FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la drinin vuk » 04 sep 2010, 22:08

Devil je napisao/la:Mislio sam ici gledati tekmu,ali dosli mi neki gosti pa nisam mogao.A tako bi voleo da vidim Dzombu kako je tuzan sto Hajduk leti u Telekom ligu. :lol: Neprocenjivo.
No gledao sam malo na Areni ne detaljno nego onako bacao pogled,ali mislim da nije bilo 10000 na tribinama jer sam se i ja bas iznenadio jer je lepo vreme za fudbal.
Ma da hoce vise izletit iz JSL zauvijek,dojadili su i Bogu i narodu.
Eto sad,nisam ni ja bio na stadionu pa da bih sa sigurnoscu mogao tvrdit,al realno bilo je na Jugu sigurno 5000,a na istoku i zapadu mozda malo manje od 5000,sve u svemu 9-10000 sigurno.Naravno kazem nisam bio uzivo da mogu sigurno reci,al bilo je ljudi,jbg mnogi nisu dosli zbog kosarke,a lijepo vrijeme je bilo,fer odnos prema Stojkovicu,Cleo je novi ljubimac to sigurno,Kizito odlican,Miljkovic dobar,jedan je Krstajic,Kamara pokazao se dobro,a jedino je slabo odigrao Davidov.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 sep 2010, 22:25

Fudbaleri Partizana uveličali su u nedelju veliki jubilej Slobode iz Novog Grada u Republici Srpskoj - sto godina postojanja kluba.
Kombinovani tim Partizana poražen je od domaćina sa 1:0, golom Zdjelara u 13. minutu. Utakmici na stadionu Mlakve u Novom Gradu prisustvovalo je oko 5.000 gledalaca, a među zvanicama bio je i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.

Utakmici je prisustvovalo i rukovodstvo Partizana na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem, a iako je trener Stanojević na teren izveo kombinovani sastav, jubileju su prisustvovali i ostali prvotimci Partizana.

Pred početak utakmice sa ekipom koja je trenutno na čelu tabele Prve lige Republike Srpske, crno-beli su podelili prigodne poklone domaćinu, a treba dodati i da je ovo prvo gostovanje Partizana u ovom gradu još od 1985.

Sloboda: Drljača, Tica, Keranović, Babić, Lukač, Jelisavac, Ivančević, Zec, Šabić, Kolundžija, Zdjelar.
Igrali su još: Kondić, Krecelj, Čaušević, Ivičić, Golić, Mustedanagić, Popović, Bundalo, Žujić, Škondrić, Dizdarević.

Partizan: Živković, Stevanović, Boljević, Marković, Nikolić, Aksentijević, Lukić, Davidov, Bogunović, Šćepović, Boja.
Igrali su još: Tomić, Vučinić, M. Petrović, Ružičić.
preuzeto sa sportske.net
slika
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 06 sep 2010, 17:43

Kleove "makazice" u svetskom izboru za gol nedelje

slika

Gol koji je Brazilac (uskoro sa srpskim državljanstvom) Kleo dao Hajduku iz Kule impresionirao je fudbalsku javnost u Srbiji. "Makazice" Partizanovog golgetera uključene su u izbor za najlepši gol koji je dat u protekloj nedelji. Konkurencija Kleu su Velington iz Fortune iz Dizeldorfa, Leo Gago iz Koritibe, Benat Urkiaga iz Betisa, Makeda iz rezervnog tima Mančester junajteda....

Izbor koji nudi deset lepih golova organizovao je specijalizovani fudbalski sajt goal.com.

****.rs

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2010, 20:12

Ipak necu ici ni na jednu tekmu,jbg rasprodane sve karte u roku od 10 minuta. :( Tako da svi znate koji su mislili ici na tekmu.
JBg krivo mi je sto necu videti jednog Sagnu,Fabregasa,Srnu,Eduarda i ostale ali sta se moze mozda je i bolje ovako gledati kuci nekoliko tekmi.

Takodje veoma je lose uradjena prodaja karata to se mora reci i ovakvu prodaju zelim da vise nikada ne vidim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 08 sep 2010, 23:12

Devil je napisao/la:Ipak necu ici ni na jednu tekmu,jbg rasprodane sve karte u roku od 10 minuta. :( Tako da svi znate koji su mislili ici na tekmu.
JBg krivo mi je sto necu videti jednog Sagnu,Fabregasa,Srnu,Eduarda i ostale ali sta se moze mozda je i bolje ovako gledati kuci nekoliko tekmi.

