Evo i ja gledam i ibretim se.irfo je napisao/la:Kakvi penali za zrinjski, pa jel moguce ovo
Nevjerovatno šta im se sve svira
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Evo i ja gledam i ibretim se.irfo je napisao/la:Kakvi penali za zrinjski, pa jel moguce ovo
Ovaj jedan gori od onog u bijeljiniirfo je napisao/la:Kakvi penali za zrinjski, pa jel moguce ovo
na portaluLjoZee je napisao/la:Ima li snimak tih penala ?
HM! Pa kad čovjek bolje pogleda i nije čudno.let3 je napisao/la:Evo i ja gledam i ibretim se.irfo je napisao/la:Kakvi penali za zrinjski, pa jel moguce ovo
Nevjerovatno šta im se sve svira
Da izađu sa 10 saopštenja, kakve koristi? nema ništa od toga.Zenzo je napisao/la:Znam da je pickasto ali mora nas klub da izađe sa saopstenjem, pokrast ce nas bagra kad se najmanje budemo nadali.
U direktnom duelu mogu samo da nam puse.
Slažem se definitivno. Ako će se ovako odlučivati prvenstvo, bolje da se ne igra. Ovo su dva boda manje Želji, koliko god apsurdno zvučalo i mi smo oštećeni zajedno sa Goskom.Zenzo je napisao/la:Znam da je pickasto ali mora nas klub da izađe sa saopstenjem, pokrast ce nas bagra kad se najmanje budemo nadali.
U direktnom duelu mogu samo da nam puse.
Samo tako!!! Imamo 3 tekme sa njima. Devet bodova je u igri. Tu se sigurno ovakvi penali ne smiju svirati.Rokoko87 je napisao/la:Jedini lijek protiv ovoga je da ih ugasimo u direktnom okršaju, nek onda navlače mami svojoj.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, prisonbreak, Sarun i 22 gosta.