Ma joj legendo imam sutra sto stvari uraditi, ne znam kako ću stići.legenda reala je napisao/la:Neka te da koju.progovorimo
Pro diler.VanBasten je napisao/la: Cim hoces. Cega nema, bice. Zadnja sam sema, kad nema nidje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma joj legendo imam sutra sto stvari uraditi, ne znam kako ću stići.legenda reala je napisao/la:Neka te da koju.progovorimo
Pro diler.VanBasten je napisao/la: Cim hoces. Cega nema, bice. Zadnja sam sema, kad nema nidje.
Jok, poduzetnik.Aerials je napisao/la:Pro diler.VanBasten je napisao/la: Cim hoces. Cega nema, bice. Zadnja sam sema, kad nema nidje.
Idi onda spavajAerials je napisao/la:Ma joj legendo imam sutra sto stvari uraditi, ne znam kako ću stići.legenda reala je napisao/la:Neka te da koju.progovorimo![]()
sto mi buljis za sto ba. cccclegenda reala je napisao/la:Neka te da koju.progovorimo
S tobom ne pričam ja se zajebajem on se odma hoće da bijeVanBasten je napisao/la:sto mi buljis za sto ba. cccclegenda reala je napisao/la:Neka te da koju.progovorimo
jbg., alfa i beta fenomenlegenda reala je napisao/la:S tobom ne pričam ja se zajebajem on se odma hoće da bijeVanBasten je napisao/la:sto mi buljis za sto ba. cccclegenda reala je napisao/la:Neka te da koju.progovorimo

A, lika, ti fakat kontas da sam ja nesto bio emocionalno investiran u cijelu tu saradu. Pa ko da mi sad nesto suknes. Pape je odradio svoj zadatak, postigao najveci uspjeh u nasoj kratkoj historiji. To su fakti. Nepobitni. Do sljedeceg boljeg rezultat ostace nas najuspjesniji selektor - nadam se samo da se necemo nacekati ko prvi put. No, kao sto sam i tada potencirao, nakon SP Savez se trebao zahvaliti fino Papetu jer je on dosegao svoj prag, kulturno mureci da su nakon plasmana ciljevi sada nesto visi te da s tim na umu su potrebne i adekvatne promjena pocev od kvalitetnijeg strucnog kadra koji moze odgovoriti takvim izazovima. Medjutim, kako to obicno u nas biva, izabralo se najgore rijesenje i za Papeta i za reprezentaciju. Imali smo idealnu priliku da iskoristimo taj momenat nakon SP da navucemo na klupu nekog od etabliranijih strucnjaka od Papeta,Mese, faruka i slicnih, nismo ga iskoristili. Taj zajeb je pokrenuo citav niz dogadjaja zbog kojih smo se i nasli u danasnjoj jadnoj situaciji. Odnosno, opet s nule. Al eheto...legenda reala je napisao/la:Jesi ikad prežalio Safeta
Sponzorirano na fbMladi iz Gradačca napravili aplikaciju ravnu Instagramu.
Reportaža Face TV-a je dokaz da bježanje iz države nije jedino rješenje.
Aplikaciju možete preuzeti na https://www.closenger.com/download
Ramsey8 je napisao/la:Sponzorirano na fbMladi iz Gradačca napravili aplikaciju ravnu Instagramu.
A jedan lik sam napravio cijelu aplikaciju koju tim ljudi treba raditi a i ne vidim da je rekao da mu je i drzava bilo kako pomogla.
To ce proci kad IT kompanije odluce podmititi direktorcice na neki nacin ...do tad ucimo klingonskiVanBasten je napisao/la:Ramsey8 je napisao/la:Sponzorirano na fbMladi iz Gradačca napravili aplikaciju ravnu Instagramu.
A jedan lik sam napravio cijelu aplikaciju koju tim ljudi treba raditi a i ne vidim da je rekao da mu je i drzava bilo kako pomogla.![]()
U programsku nastavu osnovnih skola treba, ma mora se uvesti kodiranje kao obavezan predmet sto prije. Inace ce nam se jednog dana djeca probuditi nepismena jer ne znaju pisati kod. A taj vakat je haman iza ugla.
ne razumijemmadridist je napisao/la: To ce proci kad IT kompanije odluce podmititi direktorcice na neki nacin ...do tad ucimo klingonski
Ma znas kako to ide kod nas.VanBasten je napisao/la:ne razumijemmadridist je napisao/la: To ce proci kad IT kompanije odluce podmititi direktorcice na neki nacin ...do tad ucimo klingonski
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], gringoBasJa i 33 gosta.