Takodje veoma je lose uradjena prodaja karata to se mora reci i ovakvu prodaju zelim da vise nikada ne vidim.
Devil oko prodaje se slažem,ne bi mi bilo krivo da su svi oni prije mene što dolaze svaku tekmu na stadion,al ih je dobilo pola koji nikad nisu bili na stadionu to mi je krivo.Rodjak mi je spucao 300 km u jednom pravcu,i opet nije uspio jer kad je došao na red rekli su mu da nema više,katastrofa.
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 09 sep 2010, 03:52

Iskreno, zabole me ko je nasao kartu a ko nije za ostale tribine, bitno je da su karte za Jug dobile "glavesine" i da su te karte dobro razdeljene i nema sumnje da ce biti dobra ekipa na Jugu a ne neki semenkari...Ko zna da li je Jug i pustan u prodaju uopste...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2010, 17:09

NukeR je napisao/la:Iskreno, zabole me ko je nasao kartu a ko nije za ostale tribine, bitno je da su karte za Jug dobile "glavesine" i da su te karte dobro razdeljene i nema sumnje da ce biti dobra ekipa na Jugu a ne neki semenkari...Ko zna da li je Jug i pustan u prodaju uopste...
Jeste pustan u prodaju,ali 80% juga ima sezonske karte i oni imaju prednost kupovine,cak licno znam da je dosta likova kupila sezonsku samo da bi imala pravo prednosti u kupovini za utakmice evrope,ne samo za jug nego za sve delove.

Ja sam zeleo otici na ove tri tekme ne bi mi bilo zao dati novce za to,ali iskreno sada mi je i drago sto nisam stigao kupiti.Po meni mislim da je mnogo bolje ici cimati se ispred stadiona u redu za karte nego ovako uzimati preko neta,jer jbt.za minutu se proda 30000 karata,a masa ljudi i ne zna da se tako prodaju karte.

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 09 sep 2010, 22:24

Znam i ja da je pustan Jug u prodaju ali sumnjam da je bilo i 1000 karata za Jug u prodaji...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 00:08

Haha Pero dva gola na debiu. :lol: :lol:
Ovo me podseca na njegov prvi dolazak u Partizan,ajde valjda ce to opet ponoviti. :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 12 sep 2010, 11:51

Partizan je u okviru cetvrtog kola JSL savladao ekipu Rada sa 3-0 (0-0).Strijelci za Partizan su bili Boya dva puta i Petrovic.Ipak sjenku na ovaj dobar debi Boye bacila je povreda Mladena Krstajica koji nece moci igrati u Donetsku.Partizan je ovom pobjedom ostao na celu tabele sa maksimalnim ucinkom.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 11:52

Povredio se ono bas kretenski :roll: ,nadam se da bi mogao sa nekom maskom igrati u Donetsku,u suprotnom ne bih ni da pomisljam. :cry:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 12 sep 2010, 11:57

Devil je napisao/la:Povredio se ono bas kretenski :roll: ,nadam se da bi mogao sa nekom maskom igrati u Donetsku,u suprotnom ne bih ni da pomisljam. :cry:
Jbg koliko vidim da su sanse da on zaigra svedene na minimum,a sto je jos gore nece biti ni Jovanovica,a ni Stevanovica(na svu srecu kad je on u pitanju).Vjeroatno ce poceti Stankovic,Savic,Kizito,Miljkovic.Iskreno ovaj Miljkovic iako nikad necu zaboraviti kako je Sampdoriji donio pobjedu svojom gluposcu,je dosta se dobro pokazao na desnom beku,al njegov problem je neiskustvo,Savic msm da se i on uklopio u sistem,kazu da je nevidjeni talenat e sad malo utakmicama u dresu te malo velikih utakmica su problem,Kizito ima ono sto nema Lazevski i tu je njegova prednost,mladi Stankovic ima potencijal.Sve u svemu brine me jer je jedan Mladen Krstajic,bice tesko odbrani ali sta da se radi tako je kako je,dace Bog da se Krle oporavi do meca sa topdzijama.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 sep 2010, 11:38

Medo Kamara se odlično i u vrlo kratkom vremenskom periodu uklopio u redove crno-belih i po svoj prilici će biti u startnoj postavi i protiv Šahtjora.
Omaleni vezista je već pokazao da će biti pravo pojačanje Partizanu na sredini terena, trener Stanojević očigledno ima veliko poverenje u novajliju iz Helsinkija i ukazaće mu priliku i na startu takmičenja u Ligi šampiona.

Kamara zna kako su crno-beli prožli u Donjecku pre godinu dana, ali veruje da će se ovaj novi tim predstaviti u znatno boljem izdanju.

