Nijedan klub u ovoj ligi nije čist,svi klubovi su namještali,prodavali i kupovali utakmice te namještali preko sudaca,bar mi to tako predpostavljamo po onome što vidimo na utakmicama,ali dokaza za bilo kakvu namještaljku nema,sve se svodi na neko naše logičko promišljanje situacija odnosno utakmica koje gledamo,da nas sad sa foruma privede policija i upita disu ti dokazi za namještanje,šta bi mi rekli ,"čuo sam to" ili bi kazali "tako se priča".Dokaza nema samo prepostavke naše,isto tako jedina afera koja je isplivala u javnosti je afera "punac" ako zbog onoga niko nije odgovarao neće sigurno nitko ni zbog utakmice između zrinjskog i goška.
Isto tako ako predpostavimo da se namještaju utakmice onda niko nije čist pogotovo pred kraj prvenstva kad klubovi sa sredine ljestvice najviše prodaju utakmice klubovima koji se bore za opstanak ili za vrh ljestvice ili jednostavno "kupe" se sudci,u ovoj ligi za bit prvak potrebno ti je 80% uložit u momčad,a 20% moraš znati kupovati utakmice ili sudce,imat ljude u vrhu saveza da te poguraju kad je to potrebno itd,Ali i ovo je samo moja predpostavka jer dokaza opet nema.
A i dalje svaki klub ovisi o samom sebi,bar standardna četvorka,recimo nek Široki pobijedi sve do kraja i bit će prvak,tako "jednostavno".