzercici,posteni novinari,korumpirani novinari koji rade za kriminalce iz saveza i za Ciru itd itd) i kada god to hoce,poslije ovog lokanja jasno mi je zasto se ne bune,nisu ni oni nista bolji..........
Mislim da ovo jos niko nije spomenuo,zanimljivo da se niko od nasih igraca ne buni sto nemaju mira u hotelu,u hotel ulazi ko god hoce(razni mesetari,menadzercici,posteni novinari,korumpirani novinari koji rade za kriminalce iz saveza i za Ciru itd itd) i kada god to hoce,poslije ovog lokanja jasno mi je zasto se ne bune,nisu ni oni nista bolji..........
da i ja malo pametujem...imam osjecaj da se nakon tolikih godina lagano hladim od reprezentacije..lezim ,citam sva ova desavanja,krenuvsi od sastava i ovih cirinih kombinacija,pa ovih slika nasih igraca po podrumima,treninga po parkovima itd...prvo mi se sve zgadi ,pa opet kontam,mozda to tako treba ...onda odlucim da ne gledam utakmicu nikako ni na tv,a kroz par minuta pocnem razmisljati da ujutro krenem za genk iako nemam kartu za utaknicu...iz svega toga proizilazi da nesto nije u redu...eh sad ,namece se pitanje,da li sam ja neki ters,ili ovo sto se desavalo zadnjih dana stvarno nije u redu...ali nije to toliko ni bitno,bitno je da mi njih sutra dobijemo 3-2 pa mozda nekon pobjede razmislimo trezvenij o svemu...ps:ah sto vas utusi hehe
-
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao drugaciji komentar od TEFERIC navijaca!!Cuj zavidimo im sto su popili,bas trebas imati veliki talenat da nagnes pivsku flasu,ne kontas i mnogi ne zele ili ne mogu da skontaju u cemu je poenta!!*shield* je napisao/la:Sta ste vi digli uzbunu ljudi izasli malo da oteferice pa sta sad koliko sam vidio na slikama niko nedere wisky sok i mozda koje vopi i to je to al ljudi ce da pobjede i nemozes im nista zaviditi sto su malo sasnuli hehehehNAPRIJED BOSNO
A u cemu je poente posto lopta nije cetvrtasta a ni trokutasta pa nisu ljudi u logoru dobili slobodno od cire malo izasli ali vi od muhe medjeda polarno napravite to je tako pa jesil ti tamo bio pa vidio kad sta su ljudi cugali i kad su u hotel stigli de ba ne preseravaj se PROFESORE
mislim nemoj da se ljutis 

poneta je da su se oni pokenjali na repku nam i hvala im od srcalopta je okrugla je napisao/la:Nisam ni ocekivao drugaciji komentar od TEFERIC navijaca!!Cuj zavidimo im sto su popili,bas trebas imati veliki talenat da nagnes pivsku flasu,ne kontas i mnogi ne zele ili ne mogu da skontaju u cemu je poenta!!*shield* je napisao/la:Sta ste vi digli uzbunu ljudi izasli malo da oteferice pa sta sad koliko sam vidio na slikama niko nedere wisky sok i mozda koje vopi i to je to al ljudi ce da pobjede i nemozes im nista zaviditi sto su malo sasnuli hehehehNAPRIJED BOSNO
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Šta fali da svi popijemo malo,forzza našii...naprijed Željo ljubavi mojaaaa!
samo me zanima hocemo li dobiti 2 ili 3:0 

Ja se iz Hrvatske pridružujem dobrim željama BH repki i volio bih da pobjedite danas, ali biti će nerješeno, 2-2, što je dobar rezultat i uz pobjedu u Zenici možete do SP-a. Al će vikati Ćiro majstore za koji tjedan, ovi što ga pljuju najviše, hehe
Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće! Dinamo-BBB-Zagreb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.