''Znam da je prošle godine bilo 4:1 za Šahtjor, ali ovo je drugo vreme, novi tim, a verujem i drugačiji rezultat. Bitno je da budemo koncentrisani, da pružimo maksimum i u tom slučaju sam uveren da ćemo nastaviti evropsku seriju bez poraza. Ovde smo došli da pobedimo'', ne krije optimizam Medo Kamara.

sa sportske.net

Inace utakmicu bi u startnoj postavi trebao poceti i povrijedjeni Mladen Krstajic sa maskom.
& $ - & " - & - &
ФСРС

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 sep 2010, 22:36

Al' bi se Partizan naprimao golova da je branio onaj Ilić
100% sportski i krajnje opušten potpis

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 sep 2010, 22:51

Nažalost poraz.Ipak treba istaći da je Partizan bio ravnopravan rival tokom cijelog meča.Jednostavno što je bilo i normalno za očekivati taktički se igralo jako zrelo,uglavnom je lopta prepuštana domaćinima,ali šansa se čekala iz kontre.Stojković kriv za gol,ali treba istaći da je on bio odličan jer je 3 sjajne šanse odbranio.Šteta što Partizan pred kraj nije uspio doći do boda.Sve u svemu dobra utakmica protiv daleko skupljeg tima,možda se ušlo u nju sa previše respekta jer je evidentno da igrači Partizana odavno nisu djelovali taktički bolje a i fizički su parirali što govori i podatak da su pretrčali više od domaćina.Shakhtar takodje nije odigrao kako zna,ali ova pobjeda im je super došla jer u igri u kojoj nisu briljirali su došli do bodova.Isto tako i Partizan je igrao oslabljen i to bez Jovanovića,odličnog štopera,sa rovitim Krstajićem,te bez desnog krila Stevanovića,i naravno glavnog na sredini Moreire,sa kojim bi Partizan u ofanzivi dobio puno više.Ipak treba reći da igra mladog Savića je bilo sjajna,momak ima 19 godina a djeluje kao nekad Maldini,svakako da je on budućnost kada su u pitanju štoperi.Sretno Partizanu u JSL i protiv Arsenala.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 sep 2010, 23:09

Nije sramota izgubiti protiv Sahtara 1-0 i to u Ukrajni.Mogu pricati ostali sta hoce al' Partizan je ove godine napravio veliki iskorak.Cleo je igracina i sigurno bolji i od Zigica i Pantelica.
Znali neko koliko je partizan zaradio novca ulaskom u LP?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 sep 2010, 23:18

Megamon je napisao/la:Nije sramota izgubiti protiv Sahtara 1-0 i to u Ukrajni.Mogu pricati ostali sta hoce al' Partizan je ove godine napravio veliki iskorak.Cleo je igracina i sigurno bolji i od Zigica i Pantelica.
Znali neko koliko je partizan zaradio novca ulaskom u LP?
Partizan je zaradio 7 000 000 evra za sam plasman u grupni dio.Smatra se da će zarada od tv prava biti oko 1,5 miliona,od prodaje ulaznica oko 1,2 miliona,te od naravno marketinga jos nekih 500 000,naravno u slucaju remija ili pobjede u zavisnosti 300-500 hiljada evra.U svakom slučaju bez obzira na rezultate i moguću zaradu od istih,Partizan će zaradit minimum 10 000 000 evra,a uz to će i cijena igračima porasti znatno.
& $ - & " - & - &
ФСРС

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 sep 2010, 23:53

gledao sam vcrs tekmu i partizan se dobro nosio sa daleko iskusnijim protivnikom,jbg ostaje zal sto nisu uspjeli sacuvati ono 0-0,al vazno je da se nisu obrukali...imace oni svoju sansu u beogradu,tu ocekujem pobjedu partizana..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 sep 2010, 01:14

Večeras je Stojković dobrom partijom makar malo smanjio tu netrepeljivost između njega i Grobara ali teško da će ikad imati punu pravu podršku. Mada su čini mi se svi svjesni da je on daleko bolja opcija od Ilića s kojim bi se vratili nazad sa još golova u mreži.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 sep 2010, 01:25

blesavo je uradio kad je sebe postavio na slobodnjak. Falio mu taj korak kojeg ni refleksno nije mogao uraditi. Suvise se stativi suprotnoj postavio i desilo se sto se desilo. Partizan se dobro nosio i da je bilo jos koji minut dosli bi do nerjesenog.

pozdrav iz Zenice - robijas...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.