FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capajebo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capajebo » 18 feb 2018, 13:35

Željo nema ljude koji ce lobirati u savezu za interese kluba, ali ni strucnog covjeka po tom pitanju jos od Nijaza Brkovica, pogledajte koga Dinamo, Partizan i Zvezda imaju u svaojim savezima, u NFSBIH glavni ljudi su Širokog Brijega (3.), Zrinjskog (3.) i Sarajeva (3.), a Želje nijedan
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 18 feb 2018, 13:35

7. u javnim nastupima nije dozvoljeno iznošenje negativnih stavova, vrijeĎanja ili klevetanja
drugih pripadnika nogometne organizacije, a izjave za sredstva javnog
informisanja su dozvoljene samo u skladu sa internim pravilima Saveza koja se odnose na
ovu oblast, tj. po odobrenju predsjednika, potpredsjednika ili generalnog sekretara, i u skladu
sa aktima koji regulišu pravila komuniciranja;
Iz kodeksa o ponasanju NFSBiH

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 feb 2018, 13:39

Zeljo sam protiv njih ne moze. Sad nek objave 100 saopstenja na zvanicnoj nece nam donijeti nikakvu korist. Mozemo samo jos vise naj..... Jedino da se nekoliko klubova udruzi, ali to nije moguce ili ovog ili onog razloga. Ovakve "slucajne" greske ce se desavati i dalje posebno u LzP. Nakupili su se para i sad ce podmazivati gdje treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

domorocki1921
Kontakt:

Post Postao/la domorocki1921 » 18 feb 2018, 13:46

Zaboravljate na jednu bitnu stvar, Zeljo ima Manijake, a oni su najbrojnija navijacka skupina u BiH ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 feb 2018, 13:48

Capajebo
Kontakt:

Post Postao/la Capajebo » 18 feb 2018, 13:50

domorocki1921 je napisao/la:Zaboravljate na jednu bitnu stvar, Zeljo ima Manijake, a oni su najbrojnija navijacka skupina u BiH ;)
:lol:

i sta ce raditi? ici lobirati bakljama i palicama u savezu? ili ganjati sudijsku organizaciju i clanove iste, pa prosle sezone zbog nepostojeceg penala osta Željo bez titule, malo halabuke i danas vec nikome nista, i sta su navijaci uradili? niti mogu niti trebaju da imaju uticaja na te stvari, Želji trebaju dva nova Brkovica u savezu, i sa tim se sve zavrsava
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 14:01

Šutio ili ne, isto ti je. Ovako kad šutiš postoji šansa da ti se bar nešto vrati i da se ta nepravda izbalansira ili bar približi, što se i dešavalo par puta kada su nam sudijske greške išle u korist. To ne opravdavam naravno jer se onda ide u još veću dubiozu, ispravljanje greške sa novom greškom nikad nije rješenje.

Mi smo ovdje nemoćni i ma koliko se neko busao u prsa i mislio da se treba podići glas, ni to nije rješenje. Igraj, bori se na terenu, svakako nam se nije jednom desilo da pobijedimo i protivnika i sudije, moraćemo to ponovo raditi. Zrinjski i njegov nacionalistički predznak imaju ogromnu moć u ovom trenutku, što je opet ponavljam, rezultat političke situacije u našoj zemlji. Oni mudro rade po svom, šute i nemaju nikakve pritiske od niti jedne institucije za razliku od nas koji smo uvijek u žiži javnosti.

Fudbalski savez je leglo kriminala, korupcije, kompromisa koji su loši po fudbal a mi smo kolateral tog cirkusa koji se zove NFSBiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 feb 2018, 14:07

slika

a jest perfektno tajmiro ulazak u sesnesterac ovaj njihov :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 feb 2018, 15:39

Sloboda nam je duznik :kafa: vec duze vrijeme Adzeme. Treba se udarati s njima s mesarima nece moci drugacije.
Jos Salko kad ih spremi.

Posto smo na vrijeme, na vreme dobro otvorili. Adaptiras se Vojo nemoj se stiditi :D
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 feb 2018, 17:03

Ok hajmo ovog sudiju castit,hajmo se zahvalit savezu sto uopste igramo ovu ligu,hajmo Slobodu docekat sa cvijecem,hajmo posteno pa makar evrope nevidili.Eto od mene toliko.Od sad treba pljeskat sudiji za nas crveni i dat mu do znanja kako smo mi posteni,mozda drugi put samo zuti dobijemo.Kad nas budu na kraju ova 2 boda njihova kostala titule bice,joj opet sudije,**** ovu ligu itd.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 feb 2018, 18:33

Alipasino je napisao/la:Ok hajmo ovog sudiju castit,hajmo se zahvalit savezu sto uopste igramo ovu ligu,hajmo Slobodu docekat sa cvijecem,hajmo posteno pa makar evrope nevidili.Eto od mene toliko.Od sad treba pljeskat sudiji za nas crveni i dat mu do znanja kako smo mi posteni,mozda drugi put samo zuti dobijemo.Kad nas budu na kraju ova 2 boda njihova kostala titule bice,joj opet sudije,**** ovu ligu itd.
Volim te Remze mi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 18 feb 2018, 19:40

Neandertalac je napisao/la:Meni nije jasno kada naši kažu šuti, nećemo ništa postići. Nema smisla onda igrati ligu ako ćemo biti pasivni posmatrači i sav rad baciti niz vodu jer tamo neko može neometano raditi šta god poželi. Ako se dobro sjećam prošle sezone su njihovi ultrasi pisali pisma u vezi sa suđenjem, ove sezone pitari, ponovo a mi bi kao trebali šutiti.

