Isplati se pokusati, nije ovdje nista sigurno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja kreten odigro hendikep na Slobodu, a htio odigrat manje od 2,5 gola.. Ima li kakve šanse da prođe, jer slabo pratim našu ligu?anonimni je napisao/la:Celik-Vitez h1 @2,46 WWin
Isplati se pokusati, nije ovdje nista sigurnono novi Celik protiv ekipe koja je vec ispala, sigurno jaka podrska Zenicanima i naizgled solidna ekipica, po ovoj kvoti treba ispratiti na sitno
nemaBenjooJutub je napisao/la:Ja kreten odigro hendikep na Slobodu, a htio odigrat manje od 2,5 gola.. Ima li kakve šanse da prođe, jer slabo pratim našu ligu?anonimni je napisao/la:Celik-Vitez h1 @2,46 WWin
Isplati se pokusati, nije ovdje nista sigurnono novi Celik protiv ekipe koja je vec ispala, sigurno jaka podrska Zenicanima i naizgled solidna ekipica, po ovoj kvoti treba ispratiti na sitno
Tesko, bas tesko...BenjooJutub je napisao/la:Ja kreten odigro hendikep na Slobodu, a htio odigrat manje od 2,5 gola.. Ima li kakve šanse da prođe, jer slabo pratim našu ligu?anonimni je napisao/la:Celik-Vitez h1 @2,46 WWin
jopaa7 je napisao/la:Engleske Konferencije
Spennymoor - Nuneaton 3+ 1.60
Chorley - Gainsborough 1 1.45
Oxford - Plymouth 3+ 1.65
Alfreton - Salford City 3+ 1.60
Truro City - Oxford City 3+ 1.55
Tamworth - Telford 2+ 1.25
Ne dade se, jbg... Bice opet pokusaj sljedeci vikendanonimni je napisao/la:Celik-Vitez h1 @2,46 WWin
samo argentinos,ubili su ih nakon 2-2 al dzaba jbg.kladionicar03 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.