Do odbrane titule

bihuzur je napisao/la:vratite nam hrustemovica!
Ne znam samo sta ce radit ako bude nerjeseno a 90 minut hoce li pustat da ne pobjegnemo i Sirokom ili sta raditEisenbahner1921 je napisao/la:Na Kosevu trenutno -9, ali boli ih kur.ac dok god imaju trofej najbolje ekipe sa pripremnih utakmica te opremu od zlata.
pusticemo naravnosvrakino1921 je napisao/la:Ne znam samo sta ce radit ako bude nerjeseno a 90 minut hoce li pustat da ne pobjegnemo i Sirokom ili sta raditEisenbahner1921 je napisao/la:Na Kosevu trenutno -9, ali boli ih kur.ac dok god imaju trofej najbolje ekipe sa pripremnih utakmica te opremu od zlata.
Koga lažešsolinas je napisao/la: yebase za 5700
Pa tri gola sam igro.Oikamid je napisao/la:Koga lažešsolinas je napisao/la: yebase za 5700
solinas je napisao/la:Pa tri gola sam igro.Oikamid je napisao/la:Koga lažešsolinas je napisao/la: yebase za 5700
Ma mrs u pm
tuzlaci računaju u dinarima pa cifra od 5700 i nije pozamašnaOikamid je napisao/la:Za 5700 si treb'o uložiti solidnu cifru, a ti mi djeluješ k'o da nemaš da kupiš ni paket Woodyja.
fali pola kile vutre na stolu i slika je fejk samo da znasbihuzur je napisao/la:
aha..pa da dodje muha i pojebe obadvojeCapajebo je napisao/la:fali pola kile vutre na stolu i slika je fejk samo da znasbihuzur je napisao/la:
Opet....Eisenbahner1921 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Hebibovic je uvijek bio bolji od Zakarica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pablo11 i 39 gostiju.