Kad lik još ode na SPmuhamedhulk je napisao/la:Refko trenutno u borbi za mjesto rb Brazila na sp u Rusiji.Danilo mu konkurencija.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čaušević počeo da izmišlja vijesti a sve radi klika više jadno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vi ste smiješniji od Čauševića čim ga komentarišete, zar vam dosad nije jasno koji je ovo tip sajta.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da li je moguce da se ove gluposti objavljuju na ss.ba? Da se razumijemo, ima tu gluposti i ok mj je, ali ovaj obim? Pa za mjesec dana dvije takve lazi kakvim se i zuta stampa cudi objaviti
Da si nam ziv i zdrav ko god da si, ostavi se novinarstva ili ga pocni raditi bar kako treba.
Da si nam ziv i zdrav ko god da si, ostavi se novinarstva ili ga pocni raditi bar kako treba.
- muhamedhulk
- Kontakt:
a glup ko polni organ
ne zna da je posudba obavezna na dvije godine i ne moze se prekrsiti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa sta, mozda fakat momak nece ostati u Bayernu.
Mozda mu je stvarno velika zelja da igra u Arsenalu, ali stvarno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Pa sta, mozda fakat momak nece ostati u Bayernu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sastav za danas:
Javi na štoperu kuknjava
- muhamedhulk
- Kontakt:
Javi na stoperu: Jupp raus!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Poslati sastav Čauševiću, "Raskid Bayerna i Kolumbijca, James nije ni na klupi!" 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jupp izveo haman drugi tim protiv vukova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo makar znamo postavu za utorak, svi oni koji danas ne igraju će igrati tada, uz današnje Javija i Robbena.
Jupp baš muški rotira, prije će neko iz forme ispasti nego što će biti umoran. 
Komentator na ES 
Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Završava transfer u Arsenal ili Liverpool.coelho41 je napisao/la:Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Vjerovatno je odmor dobio.
U Minhenu, dobio postedu pred Besiktas.coelho41 je napisao/la:Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Prehlada je u pitanju. Bit će spreman najvjerovatnije za utorak.coelho41 je napisao/la:Sta je sa Jamesom nema ga ni na klupi?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Super hvala vam na odgovorima, s tim da nisam vidio taj clanak na ss.ba
izgleda da su ga obrisali.
A ova utakmica je odvratna, bunkeraska, spora, bas kako odgovara Volfsburgu, a Sandro Wagner nije napadac za Bayerna, on je napadac za bunker ekipe, za kontre kad golman ispuca loptu da odlozi na stranu krilima, ali nije ni lose ako danas izgubimo, mozemo naslutiti postavu protiv Besiktasa.
A ova utakmica je odvratna, bunkeraska, spora, bas kako odgovara Volfsburgu, a Sandro Wagner nije napadac za Bayerna, on je napadac za bunker ekipe, za kontre kad golman ispuca loptu da odlozi na stranu krilima, ali nije ni lose ako danas izgubimo, mozemo naslutiti postavu protiv Besiktasa.