Imaju pet bodova više od Slobode, koja se bori za opstanak, Borac će sigurno biti u lizi za opastanak, a sa dva-tri domaća poraza, opstanka postaje upitanstaragarda je napisao/la:Jao Borca,jao smijurije...igraci j e b u mater jedan drugom....imaju tezak raspored....mogli bi i oni upast u borbu za opstanak ako se opuste
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
- prisonbreak
- Kontakt:
Prosle sezone 7-8 kola do kraja Celik imao zaostatak 10-tak bodova i stigao i prestigao, Borac ce se grcevito boriti za opstanak. Losi su katastrofa, bit ce im gusto.Esport je napisao/la:Imaju pet bodova više od Slobode, koja se bori za opstanak, Borac će sigurno biti u lizi za opastanak, a sa dva-tri domaća poraza, opstanka postaje upitanstaragarda je napisao/la:Jao Borca,jao smijurije...igraci j e b u mater jedan drugom....imaju tezak raspored....mogli bi i oni upast u borbu za opstanak ako se opuste
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
mogao bi borac postati yo-yo tim što bi englezi rekli, prešla za najjači rang, a prema za drugi rang
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba sacekati jos par kola pa ce biti sve malo jasnije. Borac i Sloboda imaju teske utakmice, Celik ima sansu da dobije GOSKA, GOSK isto Celika i ima igrati protiv Viteza. Da li ce Mladost zavrsiti u LZP ili LZO pa onda jel mogu pomoci tu Celiku ili npr da Radnik bude u LZO i pomogne Borcu.FoSte95 je napisao/la:mogao bi borac postati yo-yo tim što bi englezi rekli, prešla za najjači rang, a prema za drugi rang
Puno je kombinacija ali trenutno je to Sloboda,Celik,GOSK i Vitez. Vitez ispada, a ovoj grupici se vrlo lako moze pridruziti Borac ako ne pobjedi Krupu.
poz za tuzlu i tebefukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...
mi i ako ispadnemo a uspijemo dobiti potpis za reprogram mismo na dobitku
normalno borit cemo se da do ispadanja ne dodze,a jedino gdje se s tobom ne slazem je to da imamo slabiju ekipu od borca,goska pa donekle i od vas
sretno vama i abd sljedece godine uz zelju i sarajevo da igramo ligu za prvaka
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
da li neko prenosi siroki-sarajevo nisam u toku - unaprijed hvala na odgovoru
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- prisonbreak
- Kontakt:
Smjesan sifukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...
Vidjet cemo ko je smijesan u ova naredna 3 kola, jedva ste Viteza dobili kuci, ovo ne uzimaj za zlo jer ja i mnogi Tuzlaci su uz Celik da ostane u ligi uz nas naravnooprisonbreak je napisao/la:Smjesan sifukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
meni je nevjerovatno da postoje Zenicani koji nisu skontali sprdnju na Tusnju, a to se radilo i prethodne sezone
kao Tuzlaci su pokazali koliko zele dobro Celiku :lol:
kao Tuzlaci su pokazali koliko zele dobro Celiku :lol:
-
Titilikce14oldschool
- Kontakt:
**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sve si rekao, takodjer skandiranje ' druga liga'fukara87 je napisao/la:Vidjet cemo ko je smijesan u ova naredna 3 kola, jedva ste Viteza dobili kuci, ovo ne uzimaj za zlo jer ja i mnogi Tuzlaci su uz Celik da ostane u ligi uz nas naravnooprisonbreak je napisao/la:Smjesan sifukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...![]()
![]()
sportski pozdrav
Ovaj Radnik je skolovana ekipa. Igraju lijepo za oko.
Borac mi djeluje kao mrtva kobila. Katastrofalno igraju.
Borac mi djeluje kao mrtva kobila. Katastrofalno igraju.
Borac ce biti kanta za nabijanje cijelo proljece.
Krupa ih uzima iduce kolo kuci..
Krupa ih uzima iduce kolo kuci..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Znamo mi i bez tebe da 90 posto gubimo i od Zelje i od Pitara...........Borac cemo dobiti ko i Mladost.....
Sta se palis koji ku rac..........U LZO bice svega,ali scenario u kojem Sloboda ispada,nece.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nemam ja šta da guglam, sud ne spominjem ja nego ga spominješ ti, očekujem da mi potvrdiš tu priču nečim.BeSha1992 je napisao/la:
Guglaj malo kad ti je volja, informisi se....
Spomenut cèmo ljudino, koje te utakmice zanimaju ???
Znaš ti najbolje šta ste radili i kojim ste klubovima i kako obezbjeđivali opstanak u zamjenu za tri boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
na nešto duže staze ne vidim Borca kao stabilnog premijerligaša. Pa njih će prestići i Zvijezda 09 po kvaliteti
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Znamo mi i bez tebe da 90 posto gubimo i od Zelje i od Pitara...........Borac cemo dobiti ko i Mladost.....
Sta se palis koji ku rac..........U LZO bice svega,ali scenario u kojem Sloboda ispada,nece.
Ne svadjajte se , svakako i jedni i drugi ispadate.
Životni saputnik! 1921
aminEisenbahner1921 je napisao/la:solinas je napisao/la:Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Ne svadjajte se , svakako i jedni i drugi ispadate.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.