Znači Bp i Dino ker borba protiv korupcije. Namjestili sve živo i uzeli titulu. Prosle sezone ultrasi i uzmu titulu a ove sezone opet prozivke i trebamo šutiti.

Meni se nešto ne šuti a ne znam za vas.
Ne treba sutit na ovo sve, sto se desaje, ako budemo sutili celni ljudi iz Zrinje idalje ce da rade po svom da potkupljuju sudije da tako odbrane titulu, treba izvrsit pritisak na savez jer ce se iz kolo u kolo desavati lopovluk zvana premijer liga , ama Nea Gosk nije nit smio nit dobit nit uzet boda jer oni imaju u ekipi igraca posudjenog iz Zrinje hmm neofirno sve se juce odigralo, al da sutimo necemo nit trebamo treba poslati par pisama u vezi sudjena, ako ne mozemo nista u savezu postic time, obratit se celnim ljudima Uefe to bi nam bio jedini nacin da skrenu savezu na greske , prosle sezone su dali kofer para da nas Hsk Sarajevo dobije, i upravo zbog svega toga drago mi je da su danas porazeni i def otpali sto se tice utrke za titule, sad neka mole preklinju da uzmemo kup da bi mogli ici u evropu ko 4 na tabeli.. Sami smo protivh svih, iz tog razloga treba da podrzimo Adu i klub jos jace jos bolje da se uzme Dupla Kruna..
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 18 feb 2018, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 feb 2018, 19:58

Dobro kolo za nas sve u svemu, najvažnije je da smo pobjedom otvorili proljetni dio uz dobru igru i raspucan napad, trebat će nam to u narednom periodu.

Jučer smo vidjeli da je Zrinjski najozbiljniji protivnik za titulu, znali smo da su na terenu najopasniji al' smo jučer vidjeli da su "kvalitetni" i van terena.

Šteta što ne ostade x na Pecari, tad bi i jedni i drugi otpali iz borbe za titulu, ovako otpada Sarajevo, a Širokom dajem nekih 20% šanse da dođu do titule.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 feb 2018, 20:08

Na kraju ce ispasti dobro sto nas oni nakantase na pripremama i sto se s loptom nismo sastavili :rol:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 18 feb 2018, 20:17

Capajebo je napisao/la:
domorocki1921 je napisao/la:Zaboravljate na jednu bitnu stvar, Zeljo ima Manijake, a oni su najbrojnija navijacka skupina u BiH ;)
:lol:

i sta ce raditi? ici lobirati bakljama i palicama u savezu? ili ganjati sudijsku organizaciju i clanove iste, pa prosle sezone zbog nepostojeceg penala osta Željo bez titule, malo halabuke i danas vec nikome nista, i sta su navijaci uradili? niti mogu niti trebaju da imaju uticaja na te stvari, Želji trebaju dva nova Brkovica u savezu, i sa tim se sve zavrsava[/q]

Kad je Nijaz bio tu mi smo bili zasticeni ko polarni medvjedi odnoso sudilo nam kako se sudi najvecem i najtrofejnijem klubu u drzavi. Eto nek se vrati Nijaz i nek povede sina Faruka i eto taman dva Brkovica ovo ovako vise ne moze.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 20:28

Da, da, baš nam trebaju ljudi kao Džuvo, treba i Nedžada Brankovića zaganjati, da završe ono što su Žujo i Violina započeli.
Voli te tvoje Sarajevo.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 18 feb 2018, 20:42

Sad zvati neke obavjestajce iz proslosti da bi kao lobirali za nas je fula teska.Treba ganjati ljude koji zive fudbal i Zeljeznicar. To za Nijaza mi nije poznatno valjda sam slabo upucen , ali sam siguran da sam ga vidio protiv Ludogoreca na tribinama.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 feb 2018, 20:47

LjoZee je napisao/la:Na kraju ce ispasti dobro sto nas oni nakantase na pripremama i sto se s loptom nismo sastavili :rol:
Apsolutno.

To je ono što smo govorili poslije poraza u prijateljskim, mogu biti korisni da se spustimo na zemlju i da Adžem vidi gdje griješimo i zbog čega griješimo. Yebo prijateljske, najgore što se može desiti je da uvežeš dvije, tri pobjede na pripremama (protiv nominalno jačih klubova) i onda misliš da ćeš se prošetati ligom, ne ide to tako :D

Nisam taj tip, neću da vadim postove, al' koliko se samo jadalo nakon pripremnih u Antaliji, ma nema šanse da uzmemo Krupu :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 feb 2018, 20:49

Bunili smo se za ofsajd u Sirokom, pa sta nam je to donijelo? Nista. Samo belaj. Jedino sto bi trebalo je poslat prijavu direktno u Nyon.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 feb 2018, 21:11

Capajebo je napisao/la:i Telibecirevic koji je unistio klub od 2004. do 2008.
Ponovo lažeš, baš ti je prešlo u naviku.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MukiBek i 7 gostiju.